Н У Х Т

Закордонна виробнича практика четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 вересня 2019

Закордонна виробнича практика четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Виробнича практика студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції є невід’ємним компонентом підготовки фахівців, а закордонна практика на готельних підприємствах дозволяє студентам поглибити та закріпити отримані теоретичні знання з організації послуг харчування та виробничих процесів відповідно до міжнародних стандартів.

Цього року студенти 4 курсу набувають важливий досвід для власної професійної діяльності у закладах ресторанного господарства при 5-зірковому готелі Болгарії «Hotel Riu Palace Sunny Beach».

Практична підготовка за кордоном дає змогу нашим студентам ознайомитись зі структурою підприємства, освоїти сучасні технології, підвищити рівень володіння іноземними мовами, навчитися самостійно вирішувати виробничі питання та сприяє удосконаленню фахових компетенцій у справжніх виробничих умовах.

Опублікований: 17-09-2019
Читайте також:
Змінюємо життя шляхом навчання

Сьогодні через запровадження карантину для багатьох відкриваються можливості дистанційної освіти, яку пропонують провідні університети світу, зокрема для тих, хто володіє англійською і бажає її удосконалювати. Кафедра іноземних мов професійного спрямування створює умови, щоб забезпечити студентам нашого університету можливість навчатися дистанційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Змінюємо життя шляхом навчання 30 березня 2020

Корисні інсайти здобувачам освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві»

6 лютого відбулася гостьова лекція «Цифровізація як умова розвитку сучасного бізнесу», яку для студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління прочитала керівниця проєктів та програм з корпоративних інновацій в Ukrainian Startup Fund Міністерства цифрової трансформації України Валерія Кушнерчук. Фахівчиня зазначила про важливість ци...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні інсайти здобувачам освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» 07 березня 2024

Викладачі кафедри маркетингу підвищують кваліфікацію дистанційно

Викладачі кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ постійно покращують рівень своєї професійної підготовки. Нещодавно доцентка Лариса Капінус та асистентка Ольга Лелека пройшли навчання по програмі підвищення кваліфікації «Використання безкоштовних онлайн-ресурсів для організації навчального процесу в дистанційні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри маркетингу підвищують кваліфікацію дистанційно 07 грудня 2020

Аспіранти кафедри технології молока і молочних продуктів доповіли про результати виконання дисертаційних робіт

На кафедрі технології молока і молочних продуктів аспірантами третього року навчання Оксаною Басс та Тетяною Пшеничною були проведені наукові семінари за результатами виконання дисертаційних робіт. У доповіді Оксани Басс «Удосконалення технології морозива із замінниками цукру» (науковий керівник – професор, д-р т. н. Галина Поліщук) науково обґрун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти кафедри технології молока і молочних продуктів доповіли про результати виконання дисертаційних робіт 15 червня 2018