Н У Х Т

Смаколики для військових: кожний важливий на своєму місці!

22 квітня 2022

Смаколики для військових: кожний важливий на своєму місці!

Напередодні світлого Великодня особливо відчувається, наскільки важливим є родинний затишок, мир і злагода. Особливо нині! Війна, яка розпочалася ще вісім років тому, після 24 лютого цього року повномасштабно змінила долі більшості з нас: відірвала від дому, родини, звичних справ. Наші мужні захисники і захисниці здійснили і продовжують здійснювати неймовірне: успішно протистоять рашистській навалі. І їм, так далеко від рідного дому, надзвичайно важливо відчувати наші увагу і турботу. Саме тому праця волонтерів, які дарують нашим військовим частинку родинного затишку, є надзвичайно важливою.

Випускниця кафедри біотехнології і мікробіології 2006 року Валентина Петрук у мирному житті успішно будувала професійну кар’єру мікробіолога. Але швидко перекваліфікувалась у «бойову волонтерську одиницю», спільно з однодумцями організувавши на базі ресторану «Манго» у м. Луцьк команду справжніх чарівниць, які готують смаколики для наших військових, дарують їм таку важливу частинку домашнього затишку і тепла. Радо допомагають у цій справі і діти, зокрема син Валентини, Вова.

Напередодні Світлих Великодніх Свят ця дружня волонтерська команда випікає неймовірну кількість пасок – 700 на день! Цю, а також іншу домашню смакоту вони відправляють на передову. Про завзятих волонтерок Першим каналом соціальних новин був відзнятий цілий репортаж.

Пишаємося нашими випускниками! Ви – найкращі! Бажаємо усім чарівницям-волонтеркам Божого благословення, витримки, наснаги. Разом переможемо! Все буде Україна!

Опублікований: 22-04-2022
Читайте також:
Фудтренди та мейнстріми ресторанного бізнесу: що має знати сучасний маркетолог

У Навчально-науковому інституті економіки і управління тривають планові відкриті заняття. Нещодавно відбулася відкрита лекція доцентки кафедри маркетингу Світлани Ткачук з дисципліни «Маркетинг в галузях і сферах діяльності». Враховуючи специфіку університету, в межах цього курсу цілий змістовий модуль присвячений маркетингу в сфері харчування. Тем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фудтренди та мейнстріми ресторанного бізнесу: що має знати сучасний маркетолог 28 лютого 2023

Поповнюють свої знання й навички викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу постійно користуються найвишуканішими шляхами підвищення власної педагогічної кваліфікації. 21 листопада професорка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Антоненко, доцентка цієї є кафедри Тетяна Мірзодаєва та асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Світлана Ковал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поповнюють свої знання й навички викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 листопада 2021

Тиждень циклової комісії спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і системавтоматизації технологічного виробництва»

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся тиждень циклової комісії спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і системавтоматизації технологічного виробництва». Студенти взяли участь у конкурсі презентацій груп (кращими визначені роботи Дмитра Москаленка (група 2-А-98) та Олексія Бурлаки (група 1-А-100) та в конкурсі творчих робі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і системавтоматизації технологічного виробництва» 28 лютого 2019

Волейбольний Олімп

У рамках Спартакіади серед збірних команд студентів закладів вищої освіти Голосіївського району м. Києва відбулися змагання з волейболу серед юнаків і дівчат. Першого дня змагалися чоловічі команди. В іграх взяли участь команди: нашого університету, Міжрегіональної академії управління персоналом, Національного університету біоресурсів та природоко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Волейбольний Олімп 25 квітня 2023