Н У Х Т

Ювілейна XХ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємствами в сучасних умовах»

22 квітня 2024

Ювілейна XХ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємствами в сучасних умовах»

В університеті відбулася XХ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємствами в сучасних умовах», організована науковцями кафедри економіки праці та менеджменту.

Працювали за напрямами: «            Управління відновленням та розвитком підприємств у сучасних умовах» і «     Сучасні соціально-відповідальні тренди в менеджменті персоналу компаній». Учасники наукового івенту обговорювали актуальні питання, проблеми та виклики, що стоять перед керівниками та фахівцями підприємств у складних сучасних умовах.

Присутні на конференції з великою зацікавленістю вислухали представлені доповіді. Зокрема, кандидатка економічних наук, доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник представила дуже актуальну доповідь «Забезпечення захисту персональних даних та вивчення безпеки веб-сайтів у вищих навчальних закладах».

Не менш актуальною була доповідь доктора економічних наук, професора кафедри економіки праці та менеджменту Віктора Ємцева, у якій він детально висвітлив проблеми функціонування вітчизняного АПК в умовах війни.

Жваве обговорення присутніх викликала доповідь і асистентки кафедри економіки і права Ольги Макаревич «Формування інтелектуального капіталу підприємств харчової промисловості».

Аспірант кафедри Павло Ятченко англійською мовою презентував результати свого дослідження за темою «Using The Business Analysis Core Concept Model (BACCM) as a conceptual framework for business analysis», його співдоповідачем операційний менеджер U Trust Insurance LLC був Геннадій Кравчук.

Представлені доповіді інших учасників конференції були присвячені, зокрема, питанням провідних технологічних трендів у галузі страхування, стратегії розвитку креативного потенціалу виробничої еліти, проблематиці інтенсивного розвитку експортної стратегії для підприємств України та ін.

Обговорення заслуханих доповідей відбулося у надзвичайно позитивній, доброзичливій, дружній, але разом із тим результативній робочій атмосфері.

За результатами роботи конференції на сайті НУХТ буде оприлюднений збірник тез доповідей, яких у цьому році було отримано вдвічі більше, ніж у попередні роки.

Наприкінці заходу організаційний комітет конференції подякував учасникам заходу, які ознайомили аудиторію з останніми тенденціями управління та розвитку підприємств харчової промисловості та інших секторів економіки.

Професорсько-викладацький склад кафедри економіки праці та менеджменту висловлює щиру подяку всім, хто брав активну участь у роботі конференції, та бажає їм успіхів у подальшій науковій діяльності!

Опублікований: 22-04-2024
Читайте також:
Наші здобувачі-менеджери персоналу на кар’єрному заході – Webinarium Camp

8-9 серпня 2023 року фахівці BAT «Україна» у співпраці з HR-агенцією «UGEN» провели Webinarium Camp – унікальний захід для здобувачів вищої освіти та випускників ЗВО, хто прагне працювати у сферах маркетингу, HR, фінансів і виробництва. Організатори провели кемп у цікавому форматі: першого дня відбулася онлайн-зустріч, де спікери пояснили особливо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші здобувачі-менеджери персоналу на кар’єрному заході – Webinarium Camp 16 серпня 2023

Відновлено роботу з організації Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря»

Повномасштабне вторгнення агресора внесло свої жорстокі корективи у наше життя й зруйнувало безліч планів – особистих, професійних, освітніх. Ще 3 лютого 2022 року доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко за дорученням оргкомітету Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відновлено роботу з організації Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря» 09 жовтня 2023

Урочисто отримали дипломи перші магістри-технологи органічних харчових продуктів

Цьогоріч у нашому університеті завершили навчання перші випускники освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології». Всього в день урочистого вручення документів про здобуття повної вищої освіти свої довгоочікувані дипломи отримали 7 майбутніх висококваліфікованих фахівців органічної галузі, з ни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочисто отримали дипломи перші магістри-технологи органічних харчових продуктів 06 березня 2020

Фахівець університету - у журі з визначення кращих виробників пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод

2-3 серпня завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц був запрошений до участі у засіданні міжнародного журі XXІ Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод. Конкурс проводиться Українською галузевою компанією по виробництву пива, безалкогольних напоїв та мінерал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівець університету - у журі з визначення кращих виробників пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод 06 серпня 2018