Н У Х Т

Ювілейна XХ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємствами в сучасних умовах»

22 квітня 2024

Ювілейна XХ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємствами в сучасних умовах»

В університеті відбулася XХ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємствами в сучасних умовах», організована науковцями кафедри економіки праці та менеджменту.

Працювали за напрямами: «            Управління відновленням та розвитком підприємств у сучасних умовах» і «     Сучасні соціально-відповідальні тренди в менеджменті персоналу компаній». Учасники наукового івенту обговорювали актуальні питання, проблеми та виклики, що стоять перед керівниками та фахівцями підприємств у складних сучасних умовах.

Присутні на конференції з великою зацікавленістю вислухали представлені доповіді. Зокрема, кандидатка економічних наук, доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник представила дуже актуальну доповідь «Забезпечення захисту персональних даних та вивчення безпеки веб-сайтів у вищих навчальних закладах».

Не менш актуальною була доповідь доктора економічних наук, професора кафедри економіки праці та менеджменту Віктора Ємцева, у якій він детально висвітлив проблеми функціонування вітчизняного АПК в умовах війни.

Жваве обговорення присутніх викликала доповідь і асистентки кафедри економіки і права Ольги Макаревич «Формування інтелектуального капіталу підприємств харчової промисловості».

Аспірант кафедри Павло Ятченко англійською мовою презентував результати свого дослідження за темою «Using The Business Analysis Core Concept Model (BACCM) as a conceptual framework for business analysis», його співдоповідачем операційний менеджер U Trust Insurance LLC був Геннадій Кравчук.

Представлені доповіді інших учасників конференції були присвячені, зокрема, питанням провідних технологічних трендів у галузі страхування, стратегії розвитку креативного потенціалу виробничої еліти, проблематиці інтенсивного розвитку експортної стратегії для підприємств України та ін.

Обговорення заслуханих доповідей відбулося у надзвичайно позитивній, доброзичливій, дружній, але разом із тим результативній робочій атмосфері.

За результатами роботи конференції на сайті НУХТ буде оприлюднений збірник тез доповідей, яких у цьому році було отримано вдвічі більше, ніж у попередні роки.

Наприкінці заходу організаційний комітет конференції подякував учасникам заходу, які ознайомили аудиторію з останніми тенденціями управління та розвитку підприємств харчової промисловості та інших секторів економіки.

Професорсько-викладацький склад кафедри економіки праці та менеджменту висловлює щиру подяку всім, хто брав активну участь у роботі конференції, та бажає їм успіхів у подальшій науковій діяльності!

Опублікований: 22-04-2024
Читайте також:
Науково-технічна бібліотека університету презентує виставку нових надходжень літератури

Традиційно наприкінці місяця Науково-технічна бібліотека університету презентує літературу та періодику, що надійшли до фондів бібліотеки. Фахівці бібліотеки підготували виставку нових надходжень за січень і лютий 2017 року. В експозиції представлені підручники, навчальні посібники, монографії, автореферати дисертацій, фахові журнали з різних галуз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна бібліотека університету презентує виставку нових надходжень літератури 24 лютого 2017

Магістранти досліджують національні особливості різних країн

Одним із найважливіших процесів розвитку є комунікація, яка безпосередньо залежить не лише від знання мови, але й від національних і психологічних особливостей. Тож під час практичного заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування, що проводила доцентка Ольга Нежива, студентами-магістрантами групи ТР 1-1М було досліджено національні осо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти досліджують національні особливості різних країн 26 жовтня 2023

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до Днів гостинності

25 жовтня доцент Ірина Силка та асистент Ганна Березова відвідали Київський державний коледж туризму та готельного господарства. Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції ознайомили  студентів коледжу з особливостями підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до Днів гостинності 28 жовтня 2019

Здобувачі-міжнародники знайомляться з історією грошей та розвитком банківської і страхової справи

Студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини», освітньо-професійної програми «Міжнародна економіка» нашого університету разом із викладачами кафедри міжнародної економіки були запрошені до унікальної навчально-наукової лабораторії «Музей грошей, банківської справи та страхування» у Національному університеті біоресурсів та природокористу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-міжнародники знайомляться з історією грошей та розвитком банківської і страхової справи 25 жовтня 2023