Н У Х Т

Ювілейна XХ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємствами в сучасних умовах»

22 квітня 2024

Ювілейна XХ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємствами в сучасних умовах»

В університеті відбулася XХ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємствами в сучасних умовах», організована науковцями кафедри економіки праці та менеджменту.

Працювали за напрямами: «            Управління відновленням та розвитком підприємств у сучасних умовах» і «     Сучасні соціально-відповідальні тренди в менеджменті персоналу компаній». Учасники наукового івенту обговорювали актуальні питання, проблеми та виклики, що стоять перед керівниками та фахівцями підприємств у складних сучасних умовах.

Присутні на конференції з великою зацікавленістю вислухали представлені доповіді. Зокрема, кандидатка економічних наук, доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник представила дуже актуальну доповідь «Забезпечення захисту персональних даних та вивчення безпеки веб-сайтів у вищих навчальних закладах».

Не менш актуальною була доповідь доктора економічних наук, професора кафедри економіки праці та менеджменту Віктора Ємцева, у якій він детально висвітлив проблеми функціонування вітчизняного АПК в умовах війни.

Жваве обговорення присутніх викликала доповідь і асистентки кафедри економіки і права Ольги Макаревич «Формування інтелектуального капіталу підприємств харчової промисловості».

Аспірант кафедри Павло Ятченко англійською мовою презентував результати свого дослідження за темою «Using The Business Analysis Core Concept Model (BACCM) as a conceptual framework for business analysis», його співдоповідачем операційний менеджер U Trust Insurance LLC був Геннадій Кравчук.

Представлені доповіді інших учасників конференції були присвячені, зокрема, питанням провідних технологічних трендів у галузі страхування, стратегії розвитку креативного потенціалу виробничої еліти, проблематиці інтенсивного розвитку експортної стратегії для підприємств України та ін.

Обговорення заслуханих доповідей відбулося у надзвичайно позитивній, доброзичливій, дружній, але разом із тим результативній робочій атмосфері.

За результатами роботи конференції на сайті НУХТ буде оприлюднений збірник тез доповідей, яких у цьому році було отримано вдвічі більше, ніж у попередні роки.

Наприкінці заходу організаційний комітет конференції подякував учасникам заходу, які ознайомили аудиторію з останніми тенденціями управління та розвитку підприємств харчової промисловості та інших секторів економіки.

Професорсько-викладацький склад кафедри економіки праці та менеджменту висловлює щиру подяку всім, хто брав активну участь у роботі конференції, та бажає їм успіхів у подальшій науковій діяльності!

Опублікований: 22-04-2024
Читайте також:
Офіційні результати виборів ректора НУХТ

11 листопада в університеті завершився тривалий і непростий процес виборів ректора. Через пандемію коронавіруса і введений навесні 2020 року карантин, вони були відтерміновані на осінь. І хоч у країні зберігається вкрай напружена ситуація, значні послаблення Урядом України карантинного режиму дали можливість завершити в університеті виборчу кампані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Офіційні результати виборів ректора НУХТ 12 листопада 2020

Нове цікаве завдання вирішують викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв мають нове цікаве завдання – проведення занять для англомовних груп здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» із устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Тут постають несподівані питання: як донести інформацію про машини і апарати до студентів, які...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове цікаве завдання вирішують викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв 15 вересня 2020

Вітаємо бакалаврів-підприємців із блискучим захистом дипломних робіт

Результатом навчання студентів-підприємців Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ став урочистий захист бакалаврських кваліфікаційних робіт. Отримані знання і досвід дозволили студентам підготувати дипломні роботи високого рівня та гідно представити їх Екзаменаційній комісії. Різносторонні навички випускників сприяли різноманітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо бакалаврів-підприємців із блискучим захистом дипломних робіт 23 червня 2018

Викладачі НУХТ на бізнес-фестивалі «Мрії Нотеляра»

13-14 жовтня 2023 р. у Києві на локації «Mercure Congress Centre» за організації «VanGroupworkshop» під гаслом «Багата родина — багата Україна!» відбувся бізнес-фестиваль «Мрії Нотеляра». Учасниками заходу були засновники та керівники готелів і ресторанів, туристичних агенцій, інвестори, бізнес-тренери, експерти з сервісу, дизайну, кадрові експерти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ на бізнес-фестивалі «Мрії Нотеляра» 16 жовтня 2023