Н У Х Т

Друге місце в проєкті «Ігри Заводів» виборола команда Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

14 квітня 2021

Друге місце в проєкті «Ігри Заводів» виборола команда Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ взяли участь у другому сезоні освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри Заводів», організованого компанією «UGEN» за підтримки відомих підприємств України.

У першій частині івенту учасники прослухали вебінари від компаній про сучасні особливості роботи заводів. У цьому сезоні вебінари провели представники компаній «МХП», «ВАТ», «JTI», «Mondelez» і «PepsiCo».

Кожного дня нова компанія представляла нові інсайти, пов’язані з різними етапами виробництва або організацією роботи співробітників і надавала учасникам кейс для вирішення. Команди учасників (від 2 до 5 учасників) вирішували завдання кейсів і надсилали організаторам конкурсу. За результатами першого рецензування, представники кожної компанії обрали по три команди, кейси яких містили найбільш вдалі рішення, були креативно представлені та найбільше відповідали умовам виробництва. У фіналі, після доопрацювання кейсів, під час онлайн-конференції учасники команд обґрунтували запропоновані рішення кейсів.

Цього сезону у конкурсі взяли участь декілька команд здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ. Приємно відзначити, що одна команда наших здобувачів освіти виборола друге місце, представивши вирішення кейсу від компанії «PepsiCo». До складу команди увійшли здобувачки Анна Топій, Юлія Кондратенко (група ТХ-1-4М) та Анна Савченко (група ТІ-1-5).

Переможці отримали спеціальні призи від компаній, а всі учасники, які брали участь у вебінарах і вирішенні кейсових завдань, отримали сертифікати.

Проведення таких заходів сприяє розширенню світогляду здобувачів, ознайомленню з особливостями виробництва різних підприємств, розвитку креативного мислення та покращенню командної роботи. Це не лише нагода поспілкуватися з представниками компаній, а й можливість пошуку роботи. Наші здобувачі освіти щиро вдячні «UGEN» і представникам компаній за такий цікавий проєкт і з нетерпінням чекають на оголошення наступного сезону «Ігри Заводів»! 

Опублікований: 14-04-2021
Читайте також:
Відкрита лекція доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко прочитав відкриту лекцію з дисципліни «Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. Модуль 1. Оптимізація технологічних процесів в зернових технологіях» для здобувачів першого року навчання освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна 25 жовтня 2021

Біотехнологічні студії НУХТ: як створюються ліки

Четвертий день Біотехнологічних студій НУХТ ознаменувався ще однією цікавою подією – екскурсією до дослідного центру «Київмедпрепарат», у якому розробляють продукти ТМ «Артеріум». Школярі мали можливість побачити те, що зазвичай відбувається за дверима виробничих лабораторій. Екскурсія розпочалася з демонстрації всіх етапів розроблення нових ліків...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії НУХТ: як створюються ліки 28 березня 2025

Наші на Ukraine Cheese Awards Day 2021

2 жовтня 2021 року у виставковому центрі ВДНГ у рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» відбувся фестиваль сиру Ukraine Cheese Awards Day 2021.  Такий цікавий захід, звичайно, не залишився без уваги студентів, які вивчають харчові технології, готельно-ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші на Ukraine Cheese Awards Day 2021 05 жовтня 2021

Профорієнтаційна зустріч із майбутніми вступниками фахівця кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи активно просувають ім’я університету серед майбутніх вступників. Зокрема, доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Коваль зустрілась із випускним курсом Коледжу ресторанного господарства НУХТ. Для студентів коледжу викладач прочитала пізнавальну лекцію, в ході якої ознайомила старшокурсників із ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч із майбутніми вступниками фахівця кафедри готельно-ресторанної справи 07 грудня 2018