Н У Х Т

Друге місце в проєкті «Ігри Заводів» виборола команда Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

14 квітня 2021

Друге місце в проєкті «Ігри Заводів» виборола команда Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ взяли участь у другому сезоні освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри Заводів», організованого компанією «UGEN» за підтримки відомих підприємств України.

У першій частині івенту учасники прослухали вебінари від компаній про сучасні особливості роботи заводів. У цьому сезоні вебінари провели представники компаній «МХП», «ВАТ», «JTI», «Mondelez» і «PepsiCo».

Кожного дня нова компанія представляла нові інсайти, пов’язані з різними етапами виробництва або організацією роботи співробітників і надавала учасникам кейс для вирішення. Команди учасників (від 2 до 5 учасників) вирішували завдання кейсів і надсилали організаторам конкурсу. За результатами першого рецензування, представники кожної компанії обрали по три команди, кейси яких містили найбільш вдалі рішення, були креативно представлені та найбільше відповідали умовам виробництва. У фіналі, після доопрацювання кейсів, під час онлайн-конференції учасники команд обґрунтували запропоновані рішення кейсів.

Цього сезону у конкурсі взяли участь декілька команд здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ. Приємно відзначити, що одна команда наших здобувачів освіти виборола друге місце, представивши вирішення кейсу від компанії «PepsiCo». До складу команди увійшли здобувачки Анна Топій, Юлія Кондратенко (група ТХ-1-4М) та Анна Савченко (група ТІ-1-5).

Переможці отримали спеціальні призи від компаній, а всі учасники, які брали участь у вебінарах і вирішенні кейсових завдань, отримали сертифікати.

Проведення таких заходів сприяє розширенню світогляду здобувачів, ознайомленню з особливостями виробництва різних підприємств, розвитку креативного мислення та покращенню командної роботи. Це не лише нагода поспілкуватися з представниками компаній, а й можливість пошуку роботи. Наші здобувачі освіти щиро вдячні «UGEN» і представникам компаній за такий цікавий проєкт і з нетерпінням чекають на оголошення наступного сезону «Ігри Заводів»! 

Опублікований: 14-04-2021
Читайте також:
Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширює спектр співпраці з Інститутом продовольчих ресурсів НААНУ

21 березня 2019 р. відбулася робоча зустріч професора кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталія Прибильського з працівниками Державного дослідного підприємства Інституту продовольчих ресурсів НААН України, заступником директора Григорієм Мисаном, заступником директора з виробництва та якості продукції Вікторією Ушаковою, началь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширює спектр співпраці з Інститутом продовольчих ресурсів НААНУ 21 березня 2019

На кафедрі біотехнології і мікробіології розпочалися захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентами денної форми навчання

23 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології розпочалися захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентами денної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», спеціалізацій «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». До складу екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищої освіти увійшли виклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології розпочалися захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентами денної форми навчання 26 лютого 2018

МХП відкриє при нашому університеті центр досліджень і розвитку

Агроіндустріальний холдинг «Миронівський хлібопродукт» (МХП) відкриє при нашому університеті R&D-центр (центр досліджень і розвитку).   Планується, що це буде сучасна кухня-лабораторія, на базі якої наші здобувачі освіти, викладачі й науковці експериментуватимуть над приготуванням кулінарних продуктів за допомогою сучасного обладнання та створ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МХП відкриє при нашому університеті центр досліджень і розвитку 17 грудня 2020

Навчання, наближене до реальної професійної діяльності

Освітній процес у відокремленому структурному підрозділі «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» максимально наближений до реальної професійної діяльності. 15 вересня 2022 р. здобувачі освіти групи БО-3, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування», відвідали Обласне управління Державної казн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання, наближене до реальної професійної діяльності 20 вересня 2022