Н У Х Т

Друге місце в проєкті «Ігри Заводів» виборола команда Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

14 квітня 2021

Друге місце в проєкті «Ігри Заводів» виборола команда Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ взяли участь у другому сезоні освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри Заводів», організованого компанією «UGEN» за підтримки відомих підприємств України.

У першій частині івенту учасники прослухали вебінари від компаній про сучасні особливості роботи заводів. У цьому сезоні вебінари провели представники компаній «МХП», «ВАТ», «JTI», «Mondelez» і «PepsiCo».

Кожного дня нова компанія представляла нові інсайти, пов’язані з різними етапами виробництва або організацією роботи співробітників і надавала учасникам кейс для вирішення. Команди учасників (від 2 до 5 учасників) вирішували завдання кейсів і надсилали організаторам конкурсу. За результатами першого рецензування, представники кожної компанії обрали по три команди, кейси яких містили найбільш вдалі рішення, були креативно представлені та найбільше відповідали умовам виробництва. У фіналі, після доопрацювання кейсів, під час онлайн-конференції учасники команд обґрунтували запропоновані рішення кейсів.

Цього сезону у конкурсі взяли участь декілька команд здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ. Приємно відзначити, що одна команда наших здобувачів освіти виборола друге місце, представивши вирішення кейсу від компанії «PepsiCo». До складу команди увійшли здобувачки Анна Топій, Юлія Кондратенко (група ТХ-1-4М) та Анна Савченко (група ТІ-1-5).

Переможці отримали спеціальні призи від компаній, а всі учасники, які брали участь у вебінарах і вирішенні кейсових завдань, отримали сертифікати.

Проведення таких заходів сприяє розширенню світогляду здобувачів, ознайомленню з особливостями виробництва різних підприємств, розвитку креативного мислення та покращенню командної роботи. Це не лише нагода поспілкуватися з представниками компаній, а й можливість пошуку роботи. Наші здобувачі освіти щиро вдячні «UGEN» і представникам компаній за такий цікавий проєкт і з нетерпінням чекають на оголошення наступного сезону «Ігри Заводів»! 

Опублікований: 14-04-2021
Читайте також:
Флешмоб «Чисте місто» в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У рамках відзначення «Міжнародного дня екологічних знань» студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету під керівництвом викладача екології Вікторії Волощук провели флешмоб «Чисте місто». Студенти, озброївшись рукавичками та пакетами для сміття прибирали вулицю. Сучасні процеси, пов'язані зі збільшенням ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Флешмоб «Чисте місто» в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 25 квітня 2019

Стажування під час навчання

Здобуття освітнього ступеня «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Промислова та фармацевтична біотехнологія» стало логічним і важливим продовженням заданої освітньої траєкторії Єфима Тагізади та Дар’ї Синявської. У магістратурі вони не лише поглиблюють свої знання та розширюють досвід, але й отримують можливість досліджувати нові горизонти у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стажування під час навчання 09 січня 2024

Аспекти входження в професію аудитора на гостьовій лекції від фахівця-практика

Поки бакалаври-заочники та магістранти другого року навчання захищають кваліфікаційні роботи, здобувачі освіти молодших курсів продовжують опановувати свої спеціальності й насолоджуються спілкуванням з фахівцями галузі під час їх гостьових лекцій. 21 лютого 2024 року на кафедрі обліку і аудиту відбулася онлайн-лекція завідувача відділу з питань ат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспекти входження в професію аудитора на гостьовій лекції від фахівця-практика 22 лютого 2024

Інноваційні рішення від магістрантів-заочників кафедри технології оздоровчих продуктів

13 червня 2018 року на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізацією «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Державну екзаменаційну комісію очолив професор кафедри технології і організації рес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні рішення від магістрантів-заочників кафедри технології оздоровчих продуктів 13 червня 2018