13 лютого 2018 року в Полтавській філії НУХТ відбувся перший у 2018 році захист кваліфікаційних бакалаврських робіт студентів за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» спеціалізації «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса».
Державній екзаменаційній комісії в складі голови ДЕК, доктора технічних наук, професора кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів нашого університету Василя Пасічного, викладача Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ, голови фахової комісії Таміли Михайлик, викладачів коледжу Ірини Гузевської та Владислава Хоруженка були представлені до уваги 8 кваліфікаційних бакалаврських робіт, в основу яких лягли проекти підприємств м’ясо-жирового, птахопереробного, ковбасо-кулінарного і м’ясоконсервного виробництв м’ясопереробної галузі.
Під час захисту випускних робіт студенти продемонстрували уміння самостійно вирішувати практичні та інженерні питання; врахували досягнення науки і техніки, досвід роботи передових підприємств, а також використали основні норми з проектування промислових підприємств, зуміли організувати виробництво з урахуванням вимог охорони праці та охорони навколишнього середовища на підприємстві.
На підставі успішного захисту бакалаврських робіт усім студентам-випускникам Полтавської філії НУХТ, які навчалися за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», присвоєний освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр».