Н У Х Т

У Полтавській філії НУХТ відбувся перший у 2018 році захист кваліфікаційних бакалаврських робіт

14 лютого 2018

У Полтавській філії НУХТ відбувся перший у 2018 році захист кваліфікаційних бакалаврських робіт

13 лютого 2018 року в Полтавській філії НУХТ відбувся перший у 2018 році захист кваліфікаційних бакалаврських робіт студентів за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» спеціалізації «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса».

Державній екзаменаційній комісії в складі голови ДЕК, доктора технічних наук, професора кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів нашого університету Василя Пасічного, викладача Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ, голови фахової комісії Таміли Михайлик, викладачів коледжу Ірини Гузевської та Владислава Хоруженка були представлені до уваги 8 кваліфікаційних бакалаврських робіт, в основу яких лягли проекти підприємств м’ясо-жирового, птахопереробного, ковбасо-кулінарного і м’ясоконсервного виробництв м’ясопереробної галузі.

Під час захисту випускних робіт студенти продемонстрували уміння самостійно вирішувати практичні та інженерні питання; врахували досягнення науки і техніки, досвід роботи передових підприємств, а також використали основні норми з проектування промислових підприємств, зуміли організувати виробництво з урахуванням вимог охорони праці та охорони навколишнього середовища на підприємстві.

На підставі успішного захисту бакалаврських робіт усім студентам-випускникам Полтавської філії НУХТ, які навчалися за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», присвоєний освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр».

Опублікований: 14-02-2018
Читайте також:
Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» завершився

Завершився конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», традиційно організований навесні кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки дирекції Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ і ректорату університету. Він проводився серед студентів 4 курсу та 2 курсу зі скороченим термін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» завершився 16 квітня 2019

Фаховий воркшоп для наших викладачів

Викладачі кафедр технології зберігання і переробки зерна та технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у семінарі «Extrusion Technology for Pulses (Технологія екструзії бобових)» директорки з продажу та технологій за напрямком екструзія та харчування компанії Bühler Group Дженні Харінгтон. Bühler Group розробляє інновації, які...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фаховий воркшоп для наших викладачів 10 листопада 2023

Час із користю: здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю гуртом пограли у «Що? Де? Коли?»

Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю гуртом пограли у відому інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?». Як і решта масових заходів, цей також відбувався дистанційно, на платформі Zoom. Серед охочих взяти участь у такому захопливому дійстві були представники всіх курсів, навіть магістранти знайшли час пограти! Ерудити мали змогу пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Час із користю: здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю гуртом пограли у «Що? Де? Коли?» 23 листопада 2020

Аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готується до захисту дисертації

31 жовтня на розширеному засіданні кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології фруктового і желейно-фруктового мармеладу з регульованим вмістом цукрів» аспірантки Наталії Оверчук. Наукова керівниця – професорка Юлія Камбулова. На засідання були запрошені дирек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готується до захисту дисертації 02 листопада 2023