Н У Х Т

У Полтавській філії НУХТ відбувся перший у 2018 році захист кваліфікаційних бакалаврських робіт

14 лютого 2018

У Полтавській філії НУХТ відбувся перший у 2018 році захист кваліфікаційних бакалаврських робіт

13 лютого 2018 року в Полтавській філії НУХТ відбувся перший у 2018 році захист кваліфікаційних бакалаврських робіт студентів за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» спеціалізації «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса».

Державній екзаменаційній комісії в складі голови ДЕК, доктора технічних наук, професора кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів нашого університету Василя Пасічного, викладача Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ, голови фахової комісії Таміли Михайлик, викладачів коледжу Ірини Гузевської та Владислава Хоруженка були представлені до уваги 8 кваліфікаційних бакалаврських робіт, в основу яких лягли проекти підприємств м’ясо-жирового, птахопереробного, ковбасо-кулінарного і м’ясоконсервного виробництв м’ясопереробної галузі.

Під час захисту випускних робіт студенти продемонстрували уміння самостійно вирішувати практичні та інженерні питання; врахували досягнення науки і техніки, досвід роботи передових підприємств, а також використали основні норми з проектування промислових підприємств, зуміли організувати виробництво з урахуванням вимог охорони праці та охорони навколишнього середовища на підприємстві.

На підставі успішного захисту бакалаврських робіт усім студентам-випускникам Полтавської філії НУХТ, які навчалися за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», присвоєний освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр».

Опублікований: 14-02-2018
Читайте також:
Відкрита нова лабораторія для занять зі спеціальності «Видавництво та поліграфія»

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відкрита нова лабораторія для проведення лекційних і практичних занять зі спеціальності «Видавництво та поліграфія». Лабораторія оснащена новою комп’ютерною технікою з усім необхідним програмним забезпеченням д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита нова лабораторія для занять зі спеціальності «Видавництво та поліграфія» 25 квітня 2019

Перспективна сировина для дієтичного харчування

14 березня 2024 р. у діджитал-просторі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція «Їжа для життя: перспективна сировина та інноваційні процеси» провідної наукової співробітниці Інституту продовольчих ресурсів НААН України, заступниці завідувача відділу технології цукру, цукровмісних продуктів та інгредієнтів, д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективна сировина для дієтичного харчування 15 березня 2024

Українська вишиванка – національний оберіг, «молитва без слів», що об’єднує українців!

Щороку, третього четверга травня Україна святкує Всесвітній день вишиванки. Це свято національної єдності, метою якого є збереження споконвічних народних традицій  і об’єднання українців навколо вишиванки – святині, яка  несе в собі духовне багатство, традиційний зв’язок багатьох поколінь, що не переривається віками. Кожного року кафедра гуманітар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Українська вишиванка – національний оберіг, «молитва без слів», що об’єднує українців! 21 травня 2020

Із технологією виробництва пива знайомилися третьокурсники в пивоварні крафтового виробника

Серце пивоварні – пиво, яке на ній варять. А крафтові пивоварні відрізняються своєю унікальною індивідуальністю.  «Andersen Brand Pub» – перший бренд-паб нового київського крафтового виробника пива «ANDERSEN». Група здобувачів вищої освіти ТБ-3-8 разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом побували у н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із технологією виробництва пива знайомилися третьокурсники в пивоварні крафтового виробника 08 жовтня 2021