Н У Х Т

День першокурсника в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

08 жовтня 2019

День першокурсника в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося Свято першокурсника. До студентів звернулися директор коледжу Віра Кузнецова, голова державної кваліфікаційної комісії Микола Депутат, менеджери по роботі з кадрами фірми «Надія», студентська рада, які привітали їх з початком навчання.

Сьогодні першокурсники отримали студентський квиток – один із перших і найважливіших документів їхнього вже дорослого життя.

Крім того, на святі студентам-першокурсникам вручили:

- улюбленцям всього народу-кухарям – набір ножів;
- «найсолодшим» учням І-го курсу-кондитерам – кондитерський набір інструментів;
- офіціантам-барменам – меню і шейкер;
- майстрам ресторанного обслуговування – символ професії – метелик;
- агентам з туризму – глобус;
- продавцям –  те, що раніше називалося рахівницею, а сьогодні – калькулятор.
- готельєрам  – ноутбук і найнеобхіднішу річ – телефон.
- майбутнім маркетологам, діловим людям  – папку.

Шановні першокурсники! Намагайтесь гідно нести статус студента  Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ!

Опублікований: 08-10-2019
Читайте також:
Науковий доробок наших здобувачів на IV Всеукраїнському конкурсі «Інноваційні ресторанні технології»

26 квітня 2024 року на базі Державного торговельно-економічного університету (ДТЕУ) з метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання та активізації науково-дослідної роботи здобувачів у закладах вищої освіти відбувся IV Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий доробок наших здобувачів на IV Всеукраїнському конкурсі «Інноваційні ресторанні технології» 29 квітня 2024

Екскурсійний дубль у НУХТ учнів київської школи №92

16 травня 2019 року до нашого університету завітали учні 9-го класу середньої школи № 92 міста Києва. За останній місяць університет вдруге організує екскурсію для школярів цього навчального закладу, тому що попередній клас був дуже задоволений побаченим. Під час екскурсії наші гості ознайомилися з кафедрою екологічної безпеки та охорони праці, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екскурсійний дубль у НУХТ учнів київської школи №92 16 травня 2019

Секретами успіху виробів для сендвічів поділилася технологиня міжнародної компанії з викладачами і здобувачами освіти кафедри готельно-ресторанної справи

Черговий науковий семінар на кафедрі готельно-ресторанної справи. Доповідачка – технологиня ТОВ «Лесаффр Україна», кандидатка технічних наук Тетяна Голікова з доповіддю «Вироби для сендвічів: секрети успіху». Аудиторія в онлайні – викладачі кафедри, здобувачі освітніх ступенів бакалавра і магістра спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секретами успіху виробів для сендвічів поділилася технологиня міжнародної компанії з викладачами і здобувачами освіти кафедри готельно-ресторанної справи 22 травня 2023

Потужності Проблемної науково-дослідної лабораторії університету – до послуг магістрантів

Осередком активних наукових досліджень в нашому університеті є Проблемна науково-дослідна лабораторія. Її потужностями та унікальним обладнанням можуть користуватися і корифеї науки, і молоді науковці, і здобувачі освіти. Ось і магістрантка спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужності Проблемної науково-дослідної лабораторії університету – до послуг магістрантів 22 грудня 2023