Н У Х Т

Як експерт від України виступив доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки на семінарі-практикумі у Киргизстані

08 листопада 2019

Як експерт від України виступив доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки на семінарі-практикумі у Киргизстані

К.т.н., доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко як експерт від України взяв участь у Міжнародному семінарі-практикумі «Инновации для энергоэффективных зданий: современные практики за рубежом и в Кыргызстане», де виступив із доповіддю «Вопросы проектирования инженерного оборудования в энергоэффективных зданиях».

Семінар організували #ЮнісонГруп і Координаційний Центр із озону і клімату в Киргизстані під патронатом Державного агентства з архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства при Уряді Киргизької Республіки. Захід є частиною діалогу про розвиток законодавства у сфері енергоефективності будівель, що відбувається за підтримки Європейського Союзу і Європейського Банку реконструкції та розвитку в рамках Програми фінансування сталої енергії (#KyrSEFF) та діяльності Програми ООН із навколишнього середовища (#UNEP) в межах Монреальського протоколу.

Почесними учасниками семінару-практикуму були: заступник голови Держбуду Киргизької Республіки Мірбєк Акматалієв, Adriaen Charlotte (Європейський союз); Хьюджу Кім (Європейський банк реконструкції та розвитку), віце-мер м. Ош Жасур Азімов, керівник регіонального управління з містобудування та архітектури Ошської області Алтинбек Токошев.

У м. Ош семінар зібрав понад 110 учасників із числа проектувальників будівельних компаній, проектно-конструкторських і науково-дослідних інститутів, інженерів і керівників будівельних компаній із Ошської, Баткенської та Джалал-Абадської областей.

У м. Бішкек у семінарі взяли участь більше 130 проектувальників провідних будівельних компаній, проектно-конструкторських і науково-дослідних інститутів, інженерів і керівників будівельних компаній і міжнародних організацій.

Опублікований: 08-11-2019
Читайте також:
Відбувся перший майстер-клас із кондитерського мистецтва для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Відбувся перший майстер-клас із кондитерського мистецтва для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи студентів бакалаврату і магістратури привітала з початком занять менеджер освітньої професійної програми, доцент Тетяна Сильчук. У гостях факульте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся перший майстер-клас із кондитерського мистецтва для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 25 вересня 2018

Наші студенти – серед переможців Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018»

20-21 грудня на базі нашого університету відбувся фінал і закриття Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018», ініційованого благодійним Фондом Бориса Колеснікова. Відкриття конкурсу відбулося 10 листопада 2017 року, і він тривав півтора місяці. Всього до участі в конкурсі зареєструвалися 800 учасників з усієї України. Конкурсанти пройшли д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти – серед переможців Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» 22 грудня 2017

Завершується термін подання оригіналів документів вступниками, рекомендованими до вступу на бакалавра на бюджет

Сьогодні, 6 серпня 2018 року, завершується термін, коли вступники на освітній ступінь «бакалавр» («магістр» медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямування), які отримали рекомендації на бюджет, мають виконати вимоги до зарахування – подати необхідні документи до приймальних комісій вишів до 18-ї години. Зарахування за державним або регіон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується термін подання оригіналів документів вступниками, рекомендованими до вступу на бакалавра на бюджет 06 серпня 2018

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів знайомлять студентів із провідними підприємствами

Студенти 1 і 3 курсу разом із доцентами кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяною Бойчук і Наталією Сабадаш відвідали Київський пивоварний завод «CarlsbergUkraine» – високотехнологічне потужне підприємство, що стрімко розвивається. Майбутні фахівці дізналися про тонкощі пивоваріння, виробництва к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів знайомлять студентів із провідними підприємствами 25 квітня 2019