Н У Х Т

Перемоги у конкурсах «Соціальний вплив» і «Фото-наука»

05 травня 2025

Перемоги у конкурсах «Соціальний вплив» і «Фото-наука»

Як повідомлялося раніше, викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко взяли активну участь у міжнародній онлайн-конференції «FOOD for LIFE», організованій у квітні Інститутом продовольчих ресурсів НААН України. Захід став професійною платформою для обговорення викликів і перспектив розвитку харчової промисловості, інновацій у технологіях продуктів та популяризації наукових досліджень серед широкої аудиторії.

У другий день роботи конференції були підведені підсумки конкурсної програми, що супроводжувала науковий захід. Марія Омельченко здобула одразу дві перемоги – за змістовне й креативне висвітлення подій конференції у категорії «Найкраще висвітлення конференції» (конкурс «Соціальний вплив») та за вдалу візуалізацію наукового результату у номінації «Результат в фокусі» (конкурс «Фото-наука»).

Представлені викладачкою матеріали, були виконані в межах діяльності наукового гуртка «Якість та безпечність», що функціонує під науковим керівництвом Олега Кузьміна, та у ході співробітництва нашого університету з Інститутом овочівництва і баштанництва НААН України, згідно зі стратегічним планом розвитку НУХТ на 2021-2025 роки у частині співпраці з інститутами НАН України та галузевими академіями наук щодо виконання спільних наукових досліджень, за ініціативи ректора НУХТ Олександра Шевченка, академіка Володимира Хареби і професорки Олени Хареби.

Ці перемоги є свідченням високої комунікаційної активності, вміння поєднувати науку з креативним підходом до її популяризації, а також професійної залученості викладачів кафедри у сучасні освітньо-наукові ініціативи.

Щиро вітаємо Марію Омельченко з нагородами та зичимо подальших звершень у науковій, викладацькій і громадській діяльності!

Опублікований: 05-05-2025
Читайте також:
Презентація наукових здобутків магістрантів кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів вперше відбувся науковий семінар, присвячений презентації наукових здобутків здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», отриманих за результатами вивчення дисципліни «Науково-дослідницький практикум». Подібний формат дозвол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація наукових здобутків магістрантів кафедри експертизи харчових продуктів 01 червня 2022

Наукова робота: від мрії – до реальності

Ще у шкільні роки магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології І року навчання Катерина Солошенко прагнула стати лікарем чи фармацевтом. Заходячи до аптеки, вона подовгу розглядала вітрини з лікарськими препаратами і дивувалася, як можна запам’ятати всі ці назви, і видати потрібні людям ліки. З часом Катерина задумалась про те, хто ж займаєть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова робота: від мрії – до реальності 12 грудня 2019

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Викладачі циклової комісії технології бродильних виробництв Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Лідія Вольська, Олександра Довбуш, Леся Ющак і завідувач механіко-технологічного відділення Мирослава Сагайдак зі студентами груп БВ-3, БВ-4 (спеціальність «Бродильне виробництво і виноробство») та ЕР-4 (спеціальність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 23 жовтня 2018

Наркотики – мисливці за здоров’ям...

З метою профілактики вживання та розповсюдження наркотиків і пропаганди здорового способу життя у студентському  гуртожитку Вінницького коледжу НУХТ відбулася зустріч з старшим інспектором ювенальної превенції Лівобережного ВП ВВП ГУНП у Вінницькій області, майором поліції Інною Михайловською. Тема її виступу – «Адміністративна відповідальність неп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наркотики – мисливці за здоров’ям... 23 квітня 2019