Н У Х Т

Майстер-клас від бар-менеджера трендового закладу ресторанного господарства для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

11 жовтня 2023

Майстер-клас від бар-менеджера трендового закладу ресторанного господарства для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

У рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» лекторкою, доценткою кафедри готельно-ресторанної справи Ольгою Пушкою був організований майстер-клас з барного мистецтва. Його проводив бар-менеджер автентичного закладу ресторанного господарства «Полтава» і наш здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» Артур Повар, який вдало поєднує навчання із професійною діяльністю.

Бістро «Полтава» – це новий заклад харчування шеф-кухаря, ресторатора, популяризатора української кухні Євгена Клопотенка та співзасновниці «Нової пошти», рестораторки Інни Поперешнюк. Наш магістрант безпосередньо брав участь в організації роботи бару ресторанного підприємства, а до цього Артур працював в іншому закладі Євгена Клопотенка – ресторані української кухні «100 років тому вперед».

Артур Повар поділився з третьокурсниками секретами успішної роботи бармена та показав майстер-клас із приготування коктейлів. Професійний бармен і коктейльний ентузіаст розказав про свій шлях та плани щодо професійного розвитку і кар’єрного зростання, познайомив студентів із тонкощами роботи з барним інвентарем та продемонстрував основні техніки приготування змішаних напоїв.

Колектив кафедри вдячний лекторці дисципліни, доцентці Ользі Пушці, яка використовує сучасні освітні технології під час викладання навчальної дисципліни, активно інтегрує в освітній процес майстер-класи від фахівців-практиків, що є ефективною формою передачі знань і умінь, обміну досвідом за активної участі всіх учасників.

Викладачі також висловлюють подяку Артуру за передачу свого досвіду з мікології і рефлексію професійної майстерності учасникам майстер-класу, здобувачам бакалаврського рівня вищої освіти, їхню мотивацію до успішного навчання, саморозвитку і самовдосконалення hard і soft скілів, бажають професійних та особистих успіхів й чекають на нові майстер-класи!

Опублікований: 11-10-2023
Читайте також:
Шляхи удосконалення ЕНКД вивчали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У рамках засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся семінар «Удосконалення ЕНКД» за участю начальника відділу дистанційного навчання НУХТ Оксани Петруші. Семінар розпочався зі слів подяки та похвали за зразкову роботу кафедри, а також відповідального від кафедри за дистанційне навчання Анни Грищенко. Далі виступ ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шляхи удосконалення ЕНКД вивчали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 березня 2019

У щорічній бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес» взяли участь викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса та доцентка Анна Грищенко взяли участь у щорічній бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес», яка відбулася 16 березня у Києві, в бізнес-центрі IQ. Захід був орієнтований на виробників хлібопекарської галузі, спеціалістів ритейлу та розробників технологій, постача...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У щорічній бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес» взяли участь викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 березня 2023

Наші на хакатоні Student Agritech Challenge

Адміністрація ПАТ «Миронівський хлібопродукт» запросила наших студентів 12 і 13 травня взяти участь у хакатоні Student Agritech Challenge. Цей 30-ти годинний марафон відбувся на базі інноваційного парку UNIT.City в м. Київ. На нього з’їхалися 124 учасника з усієї України. Разом із експертами агроіндустріального холдингу МХП студенти мали змогу попр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші на хакатоні Student Agritech Challenge 14 травня 2018

Про культурні відмінності України та США говорили першокурсники з іноземним гостем

У рамках популяризації вивчення англійської мови викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провела захід «Сultural differences between Ukraine and the USA» для здобувачів першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління . Студенти презентували міні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про культурні відмінності України та США говорили першокурсники з іноземним гостем 11 листопада 2021