Н У Х Т

Майстер-клас від бар-менеджера трендового закладу ресторанного господарства для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

11 жовтня 2023

Майстер-клас від бар-менеджера трендового закладу ресторанного господарства для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

У рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» лекторкою, доценткою кафедри готельно-ресторанної справи Ольгою Пушкою був організований майстер-клас з барного мистецтва. Його проводив бар-менеджер автентичного закладу ресторанного господарства «Полтава» і наш здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» Артур Повар, який вдало поєднує навчання із професійною діяльністю.

Бістро «Полтава» – це новий заклад харчування шеф-кухаря, ресторатора, популяризатора української кухні Євгена Клопотенка та співзасновниці «Нової пошти», рестораторки Інни Поперешнюк. Наш магістрант безпосередньо брав участь в організації роботи бару ресторанного підприємства, а до цього Артур працював в іншому закладі Євгена Клопотенка – ресторані української кухні «100 років тому вперед».

Артур Повар поділився з третьокурсниками секретами успішної роботи бармена та показав майстер-клас із приготування коктейлів. Професійний бармен і коктейльний ентузіаст розказав про свій шлях та плани щодо професійного розвитку і кар’єрного зростання, познайомив студентів із тонкощами роботи з барним інвентарем та продемонстрував основні техніки приготування змішаних напоїв.

Колектив кафедри вдячний лекторці дисципліни, доцентці Ользі Пушці, яка використовує сучасні освітні технології під час викладання навчальної дисципліни, активно інтегрує в освітній процес майстер-класи від фахівців-практиків, що є ефективною формою передачі знань і умінь, обміну досвідом за активної участі всіх учасників.

Викладачі також висловлюють подяку Артуру за передачу свого досвіду з мікології і рефлексію професійної майстерності учасникам майстер-класу, здобувачам бакалаврського рівня вищої освіти, їхню мотивацію до успішного навчання, саморозвитку і самовдосконалення hard і soft скілів, бажають професійних та особистих успіхів й чекають на нові майстер-класи!

Опублікований: 11-10-2023
Читайте також:
Про вплив COVID-19 на готельну індустрію України – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи долучилися до онлайн-конференції «Оцінка впливу COVID-19 на готельну індустрію України», яка була спільно організована Державним агентством розвитку туризму України та Асоціацією Готелів та Курортів України (UHRA)....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вплив COVID-19 на готельну індустрію України – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 25 січня 2021

Як продовжити шлях до професійного успіху

В університеті триває активна підготовка до вступної кампанії-2025, і фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності та Приймальної комісії розпочали серію інформаційних зустрічей зі старшокурсниками фахових коледжів, що входять до навчально-наукового комплексу НУХТ. Сьогодні у онлайн-просторі університету були здобувачі осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як продовжити шлях до професійного успіху 09 січня 2025

Планове засідання вченої ради університету

29 жовтня в актовій залі з дотриманням усіх протиепідемічних заходів відбулося планове засідання вченої ради університету. За традицією розпочали з урочистого: привітали членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та вручили відзнаки. Нагрудним знаком «Подяка ректора» був нагороджений директор Центру моніторингу якості та коорди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Планове засідання вченої ради університету 29 жовтня 2020

Забезпечення якості онлайн-освіти: поради від фахівців Quality Matters

Викладачі університету долучилися до вебінару «Забезпечення якості онлайн-освіти», організованого Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти спільно з глобальною організацією із забезпечення якості Quality Matters (QM). Спікерки з QM надали поради з дизайну та структури онлайн-занять, розповіли про шляхи залучення здобувачів освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Забезпечення якості онлайн-освіти: поради від фахівців Quality Matters 02 травня 2023