Н У Х Т

Потужна школа НУХТ з інжинірингу – фундамент для успіху на міжнародній арені

30 серпня 2023

Потужна школа НУХТ з інжинірингу – фундамент для успіху на міжнародній арені

Нова сторінка міжнародної співпраці – випускниця магістратури Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Марія Аліпатова продовжила навчання і успішно захистила магістерську роботу у Берлінському університеті прикладних наук.

Її науковими керівниками були доцентка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв нашого університету Наталія Кулик і професор Берлінського університету прикладних наук Стефан Юнге.

Тема роботи «Performance testing of new samples of stretch wrap film based on post-consumer recycled materials» («Випробування нових зразків стретч-плівки на основі вторинної сировини») є актуальною в умовах економіки замкненого циклу і необхідності перероблення використаної упаковки.

Комерційні зразки, які досліджувала Марія, були представлені на стенді компанії Dow Chemical під час виставки Interpack-2023. До речі, у цій же компанії – Dow Chemical – Марія проходила річне стажування, коли навчалася у нашому університеті.

Успіхи нашої випускниці на міжнародній арені засвідчують високий рівень підготовки фахівців з інжинірингу в НУХТ і підтверджують затребуваність таких фахівців не тільки в Україні, а й у світі.

Пишаємося Марією і дякуємо партнерам з Берлінського університету прикладних наук і особливо професору Стефану Юнге за підтримку українських студентів!

Опублікований: 30-08-2023
Читайте також:
Нові інсайти готельно-ресторанної справи від професіонала

До студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завітала маркетинг-менеджер в’єтнамської бістрономії «Chang» Мішель Котенко. Гостя поділилася зі здобувачами вищої освіти власним досвідом професійного зростання у ресторанному бізнесі і розповіла, як працювати у закладі, що став «Відкриттям року» за версією Національної премії «С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові інсайти готельно-ресторанної справи від професіонала 04 листопада 2019

Вручення відзнак за сумлінну працю

Сьогодні на Раді Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Почесні грамоти від ректора університету за сумлінну працю та виконання посадових обов’язків і з нагоди 135-річчя Національного університету харчових технологій урочисто отримали доценти Ольга Ткаченко, Тетяна Луцька, Людмила Закревська, Наталія Жужукіна та старший викладач ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вручення відзнак за сумлінну працю 26 листопада 2019

Про якість і безпеку продуктів студентам-екологам від фахівця Центру експертиз «ТЕСТ»

На кафедру екологічної безпеки та охорони праці завітала колишня випускниця, а сьогодні керівник відділу тестувань Центру експертиз «ТЕСТ» Ніна Кільдій.  Вона прочитала лекцію «Якість та безпека продуктів харчування» в рамках дисципліни «Екологія харчових виробництв» для студентів-екологів 3 курсу. Ніна Кільдій дуже цікаво та професійно оцінила си...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про якість і безпеку продуктів студентам-екологам від фахівця Центру експертиз «ТЕСТ» 05 квітня 2019

Сумна звістка

12 квітня 2020 року на 66-му році життя передчасно пішов із життя ректор Національного університету харчових технологій, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Премії Кабінету Міністрів України за розроблення інноваційних технологій, повний кавалер ордена «За заслуги» Українець Анатолій Іванович. Анатолій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сумна звістка 12 квітня 2020