Н У Х Т

Ґрунтовну консультацію щодо дипломного проєктування отримали бакалаври-біотехнологи

18 травня 2020

Ґрунтовну консультацію щодо дипломного проєктування отримали бакалаври-біотехнологи

Остання сесія за плечима, а для здобувачів 4 курсу навчання розпочинається гаряча пора. Менше місяця залишається до початку захистів випускових кваліфікаційних дипломних проєктів на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр».

У цьому навчальному році все виявляється особливим, і не менш особливими будуть захисти дипломних проєктів, проведені у вигляді Zoom-конференцій. Але, незважаючи на те, що скасовуються білі сорочки, шикарні зачіски, туфлі на високих підборах та все інше, чим зазвичай супроводжуються захисти, сама процедура захисту залишається в силі.

Тому на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулася Zoom-конференція для здобувачів 4-го курсу навчання з метою роз’яснення організаційних питань щодо виконання дипломного проєкту. Організатором консультації була відповідальна за курсове та дипломне проєктування, доцент Вікторія Красінько, також присутніми були завідувач кафедри, професор Тетяна Пирог і секретар екзаменаційної комісії, асистент Тетяна Сулейко.

В основу дипломного проєкту мають бути покладені курсові роботи та проєкти, виконані здобувачем за останні два роки навчання, але крім того чимало необхідно доопрацювати в теперішній час, у тому числі і розділ присвячений автоматизації процесу культивування біологічного агенту, консультантами якого є викладачі кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління.

У цілому виконання та захист дипломного проєкту має здійснюватися згідно з методичними рекомендаціями та Положенням про виконання та захист випускових кваліфікаційних дипломних проєктів/робіт.

Не слід забувати і про ще один важливий етап у процесі підготовки до захисту – перевірку робіт на унікальність. Здобувачам слід довести, що  рівень автентичності їхньої роботи є достатнім, як завжди було, є і буде в нашому університеті.

Отже, з новими силами до нових вершин!

Опублікований: 18-05-2020
Читайте також:
Відбулися збори трудового колективу НУХТ

31 серпня у актовій залу університету з дотриманням усіх протиепідемічних заходів відбулися традиційні напередодні початку нового навчального року збори трудового колективу університету. З вітальним словом до присутніх звернувся ректор університету Олександр Шевченко. Він тепло привітав усіх зі святами, що нещодавно відзначила Україна – Днем Держа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулися збори трудового колективу НУХТ 31 серпня 2021

Гарантки Навчально-наукового інституту економіки і управління взяли участь в обговоренні освітніх програм коледжу НУХТ

1 березня гарантки освітньо-професійних програм «Менеджмент» к.е.н., доцентка Світлана Дунда та «Маркетинг» к.е.н., доцентка Світлана Розумєй долучилися до обговорення освітньо-професійних програм «Менеджмент» і «Маркетинг» відокремленого структурного підрозділу «Смілянський технологічний фаховий коледж Національного університету харчових технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарантки Навчально-наукового інституту економіки і управління взяли участь в обговоренні освітніх програм коледжу НУХТ 03 березня 2023

Здобувачі-біотехнологи представили результати своїх досліджень на ХІІ конференції АТ «Фармак»

Щороку здобувачі-біотехнологи беруть участь у конференції молодих науковців «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво», яку організовує АТ «Фармак». І минулий рік не став виключенням, адже цей захід, що відбувся наприкінці 2024-го вже вдванадцяте, є важливим майданчиком для презентації інноваційних ідей і досліджень, які мають потенціал змінити м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-біотехнологи представили результати своїх досліджень на ХІІ конференції АТ «Фармак» 10 січня 2025

Відбулося нагородження переможців І етапу олімпіади з ресторанних технологій

Відбулося урочисте нагородження переможців і призерів І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2024/2025 н.р. за спеціальністю 181 «Харчові технології», напрямом «Ресторанні технології», що відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції серед здобувачів-бакалаврів освітньо-професійної програми «Технології харчування». Нага...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося нагородження переможців І етапу олімпіади з ресторанних технологій 29 травня 2025