Н У Х Т

Ґрунтовну консультацію щодо дипломного проєктування отримали бакалаври-біотехнологи

18 травня 2020

Ґрунтовну консультацію щодо дипломного проєктування отримали бакалаври-біотехнологи

Остання сесія за плечима, а для здобувачів 4 курсу навчання розпочинається гаряча пора. Менше місяця залишається до початку захистів випускових кваліфікаційних дипломних проєктів на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр».

У цьому навчальному році все виявляється особливим, і не менш особливими будуть захисти дипломних проєктів, проведені у вигляді Zoom-конференцій. Але, незважаючи на те, що скасовуються білі сорочки, шикарні зачіски, туфлі на високих підборах та все інше, чим зазвичай супроводжуються захисти, сама процедура захисту залишається в силі.

Тому на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулася Zoom-конференція для здобувачів 4-го курсу навчання з метою роз’яснення організаційних питань щодо виконання дипломного проєкту. Організатором консультації була відповідальна за курсове та дипломне проєктування, доцент Вікторія Красінько, також присутніми були завідувач кафедри, професор Тетяна Пирог і секретар екзаменаційної комісії, асистент Тетяна Сулейко.

В основу дипломного проєкту мають бути покладені курсові роботи та проєкти, виконані здобувачем за останні два роки навчання, але крім того чимало необхідно доопрацювати в теперішній час, у тому числі і розділ присвячений автоматизації процесу культивування біологічного агенту, консультантами якого є викладачі кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління.

У цілому виконання та захист дипломного проєкту має здійснюватися згідно з методичними рекомендаціями та Положенням про виконання та захист випускових кваліфікаційних дипломних проєктів/робіт.

Не слід забувати і про ще один важливий етап у процесі підготовки до захисту – перевірку робіт на унікальність. Здобувачам слід довести, що  рівень автентичності їхньої роботи є достатнім, як завжди було, є і буде в нашому університеті.

Отже, з новими силами до нових вершин!

Опублікований: 18-05-2020
Читайте також:
Все про дипломатичні прийоми на гостьовій лекції нашої викладачки

Доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко прочитала гостьову лекцію «Дипломатичні прийоми, їх призначення та організація проведення. Значення прийомів у дипломатичній практиці» здобувачам освітньо-професійних програм «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» відокремленого структурного підрозділу «В...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про дипломатичні прийоми на гостьовій лекції нашої викладачки 12 квітня 2024

Відбулися змагання з плавання серед здобувачів освіти

27 вересня 2022 року в спортивному комплексі НУХТ відбулися змагання з плавання серед здобувачів освіти НУХТ. Наші спортсмени змагалися у категоріях «кроль», «брас», «батерфляй» та заплив на спині. Дистанція для всіх видів змагань була визначена 50 метрів. Результати змагань: Юнаки: - стилем «кроль»І місце – Єгор Непокритов (факультет автоматиз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулися змагання з плавання серед здобувачів освіти 29 вересня 2022

Відкрита лекція-семінар аспіранта

Як елемент педагогічної практики в нашому університеті під час підготовки здобувачів освіти рівня PhD, майбутні фахівці читають відкриті лекції. Не виняток і аспіранти за напрямом 133 «Галузеве машинобудування». У рамках курсу «Автоматизовані потокові лінії» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» 23 травня 2022 року аспірант кафедри машин і ап...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція-семінар аспіранта 25 травня 2022

Здобувачі ступеня «Доктор філософії» опановують педагогічну майстерність

Згідно з програмою педагогічної практики аспірант першого року навчання кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Навчально-наукового інституту харчових технологій Ренат Танчик провів онлайн практичне заняття з дисципліни «Моніторинг виробничих процесів» для здобувачів четвертого курсу освітнього ступеню ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі ступеня «Доктор філософії» опановують педагогічну майстерність 23 лютого 2023