Н У Х Т

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії

13 квітня 2018

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії, на якому студенти-технологи спеціальностей «Виробництво харчової продукції» та «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» демонстрували свої фахові знання і навички.

Майстри-початківці під керівництвом досвідчених шеф-кухарів ресторанів м. Суми змагалися у конкурсі професійної майстерності. Команди отримали завдання: за 35 хвилин приготувати страву із щойно виданого набору продуктів.

Почесними гостями свята були: директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної адміністрації Вікторія Гробова, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Степан Пак, директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, директор Центру профтехосвіти державної служби зайнятості Михайло Гузь,  директор ресторану «ILE de FRANCE» Валентина Янковська, директор ресторану «ФЕМЕЛІ» Надія Коцюба, начальник виробничо-технологічної лабораторії ТОВ «Сумська паляниця» Олена Безкоровайна, комерційний директор ТОВ «Охтирський хлібокомбінат» Олександр Матісов,  директор Сумського геріатричного пансіонату для ветеранів війни і праці Людмила Красильнікова.

Завдяки сучасним технічним можливостям процес приготування страв присутні спостерігали у прямому ефірі з екрану, розміщеного в актовій залі.

Оцінювали конкурс: шеф-кухар ресторану «Sazha» Сергій Коробка, шеф-кухар ресторану «Сімбіозі» Антон Федотов, шеф-кухар ресторану «Шалена шкварка» Платон Наєнко, шеф кухар ресторану «Шафран» Максим Бесєда.

Перемогу у конкурсі здобула команда «ServAntre».

Цього ж дня студенти коледжу провели благодійну акцію «Великодній кошик». Пасхи, випечені студентами, викладачами, батьками були передані до Cумського геріатричного пансіонату для ветеранів війни і праці.

Опублікований: 13-04-2018
Читайте також:
Весняними фантазіями у ресторанному господарстві зустрічала кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції майбутніх вступників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції для майбутніх вступників відбувся яскравий майстер-клас із приготування кольорового органічного зефіру. Свою майстерність продемонструвала студентка 3-го курсу спеціальності «Харчові технології» Жанна Коробченко. Вона поділилася власним рецептом приготування солодощів, розказала історію ство...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весняними фантазіями у ресторанному господарстві зустрічала кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції майбутніх вступників 02 березня 2018

Висока відзнака професора кафедри економіки праці та менеджмету

Професор кафедри економіки праці та менеджмету нашого університету Ігор Галиця нагороджений Подякою Голови Верховної Ради України за значний особистий внесок у розвиток вітчизняної освіти і науки, плідну науково-педагогічну діяльність, сумлінну працю та високий професіоналізм. Щиро вітаємо шановного Ігоря Олександровича з високою нагородою і бажає...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Висока відзнака професора кафедри економіки праці та менеджмету 15 вересня 2023

Високий науковий потенціал продемонстрував ще один здобувач ступеня доктора філософії

Наприкінці року дисертаційне дослідження «Обґрунтування та апаратурне оформлення періодичного віброекстрагування цільових компонентів з бурштину» у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» успішно захистив ще один здобувач наукового ступеня «Доктор філософії» Валентин Чорний. Дисертація виконана під наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий науковий потенціал продемонстрував ще один здобувач ступеня доктора філософії 27 грудня 2023

Радістю творчості діляться викладачі кафедри гуманітарних дисциплін

Що таке зима для викладачів вишу? По-перше, це важлива реперна точка – сесія. По-друге, це Новорічні та Різдвяні свята. По-третє, для більшості з нас це – період дистанційного навчання (молодіжним сленгом – «дистанційка»). Але цьогорічна зима була для всіх і неабияким випробуванням. Можна сказати, квестом. Після дощу на Різдво, морозу на Василя, ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Радістю творчості діляться викладачі кафедри гуманітарних дисциплін 26 березня 2018