Н У Х Т

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії

13 квітня 2018

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії, на якому студенти-технологи спеціальностей «Виробництво харчової продукції» та «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» демонстрували свої фахові знання і навички.

Майстри-початківці під керівництвом досвідчених шеф-кухарів ресторанів м. Суми змагалися у конкурсі професійної майстерності. Команди отримали завдання: за 35 хвилин приготувати страву із щойно виданого набору продуктів.

Почесними гостями свята були: директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної адміністрації Вікторія Гробова, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Степан Пак, директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, директор Центру профтехосвіти державної служби зайнятості Михайло Гузь,  директор ресторану «ILE de FRANCE» Валентина Янковська, директор ресторану «ФЕМЕЛІ» Надія Коцюба, начальник виробничо-технологічної лабораторії ТОВ «Сумська паляниця» Олена Безкоровайна, комерційний директор ТОВ «Охтирський хлібокомбінат» Олександр Матісов,  директор Сумського геріатричного пансіонату для ветеранів війни і праці Людмила Красильнікова.

Завдяки сучасним технічним можливостям процес приготування страв присутні спостерігали у прямому ефірі з екрану, розміщеного в актовій залі.

Оцінювали конкурс: шеф-кухар ресторану «Sazha» Сергій Коробка, шеф-кухар ресторану «Сімбіозі» Антон Федотов, шеф-кухар ресторану «Шалена шкварка» Платон Наєнко, шеф кухар ресторану «Шафран» Максим Бесєда.

Перемогу у конкурсі здобула команда «ServAntre».

Цього ж дня студенти коледжу провели благодійну акцію «Великодній кошик». Пасхи, випечені студентами, викладачами, батьками були передані до Cумського геріатричного пансіонату для ветеранів війни і праці.

Опублікований: 13-04-2018
Читайте також:
Викладачі ННІХТ вивчають інновації виробництва олії на Olkom

Триває підвищення кваліфікації викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів на одному з провідних підприємств олійно-жирової галузі – ПрАТ «Київський маргариновий завод» (Olkom). Підприємство є одним із лідерів на українському ринку серед виробників продукції Private Label у соусній групі та вигот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі ННІХТ вивчають інновації виробництва олії на Olkom 12 травня 2025

Де навчаються найкмітливіші студенти визначила інтелектуальна гра «Ерудит»

За ініціативи наукового сектору студентської ради університету відбулася традиційна інтелектуальна гра «Ерудит». Шість команд (по одній від кожного факультету та навчально-наукового інституту) зійшлися в інтелектуальній баталії, щоб визначити, де ж навчаються найкмітливіші студенти. Усі команди гідно представили честь своїх підрозділів, а питання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Де навчаються найкмітливіші студенти визначила інтелектуальна гра «Ерудит» 03 грудня 2021

Професійним досвідом діляться молоді викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко провела відкрите лекційне заняття «Призначення та характеристика технологічних операцій виробництва хліба» для здобувачів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійним досвідом діляться молоді викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 вересня 2020

У Сумській філії нашого університету захистилися бакалаври-заочники спеціальності «Харчові технології»

У Сумській філії нашого університету відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. До складу комісії також увійшли професор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумській філії нашого університету захистилися бакалаври-заочники спеціальності «Харчові технології» 21 лютого 2022