Н У Х Т

Ukrainian food у презентаціях наших здобувачів освіти

11 квітня 2023

Ukrainian food у презентаціях наших здобувачів освіти

Викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Любов Сапон-Аблязова обговорила зі здобувачами групи ХЧ -2-4 презентації до теми «Ukrainian food» («Українська їжа»), які вони створили і представили.

Дарія Булгакова представила тему «Ukrainian cuisine» («Українська кухня»). Ігор Корміч розповів про найпопулярніші українські страви, сало та борщ, історію їх появи та традиції вживання. З презентації Євгенії Кривобок «The most popular Ukrainian dish – BORSCH» учасники заходу дізналися не тільки про багато способів приготування цієї по-справжньому брендової української страви, але й про те, що український борщ 1 липня 2022 року на п’ятому позачерговому засіданні Міжурядового комітету з охорони нематеріальної культурної спадщини був внесений до Репрезентативного списку нематеріальної культурної спадщини людства ЮНЕСКО. Дарина Компанієць свою презентацію присвятила знаменитій закарпатській страві банош. Здається, поїздка до цього регіону України стала для Дарини незабутньою. Справжнім здивуванням стала презентація Павла Кокізюка «Spices and Fruits in Ukrainian Cuisine» («Спеції та фрукти в українській кухні»).

На думку викладачки групи, Дарія Булгакова, Ігор Корміч, Євгенія Кривобок, Дарина Компанієць і Павло Кокізюк можуть успішно представляти університет на міжнародних зустрічах і заходах, враховуючи їх рівень володіння мовою і професійну компетентність.

Опублікований: 11-04-2023
Читайте також:
Бізнес-сніданок студентів-маркетологів у «Delivery»

Студенти кафедри маркетингу відвідали креативний захід від логістичної компанії «Delivery», що поєднав теплу атмосферу, обговорення перспективних бізнес-питань і смачні тістечка з кавою-чаєм. Бізнес-сніданок був присвячений темі «Правові аспекти зовнішньоекономічної діяльності. Особливості митного регулювання імпортних операцій». Спілкувалися з від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бізнес-сніданок студентів-маркетологів у «Delivery» 16 травня 2018

Експерт Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES завітав на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

7 жовтня 2021 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася зустріч із експертом Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES, доктором Хельмутом Блумбахом.  Гостя ознайомили з освітніми програмами кафедр, науковими і практичними здобутками, міжнародним досвідом викладачів і здобувачів вищої освіти факультету. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерт Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES завітав на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 08 жовтня 2021

Лабораторне заняття з київськими ліцеїстами

Відповідальні по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга та доцентка Анастасія Чорна провели лабораторне заняття «Дослідження властивостей ферментів» з учнями Ліцею №142 м. Києва. Тема лабораторного заняття узгоджується з навчальним планом підготовки школярів. У межах презентації наш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття з київськими ліцеїстами 19 березня 2025

Інноваційні навчальні практики на SMART-лекторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

За підтримки директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергія Блаженка кафедра мехатроніки та пакувальної техніки продовжує цикл спеціалізованих лекцій від закордонних і вітчизняних фахівців. Кафедра займається підготовкою спеціалістів інженерно-технічного напрямку. За понад 90 років своєї навчально-методич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні навчальні практики на SMART-лекторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 17 листопада 2023