Н У Х Т

Викладач кафедри фінансів – стипендіат програми Agri Food MBA

27 грудня 2017

Викладач кафедри фінансів – стипендіат програми Agri Food MBA

Однією з ключових цілей кафедри фінансів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ є поєднання наукових досягнень із сучасною практикою ведення господарської діяльності у харчовій та аграрній сферах.

Колектив кафедри плідно працює над виконанням держбюджетної науково-дослідної роботи «Удосконалення фінансового механізму системи АПК в умовах активізації глобалізаційних процесів». Із метою практичного впровадження свого наукового доробку к.е.н. Юрій Кулинич систематично бере участь у найкращих міжнародних і вітчизняних проектах.

У 2016 році він успішно реалізував бізнес-кейс «Ukrainian agro to Norwegian fishfeed» за результатами участі у програмі «Young Entrepreneurs – Norwegian-Ukrainian Business Development, 2016», де поєднав ключові сектори економік двох країн: українське агро- та рибне господарство Норвегії. Науковим доробком бізнес-кейсу була публікація статті «The investment model for intensive development of the Ukrainian companies of the agricultural sector».

Етапом 2017 року стало отримання стипендії для науковців на навчання за програмою Agri Food MBA у Києво-Могилянській Бізнес-Школі (kmbs). Унікальність програми полягає в інтенсивній підготовці управлінців для аграрної і харчової сфери та в навчанні виключно англійською мовою. Разом із тим, kmbs четвертий рік поспіль визнана кращою бізнес-школою України на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Вибір року 2017».

40% навчання на Agri Food MBA kmbs відбуватиметься за кордоном – у двох найкращих аграрних освітніх установах світу: Вагенінгенському університеті (Нідерланди) та Університеті Альберти (Канада).

«Ми обрали саме ці країни, щоб показати два зовсім різних підходи до ведення агробізнесу. Досвід Канади актуальний для українців, тому що агробізнес в обох країнах працює у схожих грунтово-кліматичних умовах та оперує великими масивами землі. А Нідерланди демонструють кардинально інший приклад – успішно розвивають нішевий бізнес, не маючи значних природних ресурсів» – повідомляє Наталія Гордійчук, керівник програми AgriFood MBA в kmbs.

Фокус програми на спеціалізованих Agri Food курсах та стратегіях і бізнес-моделях нового покоління (кластери, екосистеми). Те, як вони втілюються в Канаді та Нідерландах, учасники програми досліджуватимуть під час практичної частини модулів вже навесні та влітку 2018-го.

Стипендія від kmbs – це вдалий приклад інвестицій бізнесу в науку. А ми, в свою чергу, можемо з впевненістю підтвердити, що навчання студентів напряму підготовки «Фінанси, банківська справа та страхування» в нашому університеті здійснюють висококваліфіковані викладачі-практики!

Опублікований: 27-12-2017
Читайте також:
Відбулася 5 Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

5-та Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»  – відбулася! Оздоровче харчування – пріоритетний напрям у харчових технологіях. Воно розглядається сьогодні як філософія життя, адже дає життя, продовжує життя, поліпшує життя, впливаючи на стан здоров’я людини. Тому нині...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася 5 Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека» 14 листопада 2018

Квест «Врятуй боса» від освітньої програми «Менеджмент персоналу»

Днями викладачки кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління Олена Безпалько та Юлія Гринюк відвідали Київський фаховий коледж будівництва, архітектури та управління для зустрічі з майбутніми випускниками (лютий 2025 року) спеціальності «Менеджмент». Заступниця відповідального секретаря приймальної к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Квест «Врятуй боса» від освітньої програми «Менеджмент персоналу» 29 листопада 2024

Лекторій, нетворкінг і кар’єрний коучинг від директорки ресторану Il Molino і випускниці спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

14 березня 2023 р. у рамках вивчення дисциплін «Сучасні ресторанні технології» та «Інновації в ресторанному бізнесі» відбувся лекторій і нетворкінг від успішної випускниці факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, директорки ресторану ТОВ «Il Molino» Cніжани Василюк. Спікерка розповіла здобувачам освіти спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій, нетворкінг і кар’єрний коучинг від директорки ресторану Il Molino і випускниці спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 16 березня 2023

Четвертокурсники-біотехнологи розпочали практичні заняття з дисципліни «Біобезпека та біоетика»

У сучасному світі біоетика стала невід'ємною частиною науки, особливо на тлі швидкого розвитку біотехнологій, медицини та біології. Ця дисципліна допомагає вирішувати правові та моральні виклики, пов’язані з науковими досягненнями та правами людини. Головною метою біоетики є не лише дотримання етичних стандартів у впровадженні нових технологій, але...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-біотехнологи розпочали практичні заняття з дисципліни «Біобезпека та біоетика» 10 вересня 2024