Н У Х Т

Викладач кафедри фінансів – стипендіат програми Agri Food MBA

27 грудня 2017

Викладач кафедри фінансів – стипендіат програми Agri Food MBA

Однією з ключових цілей кафедри фінансів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ є поєднання наукових досягнень із сучасною практикою ведення господарської діяльності у харчовій та аграрній сферах.

Колектив кафедри плідно працює над виконанням держбюджетної науково-дослідної роботи «Удосконалення фінансового механізму системи АПК в умовах активізації глобалізаційних процесів». Із метою практичного впровадження свого наукового доробку к.е.н. Юрій Кулинич систематично бере участь у найкращих міжнародних і вітчизняних проектах.

У 2016 році він успішно реалізував бізнес-кейс «Ukrainian agro to Norwegian fishfeed» за результатами участі у програмі «Young Entrepreneurs – Norwegian-Ukrainian Business Development, 2016», де поєднав ключові сектори економік двох країн: українське агро- та рибне господарство Норвегії. Науковим доробком бізнес-кейсу була публікація статті «The investment model for intensive development of the Ukrainian companies of the agricultural sector».

Етапом 2017 року стало отримання стипендії для науковців на навчання за програмою Agri Food MBA у Києво-Могилянській Бізнес-Школі (kmbs). Унікальність програми полягає в інтенсивній підготовці управлінців для аграрної і харчової сфери та в навчанні виключно англійською мовою. Разом із тим, kmbs четвертий рік поспіль визнана кращою бізнес-школою України на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Вибір року 2017».

40% навчання на Agri Food MBA kmbs відбуватиметься за кордоном – у двох найкращих аграрних освітніх установах світу: Вагенінгенському університеті (Нідерланди) та Університеті Альберти (Канада).

«Ми обрали саме ці країни, щоб показати два зовсім різних підходи до ведення агробізнесу. Досвід Канади актуальний для українців, тому що агробізнес в обох країнах працює у схожих грунтово-кліматичних умовах та оперує великими масивами землі. А Нідерланди демонструють кардинально інший приклад – успішно розвивають нішевий бізнес, не маючи значних природних ресурсів» – повідомляє Наталія Гордійчук, керівник програми AgriFood MBA в kmbs.

Фокус програми на спеціалізованих Agri Food курсах та стратегіях і бізнес-моделях нового покоління (кластери, екосистеми). Те, як вони втілюються в Канаді та Нідерландах, учасники програми досліджуватимуть під час практичної частини модулів вже навесні та влітку 2018-го.

Стипендія від kmbs – це вдалий приклад інвестицій бізнесу в науку. А ми, в свою чергу, можемо з впевненістю підтвердити, що навчання студентів напряму підготовки «Фінанси, банківська справа та страхування» в нашому університеті здійснюють висококваліфіковані викладачі-практики!

Опублікований: 27-12-2017
Читайте також:
Підготовка до акредитації ОПП триває…

Відповідно до «Положення про розроблення, затвердження, моніторинг та перегляд освітніх програм НУХТ», на кафедрі технології оздоровчих продуктів проходить поетапна підготовка до акредитації магістерської освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». За всіма етапами поставлені завдання ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підготовка до акредитації ОПП триває… 26 квітня 2022

Кулінарна подорож Сонячною системою на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

16-17 квітня у міжзоряну подорож вирушив факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), адже самі у ці дні відбувся VII Кулінарний конкурс, що мав назву «Автостопом по Галактиці. Система планет ГРТБ». Цього року свої кулінарні майстер-класи представляли три команди – «KOSMOтуристики» (1-й курс спеціальності «Туризм»), «Екіпаж Земл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарна подорож Сонячною системою на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 17 квітня 2019

Науковий Олімп підкорено ще однією здобувачкою ступеня «Доктор філософії»

30 листопада до уваги разової спеціалізованої вченої ради своє дисертаційне дослідження  «Удосконалення технології морозива з овочевою сировиною» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» представила аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Вікторія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий Олімп підкорено ще однією здобувачкою ступеня «Доктор філософії» 01 грудня 2023

Весняними фантазіями у ресторанному господарстві зустрічала кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції майбутніх вступників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції для майбутніх вступників відбувся яскравий майстер-клас із приготування кольорового органічного зефіру. Свою майстерність продемонструвала студентка 3-го курсу спеціальності «Харчові технології» Жанна Коробченко. Вона поділилася власним рецептом приготування солодощів, розказала історію ство...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весняними фантазіями у ресторанному господарстві зустрічала кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції майбутніх вступників 02 березня 2018