Н У Х Т

Менеджерки персоналу сертифіковані Prometheus із майстерності турботи для HR!

15 жовтня 2025

Менеджерки персоналу сертифіковані Prometheus із майстерності турботи для HR!

У жовтні 2025 року студентки освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу», другокурсниці Тетяна Кликова, Інна Остапець (група МП 2-8а) і третьокурсниці Юлія Сауткіна (група МП 3-8) та Таісія Лебединець (група МП 3-9а) взяли участь у навчанні на платформі Prometheus. У межах дисциплін «Клієнторієнтованість бізнесу», «Соціально-економічна безпека» та «Економіка праці та соціально-трудові відносини» вони успішно пройшли професійний курс «Майстерність турботи: сучасні практики для HR, кар’єрних консультантів і працівників служби зайнятості» та отримали іменні сертифікати.

Курс Prometheus «Майстерність турботи», спрямований на розвиток внутрішньої стійкості, уміння підтримувати себе та інших у період соціальної нестабільності й емоційної напруги, спричиненої війною. Він складався з трьох тем: «Формування особистісних компетентностей у сфері ментального здоров’я», «Риторика та ефективна комунікація» і «Взаємодія з різними групами населення, клієнтів і бенефіціарів. Гендерна рівність та соціальна інклюзія».

Студентки здобули низку практичних навичок, зокрема розвиток стресостійкості та життєстійкості; формування інклюзивних підходів у роботі; підвищення обізнаності щодо гендерних аспектів зайнятості.

Курс «Майстерність турботи» допомагає знайти внутрішні ресурси, відновити сили та навчитися встановлювати глибший контакт із людьми навколо. Отримані знання сприяють кращій адаптації до непередбачуваних змін і впевненому подоланню викликів сьогодення.

Для здобувачок освіти це стало цінним досвідом щодо навчання керувати стресом, розпізнавати власні емоції та вибудовувати підтримувальну комунікацію, що є надзвичайно важливим для майбутніх HR-фахівців.

Опублікований: 15-10-2025
Читайте також:
Семінар від фахівчині-практика для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Хлібопекарські дріжджі, аспекти застосування», який провела керівниця пекарського центру «Лесаффр Україна», кандидатка технічних наук Світлана Шинкаренко. Французька компанія «Лесаффр» є одним із найбільших світових виробників дріжджів, стартових культур для з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар від фахівчині-практика для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 червня 2023

Студенти товарознавці – на шляху до нових перемог

Студенти кафедри маркетингу – творча, активна та креативна молодь, що завжди тримає руку на пульсі сучасних подій. Нещодавно у Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства. Одне із призових місць здобула студентка кафедри маркетингу спеціальност...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти товарознавці – на шляху до нових перемог 31 березня 2018

Як біотехнологи-першокурсники спрагу до знань втамовують

Ні карантин, ні війна, нічого у світі нездатне втамувати спрагу до знань наших здобувачів освіти, їх поклик до науки. Тож, незважаючи ні на що, лекційні та лабораторні заняття з дисципліни «Біологія клітин» збирають допитливих студентів-першокурсників кафедри біотехнології і мікробіології. Цього разу разом зі старшою викладачкою Тетяною Белемець во...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як біотехнологи-першокурсники спрагу до знань втамовують 24 травня 2022

Зважений вибір сьогодні – успішне завтра!

Зважено підходять до вибору майбутньої професії учні Опорного закладу освіти «Червонослобідський ліцей» Макарівської селищної ради Бучанського району. Сьогодні дев’ятикласники ліцею мали цікаву та профорієнтаційно цінну онлайн-зустріч із доценткою кафедри вищої математики ім. проф. Можара В.І. Юлією Васютинською. Майбутні випускники отримали ґрунт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зважений вибір сьогодні – успішне завтра! 22 травня 2024