Н У Х Т

Бакалаврське поповнення кафедри обліку і аудиту

15 червня 2023

Бакалаврське поповнення кафедри обліку і аудиту

15 червня на кафедрі обліку і аудиту відбувся захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» здобувачами денної форми навчання освітньо-професійної програми «Облік і аудит».

Уже традиційно на захистах кваліфікаційних робіт здобувачів освіти були присутні представники роботодавців. Зокрема, Ірина Криницька, начальниця відділу корпоративної звітності компанії «Лакталіс» – французької багатонаціональної корпорації молочних продуктів, що належить родині Безьє та розташована в Лаваль (Майєн, Франція). «Lactalis» є найбільшою групою молочних продуктів у світі та другою за величиною групою харчових продуктів у Франції після «Danone».

Також кваліфікацію цьогорічних бакалаврів оцінювали фахівці компанії KPMG – міжнародної мережі фірм, що надають аудиторські, податкові, юридичні та консультаційні послуги. В офісах KPMG у 143 країнах світу працюють понад 265000 співробітників. KPMG працює в Україні з 1992 року, і весь цей час основою діяльності було використання світового інтелектуального потенціалу компанії в поєднанні з практичним досвідом українських фахівців для сприяння провідним компаніям у досягненні поставлених перед ними завдань. KPMG уже тривалий час наймає на роботу наших випускників.

Фахівці обох компаній скористалися нагодою презентувати свої підприємства випускникам, розповіли про умови працевлаштування, можливості кар’єрного зростання, необхідні для цього softs і hards skills.

Екзаменаційна комісія й роботодавці відзначили високий рівень представлених на захист робіт. Незабаром усі бажаючі також зможуть оцінити роботи здобувачів, які будуть розміщені у відкритому доступі в репозитарії Науково-технічної бібліотеки НУХТ щойно завершаться захисти.

Із успішним захистом кваліфікаційних робіт бакалаврів привітали гарантка освітньо-професійної програми бакалаврського рівня «Облік і аудит» Наталія Кудренко та завідувач кафедри Володимир Осмятченко.

Увесь колектив випускової кафедри приєднується до привітань і бажає новим фахівцям здоров’я, мирного неба, успіхів у подальшому професійному та творчому зростанні, не зупинятися на досягнутому, навчатися далі та опановувати нові знання!

Опублікований: 15-06-2023
Читайте також:
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до зустрічі гостей у День відкритих дверей

На кафедрі готельно-ресторанної справи триває активна підготовка до Дня відкритих дверей, який відбудеться уже цієї суботи, 8 квітня, у змішаному форматі. У період з 4 по 7 квітня здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри провели зустрічі в онлайні та офлайні з учнями шкіл, ліцеїв, гімназій, училищ,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до зустрічі гостей у День відкритих дверей 07 квітня 2023

«Генеральна репетиція» здобувачів-бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології

За два тижні до засідань екзаменаційної комісії на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся попередній захист випускових кваліфікаційних робіт студентів-біотехнологів, що навчаються за освітнім ступенем «Бакалавр». Здобувачі 4 курсу представили на попередній захист 38 робіт інженерного та 3 роботи науково-інженерного спрямування. Для виконан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Генеральна репетиція» здобувачів-бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології 04 червня 2021

Ukrainian food у презентаціях наших здобувачів освіти

Викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Любов Сапон-Аблязова обговорила зі здобувачами групи ХЧ -2-4 презентації до теми «Ukrainian food» («Українська їжа»), які вони створили і представили. Дарія Булгакова представила тему «Ukrainian cuisine» («Українська кухня»). Ігор Корміч розповів про найпопулярніші українські страви, сало т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ukrainian food у презентаціях наших здобувачів освіти 11 квітня 2023

Особливості технологічного процесу сучасного косметичного підприємства вивчили третьокурсники

Студенти 3 курсу відвідали сучасне косметичне підприємство. Поїздка була організована завдяки щільній співпраці керівництва підприємства ТОВ «Ремос» (ТМ «Яка») і викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Популярність до бренду «ЯКА» прийшла не одразу, адже це були свого часу найперші серед ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості технологічного процесу сучасного косметичного підприємства вивчили третьокурсники 20 травня 2019