Н У Х Т

Науковиці НУХТ взяли участь у конференції «Dairy Industry Conference-2021»

08 листопада 2021

Науковиці НУХТ взяли участь у конференції «Dairy Industry Conference-2021»

Науковиці Навчально-наукового інституту харчових технологій взяли участь у конференції «Dairy Industry Conference-2021», яка відбулася у Києві 4 листопада.

Заступниця директорки інституту Анастасія Пухляк і доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Уляна Кузьмик виступили з доповідями щодо сучасних трендів молочної галузі. Присутні дізналися про культуру споживання сиру від Анастасії Пухляк, а Уляна Кузьмик доповіла про перспективні напрями удосконалення технології сиркових паст.

Протягом заходу доцентки спілкувалися з виробниками харчових продуктів і прослухали цікаві доповіді від представників компаній ТДВ «Яготинський маслозавод», «PET-Technolgies», «Дубнотех», «Органік Мілк», «Житомирський маслозавод – «ТМ Рудь», «Люстдорф» та ін. 

Опублікований: 08-11-2021
Читайте також:
Педагогічна майстерність викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Колектив кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів долучився до конкурсного відбору на заміщення вакантних посад. У рамках оголошеного конкурсу 10 листопада 2021 року відбулося відкрите лекційне заняття доцентки кафедри Ірини Радзієвської. В умовах дистанційного навчання, здобувачі та співробітники кафед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна майстерність викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 11 листопада 2021

Невпинно розвиватися та самовдосконалюватися продовжують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Для того, щоб проводити заняття на високому методичному рівні, впроваджуючи у навчальний процес нові методи, форми та засоби навчання, викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжують невпинно розвиватися та самовдосконалюватися. Так, на кафедрі відбувся черговий методичний семінар, який охоплював теми: «Особливості розвитку гра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невпинно розвиватися та самовдосконалюватися продовжують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 20 листопада 2019

Підвищуємо свою експертність

6 листопада 2024 р. доцентка кафедри економіки і права Оксана Відоменко взяла участь у вебінарі «Як університету співпрацювати з бізнесом?», організованому командою української кофаундингової IT-компанії Genesis спільно зі стартап-акселератором YEP. Під час зустрічі обговорювалися питання співпраці університетів і бізнесу, в т.ч. у рамках Всеукраї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищуємо свою експертність 07 листопада 2024

Англомовний лекторій від представниці Швейцарської освітньої групи для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20 квітня для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся англомовний лекторій від регіональної менеджерки Швейцарської освітньої групи (Swiss Education Group) у Східній Європі Крістіни Кірілової. Сьогодні створена в 1982 році SEG – це 5 закладів вищої освіти з кампусами у різних франко- і німецькомовних регіонах Швейцарії. З...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англомовний лекторій від представниці Швейцарської освітньої групи для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 22 квітня 2021