Науковиці Навчально-наукового інституту харчових технологій взяли участь у конференції «Dairy Industry Conference-2021», яка відбулася у Києві 4 листопада.
Заступниця директорки інституту Анастасія Пухляк і доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Уляна Кузьмик виступили з доповідями щодо сучасних трендів молочної галузі. Присутні дізналися про культуру споживання сиру від Анастасії Пухляк, а Уляна Кузьмик доповіла про перспективні напрями удосконалення технології сиркових паст.
Протягом заходу доцентки спілкувалися з виробниками харчових продуктів і прослухали цікаві доповіді від представників компаній ТДВ «Яготинський маслозавод», «PET-Technolgies», «Дубнотех», «Органік Мілк», «Житомирський маслозавод – «ТМ Рудь», «Люстдорф» та ін.