Н У Х Т

Робоча зустріч за проєктом ЄС програми ЕРАЗМУС+

16 серпня 2024

Робоча зустріч за проєктом ЄС програми ЕРАЗМУС+

Одними з головних завдань сучасної освіти є навчання здобувачів ефективній взаємодії, тобто формувати здатність цілеспрямовано опановувати професійні навички, розвивати вміння комунікувати, знаходити та опрацьовувати дані, проявляти свій творчий потенціал. Для вирішення цієї задачі необхідно підібрати оптимальне співвідношення найкращих традицій чинної освітньої системи, інструментарію інформаційно-комунікаційних технологій, сучасних освітніх трендів і тенденцій.

У Волинському фаховому коледжі НУХТ відбулася чергова робоча зустріч команди коледжу за проєктом ЄС програми ЕРАЗМУС+ «Горизонтальна розбудова потенціалу професійної освіти для інтернаціоналізації та модернізації, включаючи інновації, цифровізацію та стійкість, шляхом передачі методології та обміну кращими практиками» (акронім «CB-VET plus»). Мета зустрічі – обговорення змісту, структури та дизайну навчальних інструментаріїв.

У рамках Робочого Пакету 3 «Впровадження «зелених» навичок і цифрових інновацій у робочі програми», викладачі коледжу розробляють п’ять навчально-методичних посібників, які будуть використані в освітньому процесі. Процесу підготовки написання посібників передувала участь викладачів у методологічному семінарі з модернізації та інтернаціоналізації навчальних закладів (м. Рига. Латвія) та аналіз навчальних планів і робочих програм фахових дисциплін Волинськогоколеджу.

Проєкт «CB-VET plus» підтримує затребуваність, доступність та оперативність провайдерів професійної технічної освіти в Україні, як рушійної сили сталого соціально-економічного розвитку, що є результатом міжнародного співробітництва на основі багатостороннього партнерства.

Опублікований: 16-08-2024
Читайте також:
Експертне оцінювання харчової продукції опановують наші студенти

1 лютого 2016 року Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ за ініціативи досвідченого викладача товарознавства Олесі Стахів відбулася навчальна лекція з питань стандартизації та оцінки харчової продукції для студентів І-ІІ курсів комерційно-економічного напряму, яку прочитала начальник випробувального центру ДП Івано-Франків...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експертне оцінювання харчової продукції опановують наші студенти 01 лютого 2017

Нові горизонти академічної мобільності відкрили для себе студенти Навчально-наукового інституту економіки і  управління

28 лютого до університету завітали координатор Campus France Ukraine (Національна агенція зі студентської мобільності) Ольга Хворостянко і фахівець міжнародного відділу EDHEC BUSINESS SCHOOL Дарія Лещенко. За сприяння відділу працевлаштування випускників НУХТ вони зустрілися зі студентами та викладачами Навчально-наукового інституту економіки і  уп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти академічної мобільності відкрили для себе студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління 28 лютого 2018

ННІХТівці та БТЕКівці, які надихають на перемогу

Триває третій місяць повномасштабного вторгнення агресора в Україну. Третій місяць, як герої та героїні ризикують своїм життям, захищаючи нас і все, що ми любимо. 2 травня Навчально-науковий інститут харчових технологій (ННІХТ) та факультет біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) виступили з ініціативою проведення спільного челенджа серед св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ННІХТівці та БТЕКівці, які надихають на перемогу 13 травня 2022

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів зустрілася зі студентами Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш зустрілася зі студентами 641 групи Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Для заохочення майбутніх випускників до подальшого навчання в нашому університеті та здобуття освітнього рівня «бакал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів зустрілася зі студентами Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ 04 жовтня 2018