Н У Х Т

Робоча зустріч за проєктом ЄС програми ЕРАЗМУС+

16 серпня 2024

Робоча зустріч за проєктом ЄС програми ЕРАЗМУС+

Одними з головних завдань сучасної освіти є навчання здобувачів ефективній взаємодії, тобто формувати здатність цілеспрямовано опановувати професійні навички, розвивати вміння комунікувати, знаходити та опрацьовувати дані, проявляти свій творчий потенціал. Для вирішення цієї задачі необхідно підібрати оптимальне співвідношення найкращих традицій чинної освітньої системи, інструментарію інформаційно-комунікаційних технологій, сучасних освітніх трендів і тенденцій.

У Волинському фаховому коледжі НУХТ відбулася чергова робоча зустріч команди коледжу за проєктом ЄС програми ЕРАЗМУС+ «Горизонтальна розбудова потенціалу професійної освіти для інтернаціоналізації та модернізації, включаючи інновації, цифровізацію та стійкість, шляхом передачі методології та обміну кращими практиками» (акронім «CB-VET plus»). Мета зустрічі – обговорення змісту, структури та дизайну навчальних інструментаріїв.

У рамках Робочого Пакету 3 «Впровадження «зелених» навичок і цифрових інновацій у робочі програми», викладачі коледжу розробляють п’ять навчально-методичних посібників, які будуть використані в освітньому процесі. Процесу підготовки написання посібників передувала участь викладачів у методологічному семінарі з модернізації та інтернаціоналізації навчальних закладів (м. Рига. Латвія) та аналіз навчальних планів і робочих програм фахових дисциплін Волинськогоколеджу.

Проєкт «CB-VET plus» підтримує затребуваність, доступність та оперативність провайдерів професійної технічної освіти в Україні, як рушійної сили сталого соціально-економічного розвитку, що є результатом міжнародного співробітництва на основі багатостороннього партнерства.

Опублікований: 16-08-2024
Читайте також:
Наукові здобутки представили здобувачі під час роботи секції «Гуманітарні науки»

У рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулися засідання підсекцій «Історія України», «Історія української культури», «Філософія та соціально-політичні науки» секції «Гуманітарні науки». Здобувачі освіти предст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові здобутки представили здобувачі під час роботи секції «Гуманітарні науки» 07 квітня 2023

Майстер-клас від фахівчині компанії PepsiCo на кафедрі технології молока і молочних продуктів

25 жовтня 2024 р. керівниця групи з інновацій PepsiCo Україна Юлія Петрусенко у рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід. Стан та перспективи» разом зі студенткою кафедри технології молока і молочних продуктів Юлією Кравцовою провела для здобувачів освіти цієї кафедри прак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від фахівчині компанії PepsiCo на кафедрі технології молока і молочних продуктів 29 жовтня 2024

Конкурс фахової майстерності

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ у рамках методичної декади циклової комісії «Харчові технології» відбувся конкурс фахової майстерності в номінаціях «Паста» і «Холодні закуски», в якому взяли участь студенти ІІ та ІІІ курсів.Основні завдання конкурсу: стимулювання творчого самовдосконалення студентської молоді, вияв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс фахової майстерності 21 листопада 2018

Гостьові лекції на кафедрі економіки і права

Однією з родзинок навчального процесу на кафедрі економіки і права є часті зустрічі здобувачів освіти і викладачів з провідними фахівцями вітчизняних і міжнародних компаній. Гостьові лекції від практиків користуються незмінною популярністю серед студентів усіх курсів. Днями відбулися одразу два таких івенти. Провідна експертка в галузі економіки,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьові лекції на кафедрі економіки і права 08 жовтня 2024