Н У Х Т

Розв’язання складних спеціалізованих задач до снаги здобувачам-хімтехнологам

18 червня 2021

Розв’язання складних спеціалізованих задач до снаги здобувачам-хімтехнологам

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбулися публічні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітньої програми «Хімічна технологія» за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія» освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання.

Екзаменаційна комісія у складі: д.т.н., професорки, завідувачки кафедри Тамари Носенко (голова), к.т.х., доцентки, гарантки освітньо-професійної програми Олени Подобій, к.х.н., доцентки Тетяни Бойчук, к.т.х., доцентки Наталії Сабадаш, асистентки кафедри Алли Таволжан (секретарка ЕК) оцінювала ступінь досягнутих програмних результатів освітньої програми та рівень здобутих компетентностей.

Традиційно на захисти завітали роботодавці – представники фармацевтичного підприємства «Новофарм-Біосинтез» (м. Новоград-Волинський) та міжнародної торгової компанії «Louis Dreyfus Group», а також  викладачі кафедри Ігор Фесич, Світлана Ковальова, Галина Біла, Олеся Романова.

Кваліфікаційна робота бакалавра має передбачати розв’язання складної спеціалізованої задачі та практичної проблеми хімічних технологій та інженерії із застосуванням теорій і методів хімічної інженерії, і наші студенти продемонстрували свою здатність і вміння виконувати ці завдання.

Тематики дипломних проєктів стосувалися удосконалення хімічних технологій виробництва хімічних речовин, харчових добавок і косметичних інгредієнтів широкого спектру застосування.

Більшість кваліфікаційних робіт пройшли апробацію на вітчизняних і міжнародних наукових конференціях. Під час захисту здобувачі продемонстрували глибокі знання з фундаментальних і фахових дисциплін, вміння вирішувати складні інженерні завдання, знання з економіки, екології та охорони праці на підприємствах хімічного сектору.

Екзаменаційна комісія прийняла одноголосно рішення  про присудження ступеня «бакалавр» із присвоєнням  кваліфікації «Бакалавр з  хімічних технологій та інженерії» усім здобувачам освітньо-професійної програми «Хімічна технологія». А четверо з них рекомендовані до отримання диплому з відзнакою – Анастасія Білим, Альона Дика, Олександра Нелюбіна і Катерина Подмокова.

Професорсько-викладацький склад кафедри, викладачі освітньо-професійної програми щиро вітають випускників бакалаврату з цією важливою подією у житті і запрошують на навчання до магістратури!

Опублікований: 18-06-2021
Читайте також:
Чергове міжнародне визнання досягнень науковців нашого університету

Науковці університету – завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів, професорка Галина Поліщук, асистентка кафедри процесів і апаратів Вікторія Сапіга та аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич одержали вітальні листи від ректора Університету Марії Кюрі-Склодовської в Любліні (Польща), професора Радосл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове міжнародне визнання досягнень науковців нашого університету 01 травня 2025

Дизайн-мислення для інновацій: педагогічну практику проходять здобувачі ступеня PhD

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі технології молока і молочних продуктів здобувач освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Нікіта Соловйов провів заняття українською та англійською мовами на тему «Ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дизайн-мислення для інновацій: педагогічну практику проходять здобувачі ступеня PhD 01 березня 2023

Бізнес-сніданок студентів-маркетологів у «Delivery»

Студенти кафедри маркетингу відвідали креативний захід від логістичної компанії «Delivery», що поєднав теплу атмосферу, обговорення перспективних бізнес-питань і смачні тістечка з кавою-чаєм. Бізнес-сніданок був присвячений темі «Правові аспекти зовнішньоекономічної діяльності. Особливості митного регулювання імпортних операцій». Спілкувалися з від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бізнес-сніданок студентів-маркетологів у «Delivery» 16 травня 2018

Книжкова онлайн-виставка до дня кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

До дня кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв фахівці Науково-технічної бібліотеки НУХТ підготували онлайн-виставку видань із галузевого машинобудування, інжинірингу харчових і біотехнологічних виробництв, технологічного обладнання харчових і фармацевтичних виробництв за період з 2000-2021 рр., що знаходяться у фондах бібліо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкова онлайн-виставка до дня кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 18 січня 2022