Н У Х Т

Рекламісти в тренді!

05 грудня 2023

Рекламісти в тренді!

Відбулася відкрита лекція доцентки кафедри маркетингу Ольги Антонової для здобувачів третього курсу спеціальності 061 «Журналістика», освітньо-професійної програми «Реклама та зв’язки з громадськістю». У межах викладання дисципліни «Дизайн у рекламі та PR» вона розказала про актуальні тренди у графічному дизайні.

Майбутні рекламісти дізналися, як аналізувати провідні тренди у рекламі, брендингу, айдентиці, де шукати інформацію про найтрендовіші кольори року й найкрутіші шрифти та логотипи. Говорили про те, чому для рекламіста важливо свідомо ставитися до застосування модних тенденцій у своїх творчих проєктах й уникати сліпого копіювання трендів, про те, які тренди стали довговічними, а які ризикують швидко застаріти.

Лекторка розробила вагомий візуальний супровід лекції, поділилася кейсами гармонійного й актуального графічного дизайну в Україні та навела приклади недоцільного застосування «модних віянь».

Особливо відзначимо виховний потенціал лекції для здобувачів кафедри маркетингу. Ольга Антонова послідовно й систематизовано звертала увагу майбутніх рекламістів на те, як важливо при створенні графічного продукту спиратися на власне українські здобутки й уникати запозичення елементів, що несуть ворожу ідею і штучно нав’язані під час тривалого культурного панування радянської та російської ідеології. Адже очищення візуальної складової рекламної комунікації від недоречних і шкідливих чужорідних елементів, уведення в культурний простір оригінальних українських шрифтів, образів, взірців національної культури є одним із важливих завдань для сучасного українського рекламіста.

Озброївшись новими знаннями після цієї пізнавальної й насиченої лекції, здобувачі обов’язково втілять їх у своїх власних творчих проєктах.

Опублікований: 05-12-2023
Читайте також:
Щодо роботи з джерелами інформації проконсультувалися магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Робота з джерелами інформації – важлива складова науково-дослідної роботи. Ознайомлення з останніми науковими і практичними досягненнями у певній галузі дає змогу глибше розуміти проблематику роботи і знаходити шляхи її вирішення. Тому науковець повинен уміти зорієнтуватися в умовах, коли потік інформації нестримно зростає, і виділити необхідну й д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щодо роботи з джерелами інформації проконсультувалися магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 09 вересня 2021

Запрошення на День відкритих дверей для київських гімназистів

9 листопада старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Олена Гаркуша відвідала гімназію №59 імені О.М.  Бойченка міста Києва та зустрілася з учнями старших класів. Викладачка розповіла майбутнім вступникам про університет і освітні програми, зробила акцент на перевагах навчання та додаткових можливостях, які мають ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошення на День відкритих дверей для київських гімназистів 10 листопада 2023

Інноваційні технології на лабораторних опановують здобувачі

Уперше в лабораторії кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувачі освіти виготовили майонезний соус із комплексною добавкою «Стабілекс», склад якої розробив доцент кафедри Володимир Бахмач. Дегустація виявила високі смакові властивості продукту з новою добавкою. 

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології на лабораторних опановують здобувачі 06 жовтня 2022

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів вперше представили кваліфікаційні роботи з розроблення технологій аюрведичних харчових продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся випуск магістрів за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України, доцента Олександра Савченка (гол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів вперше представили кваліфікаційні роботи з розроблення технологій аюрведичних харчових продуктів 24 лютого 2017