Н У Х Т

Рекламісти в тренді!

05 грудня 2023

Рекламісти в тренді!

Відбулася відкрита лекція доцентки кафедри маркетингу Ольги Антонової для здобувачів третього курсу спеціальності 061 «Журналістика», освітньо-професійної програми «Реклама та зв’язки з громадськістю». У межах викладання дисципліни «Дизайн у рекламі та PR» вона розказала про актуальні тренди у графічному дизайні.

Майбутні рекламісти дізналися, як аналізувати провідні тренди у рекламі, брендингу, айдентиці, де шукати інформацію про найтрендовіші кольори року й найкрутіші шрифти та логотипи. Говорили про те, чому для рекламіста важливо свідомо ставитися до застосування модних тенденцій у своїх творчих проєктах й уникати сліпого копіювання трендів, про те, які тренди стали довговічними, а які ризикують швидко застаріти.

Лекторка розробила вагомий візуальний супровід лекції, поділилася кейсами гармонійного й актуального графічного дизайну в Україні та навела приклади недоцільного застосування «модних віянь».

Особливо відзначимо виховний потенціал лекції для здобувачів кафедри маркетингу. Ольга Антонова послідовно й систематизовано звертала увагу майбутніх рекламістів на те, як важливо при створенні графічного продукту спиратися на власне українські здобутки й уникати запозичення елементів, що несуть ворожу ідею і штучно нав’язані під час тривалого культурного панування радянської та російської ідеології. Адже очищення візуальної складової рекламної комунікації від недоречних і шкідливих чужорідних елементів, уведення в культурний простір оригінальних українських шрифтів, образів, взірців національної культури є одним із важливих завдань для сучасного українського рекламіста.

Озброївшись новими знаннями після цієї пізнавальної й насиченої лекції, здобувачі обов’язково втілять їх у своїх власних творчих проєктах.

Опублікований: 05-12-2023
Читайте також:
Запрацювала літня школа для представників редколегій українських наукових видань

9 серпня розпочалася SUES Summer School, розрахована на представників редколегій наукових журналів, співробітників академічних видавництв, бібліотекарів. Літня школа організована у межах ініціативи Supporting Ukrainian Editorial Staff (SUES) і працюватиме протягом серпня-вересня 2022 року. Формат цього проєкту передбачає проведення вебінарів украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрацювала літня школа для представників редколегій українських наукових видань 11 серпня 2022

Профорієнтаційна лекція для студентів Свалявського технічного коледжу від кафедри готельно-ресторанної справи

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Інга Дочинець завітала до Свалявського технічного коледжу НУХТ. Зустріч проходила в рамках оглядової профорієнтаційної лекції для ознайомлення майбутніх вступників зі спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». На лекцію завітали студенти 3 та 4 курсів у супроводі відповідальної по виховній роботі На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна лекція для студентів Свалявського технічного коледжу від кафедри готельно-ресторанної справи 10 вересня 2019

Лекція головної технологині компанії «Оптіма-Юніон» для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій 16 листопада 2021 р. відбулася гостьова олайн-лекція «Інноваційні інгредієнти для виробництва молочних продуктів», яку в рамках дисциплін «Інноваційні інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів», «Актуальні проблеми харчових технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція головної технологині компанії «Оптіма-Юніон» для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів 17 листопада 2021

Свої перші кроки у світ науки київська ліцеїстка робить у лабораторіях кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ

Усе більше людей останнім часом користується гаджетами, до яких додаються навушники, адже через пандемію COVID-19 вони все більше часу проводять на онлайн-заходах. Проте, незважаючи на всі переваги використання навушників кількість питань щодо їх безпечності зростає. Щороку з’являються нові дослідження про потенційну загрозу цих гаджетів, саме тому...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої перші кроки у світ науки київська ліцеїстка робить у лабораторіях кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ 20 січня 2022