Н У Х Т

Творчість митців епохи Відродження обговорили студенти із гостем зі Сполучених Штатів Америки

20 may 2019

Творчість митців епохи Відродження обговорили студенти із гостем зі Сполучених Штатів Америки

Старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок та іноземний гість зі Сполучених Штатів Америки Stuart Snuggs провели зі студентами-менеджерами 1 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління святковий захід «Renaissance poets».

Епоха Відродження дала цілу когорту визначних авторів, імена яких залишаються і по сьогоднішній день яскравими зірками у світовій літературі, таких як Вільям Шекспір, Данте Аліг’єрі, Франческо Петрарка, Джованні Боккаччо, Франсуа Рабле, Мігель де Сервантес, Карпіо Лопе де Вега та інші.

Впродовж заходу студенти представляли презентації про життєвий шлях і творчість митців епохи Відродження, читали уривки творів Франческо Петрарки, Джованні Боккаччо та декламували сонети Вільяма Шекспіра мовою оригіналу. Крім того, молодь виконувала цікаві, творчі завдання у групах та індивідуально.

Поезія та твори видатних митців надихнули студентів на філософську дискусію з гостем заходу Stuart Snuggs.

Святковий захід відбувся у теплій й дружній атмосфері, допоміг студентам розкрити прекрасний світ поезії Ренесансу та завершився солодким частуванням. 

Published on: 20-05-2019
Read also:
Масляна-Fest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

6 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу розгорнулося чергове яскраве й масштабне дійство – вперше дружна й велика факультетська родина організувала й провела Масляна-Fest. З самого ранку у технологічних лабораторіях панувала творча атмосфера – адже бажання позмагатися, чиї млинці найсмачніші, найкрасивіші, найтонші і,...

READ YOURSELF

Масляна-Fest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 06 march 2019

Гідно представляємо Україну на міжнародній науковій арені!

Дослідження науковців кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, що ведуться у співпраці з Укрвинпром, Ukrainian Wine Institute та європейськими партнерами, були високо оцінені експертною відбірковою комісією за актуальність і необхідність впровадження у виробництво. Серед тисячі інших досліджень роботи наших учених були відібрані для...

READ YOURSELF

Гідно представляємо Україну на міжнародній науковій арені! 01 october 2024

Вишукані кулінарні розробки своїх здобувачів гордо представляє кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізгнсу імені проф. В.Ф. Доценка продовжується другий етап кулінарного ONLINE-конкурсу «Масниця-Fest 2023». За активної підтримки завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорки Олександри Нєміріч, гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега ...

READ YOURSELF

Вишукані кулінарні розробки своїх здобувачів гордо представляє кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 february 2023

Високим рівнем здобутих професійних компетентностей відзначаються магістранти кафедри технології консервування

На кафедрі технології  консервування стартували захисти дипломних магістерських проектів студентів денної та заочної форм навчання освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» та «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів». Магістрантів із цією з...

READ YOURSELF

Високим рівнем здобутих професійних компетентностей відзначаються магістранти кафедри технології консервування 20 february 2019