Н У Х Т

Нові наукові ступені підкорили здобувачі кафедри обліку і аудиту

27 лютого 2019

Нові наукові ступені підкорили здобувачі кафедри обліку і аудиту

На кафедрі обліку і аудиту завершилися захисти дипломних робіт здобувачів першого (бакалаврського) і другого (магістерського) ступенів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» денної і заочної форми навчання.

До захисту були представлені дипломні роботи за сучасною тематикою, сформованою з урахуванням актуальних проблемних питань із обліку, аналізу, оподаткування та аудиту, що виникають перед підприємствами харчової промисловості в умовах глобальних змін. Під час захисту дипломної роботи як самостійно закінченої праці, що є кінцевим інтегральним продуктом теоретичної і практичної підготовки, здобувачі продемонстрували навички публічного презентування сформованого професійного судження з мультимедійним супроводом ключових результатів.

Членами екзаменаційних комісій відзначені неординарність і креативність, проявлені здобувачами під час захисту теоретико-прикладних і наукових здобутків, вміння аргументовано відстоювати позицію обліковця-професіонала в ході відповідей на запитання. Це свідчить про достатній рівень фундаментальної, загальнотеоретичної та спеціальної (з фінансового і стратегічного обліку, економічного аналізу, практичного аудиту, організації обліку і аудиту, звітності підприємства, сучасних інформаційних технологій) підготовки здобувачів, що відображено високими балами.

За результатами захистів присвоєно ступінь: магістр з обліку і оподаткування 54 здобувачам, із них 9 здобувачами підтверджені дипломи з відзнакою, та бакалавр з обліку і оподаткування 21 здобувачу, з яких 1 підтвердив диплом із відзнакою.

Завідувач і викладачі кафедри обліку і аудиту вітають своїх вихованців і бажають постійного професійного розвитку на безперервній основі й кар’єрного росту кожному! А бакалаврів запрошують до продовження навчання на другому (магістерському) рівні в стінах рідної Alma mater.

Опублікований: 27-02-2019
Читайте також:
Триває вступна кампанія у фахових коледжах НУХТ

У приймальних комісіях фахових коледжів нашого університету (нагадаємо, їх у складі навчально-наукового комплексу НУХТ 11 у різних регіонах України) кипить робота. Сьогодні, 13 липня, о 18:00 завершується подання заяв і документів від вступників на основі базової середньої освіти (після 9-ти класів). А 10 липня почалося прийняття заяв і документі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває вступна кампанія у фахових коледжах НУХТ 13 липня 2023

Наукові івенти кафедри технології  хлібопекарських і кондитерських виробів – на шпальтах фахових видань

Кафедра технології  хлібопекарських і кондитерських виробів протягом багатьох років співпрацює з інформаційно-аналітичним  журналом  «Світ Продуктів», що видається РІА Марко Пак. Журнал виступив інформаційним партнером наукових заходів кафедри – VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові івенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – на шпальтах фахових видань 26 вересня 2024

Міст для пошуку знань в умовах пандемії

Карантин не є перешкодою для саморозвитку. Маючи бажання до пошуку та пізнання чогось нового, здобувачі освіти стикаються з питанням: а де ж дізнатися, що досліджують сучасні науковці? Першим на думку спадає пошук інформації в інтернеті, книгах, наукових публікаціях тощо. Проте, іншим сучасним варіантом є віртуальні наукові конференції. Існує кіль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міст для пошуку знань в умовах пандемії 19 січня 2021

Чергова гостьова лекція для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв»

16 лютого у рамках проведення гостьових лекцій на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбулася онлайн-лекція фахівця технічної підтримки польського відділу міжнародної компанії «Festo» Максима Даценка для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв». До лекції також приєдн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова гостьова лекція для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» 20 лютого 2023