Н У Х Т

Патріотичний флешмоб студентів і викладачів Вінницького коледжу НУХТ

23 січня 2019

Патріотичний флешмоб студентів і викладачів Вінницького коледжу НУХТ

В історії становлення незалежності і соборності України особливе місце займає 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку усіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день об’єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Українською Народною Республікою прийнято відзначати як свято – День Соборності  України.

100-річчю цієї надзвичайно важливої події в історії нашої держави був присвячений  виховний захід «Соборна, єдина моя Україна!», підготовлений викладачем суспільних дисциплін Юлією Коробчинською разом зі студентами першого курсу автомеханічного  відділення та організації та технології виробництва Вінницького коледжу нашого університету. Студенти із зацікавленістю слухали про події тих доленосних часів, коли реалізувалася заповітна мрія і широке волевиявлення обох частин України. 

Працівники бібліотеки ознайомили присутніх із книжковою виставкою «На шляху до Соборності України», де презентована література, що висвітлює тернистий шлях України до соборності. 

З метою  формування національної свідомості молоді, виховання у них почуття патріотизму в усіх групах відбулися історичні години спілкування «Соборність України  – запорука єдності держави».

Свою любов до Батьківщини, особливе бачення української державності, минулого та майбутнього нашої країни студенти та викладачі 1-4 курсів передали патріотичним флешмобом «Україна – єдина країна», утворивши живий ланцюг єдності на території  коледжу, між першим і другим корпусами, проголошуючи гасла «Слава Україні! Героям Слава!».

Сьогодні за збереження і утвердження єдиної соборної, вільної та незалежної України віддаються величезні жертви, саме тому така акція демонструє небайдужість молодих українців та їх підтримку воїнам, які зараз перебувають на Сході країни.

Щиро віримо у зовсім близьке мирне майбутнє у гарній, вільній, єдиній, незалежній Україні.

Опублікований: 23-01-2019
Читайте також:
Правила поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру вивчають наші колективи

У відокремленому структурному підрозділі «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулася зустріч працівників закладу з представником ДСНС України в Сумській області. Члени колективу коледжу прослухали лекцію «Дії населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру». Головний інспектор Сумського районного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Правила поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру вивчають наші колективи 07 вересня 2022

Наукові вершини здобувачів освітніх програм «Менеджмент» та «Менеджмент організацій і адміністрування»

11 квітня 2024 року на кафедрі економіки праці та менеджменту у рамках проведення 90-ї Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», відбулося засідання секції «Сучасні методи управління підприємством», у якому взяли участь здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові вершини здобувачів освітніх програм «Менеджмент» та «Менеджмент організацій і адміністрування» 15 квітня 2024

Здобувачі-експерти на виїзному лабораторному занятті в Інституті продовольчих ресурсів НААНУ

21 травня 2024 року відбулося виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Експрес-методи аналізу» (лекторка дисципліни – доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник) для здобувачів збірної групи ХЕ 2-9 та ХЕ 2-10, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Заняття проводи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-експерти на виїзному лабораторному занятті в Інституті продовольчих ресурсів НААНУ 23 травня 2024

Важливий етап практичної підготовки

Здобувачі груп ГРС-3 та ГРС-2с, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ, успішно захистили звіти з виробничої практики. Практична підготовка відбувалася на базі провідних закладів галузі, серед яких: фешенебельні готелі «Leopolis», «Nobili...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий етап практичної підготовки 27 червня 2025