Н У Х Т

Патріотичний флешмоб студентів і викладачів Вінницького коледжу НУХТ

23 january 2019

Патріотичний флешмоб студентів і викладачів Вінницького коледжу НУХТ

В історії становлення незалежності і соборності України особливе місце займає 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку усіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день об’єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Українською Народною Республікою прийнято відзначати як свято – День Соборності  України.

100-річчю цієї надзвичайно важливої події в історії нашої держави був присвячений  виховний захід «Соборна, єдина моя Україна!», підготовлений викладачем суспільних дисциплін Юлією Коробчинською разом зі студентами першого курсу автомеханічного  відділення та організації та технології виробництва Вінницького коледжу нашого університету. Студенти із зацікавленістю слухали про події тих доленосних часів, коли реалізувалася заповітна мрія і широке волевиявлення обох частин України. 

Працівники бібліотеки ознайомили присутніх із книжковою виставкою «На шляху до Соборності України», де презентована література, що висвітлює тернистий шлях України до соборності. 

З метою  формування національної свідомості молоді, виховання у них почуття патріотизму в усіх групах відбулися історичні години спілкування «Соборність України  – запорука єдності держави».

Свою любов до Батьківщини, особливе бачення української державності, минулого та майбутнього нашої країни студенти та викладачі 1-4 курсів передали патріотичним флешмобом «Україна – єдина країна», утворивши живий ланцюг єдності на території  коледжу, між першим і другим корпусами, проголошуючи гасла «Слава Україні! Героям Слава!».

Сьогодні за збереження і утвердження єдиної соборної, вільної та незалежної України віддаються величезні жертви, саме тому така акція демонструє небайдужість молодих українців та їх підтримку воїнам, які зараз перебувають на Сході країни.

Щиро віримо у зовсім близьке мирне майбутнє у гарній, вільній, єдиній, незалежній Україні.

Published on: 23-01-2019
Read also:
«Артеріум» передав кафедрі біотехнології і мікробіології  новий шейкер-інкубатор

Нещодавно матеріально-технічна база кафедри біотехнології і мікробіології поповнилася новеньким унікальним обладнанням – шейкер-інкубатором, люб’язно подарованим Корпорацією «Артеріум». Обладнання призначене для використання в мікробіологічних і  технологічних лабораторіях. Шейкер використовують для культивування клітин мікроорганізмів, рослин і, ...

READ YOURSELF

«Артеріум» передав кафедрі біотехнології і мікробіології новий шейкер-інкубатор 20 march 2023

На фінішній прямій перед захистом бакалаврського диплому студенти-біотехнологи

30 травня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся попередній захист випускових кваліфікаційних дипломних проектів студентів-біотехнологів, що навчаються за освітнім ступенем «Бакалавр». Студенти 4 курсу представили на попередній захист 39 робіт інженерного та 7 робіт науково-інженерного спрямування. Для виконання дипломного проекту студе...

READ YOURSELF

На фінішній прямій перед захистом бакалаврського диплому студенти-біотехнологи 31 may 2019

Переможці Всеукраїнських хакатонів «Ігри заводів» на підприємстві Концерну «Хлібпром»

У Львові відбулося нагородження підприємством «Концерн Хлібпром» переможців Всеукраїнських змагань хакатонів «Ігри заводів» 4.0, команди «НУХТ-ННІТІ». У складі команди-переможця здобувачі освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого: Олег Розумний (група МП-1-1М), Юрій Якимчук (група ОХ-1-2), Євгеній Константинов...

READ YOURSELF

Переможці Всеукраїнських хакатонів «Ігри заводів» на підприємстві Концерну «Хлібпром» 05 june 2023