Н У Х Т

Вітаємо з ювілеєм нашого ректора!

12 august 2025

Вітаємо з ювілеєм нашого ректора!

Вельмишановний Олександре Юхимовичу!

Прийміть щиросердечні вітання з нагоди Вашого ювілею від усього колективу навчально-наукового комплексу НУХТ!

Ваші професіоналізм, безмежна відданість справі, талант керівника, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей слугують розвитку й процвітанню нашого вишу.

Пройшовши у нашому університеті шлях від студента до ректора, Ви є прикладом справжнього лідера, сучасного, мудрого керівника, умілого організатора. Ви – талановитий педагог і визнаний учений, професіонал високого ґатунку. Ви завжди мислите масштабно, ведете за собою, надихаєте нас на нові справи й підкорення професійних висот.

Нехай Ваш шлях буде наповненим новими злетами й досягненнями, а людська шана буде подякою Вам за плідну працю, щирість, уміння творити добро.

Вдячні за Ваші справедливість, фахове й чуйне ставлення та грамотне керівництво! Безмежно раді нашій співпраці й бажаємо, щоб усі Ваші плани збулися, збереглося все хороше, а всі прагнення і сподівання втілилися в життя.

Published on: 12-08-2025
Read also:
Експерти позитивно оцінили виконання наукових досліджень у НУХТ

8 вересня у дистанційному форматі відбулося засідання секції Наукової ради Міністерства освіти і науки України за фаховим напрямом «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології». Оскільки науковці НУХТ – визнані авторитети, а секція є профільною для спеціальностей нашого вишу, її очолює проректор з наукової роботи НУХТ, профес...

READ YOURSELF

Експерти позитивно оцінили виконання наукових досліджень у НУХТ 09 september 2020

Молоді вчені – пакувальній індустрії

Викладачі і здобувачі освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого взяли активну участь у 20-й науковій конференції для молодих вчених «Новітні технології пакування». Організатори заходу – Клуб пакувальників України, Київський міжнародний контрактовий ярмарок, Національний університет харчових технологій, Міністер...

READ YOURSELF

Молоді вчені – пакувальній індустрії 08 june 2021

Тренд ‒ здобуття двох бакалаврських освіт одночасно!

У вересневу додаткову вступну сесію 2025 року здобувачі третього курсу денної форми навчання за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка Михайло Кобиляцький, Юлія Єрьоменко та Ірина Сич вирішили паралельно здобути й економічну освіту. Вони успішно вступ...

READ YOURSELF

Тренд ‒ здобуття двох бакалаврських освіт одночасно! 02 october 2025