Н У Х Т

Вітаємо з ювілеєм нашого ректора!

12 серпня 2025

Вітаємо з ювілеєм нашого ректора!

Вельмишановний Олександре Юхимовичу!

Прийміть щиросердечні вітання з нагоди Вашого ювілею від усього колективу навчально-наукового комплексу НУХТ!

Ваші професіоналізм, безмежна відданість справі, талант керівника, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей слугують розвитку й процвітанню нашого вишу.

Пройшовши у нашому університеті шлях від студента до ректора, Ви є прикладом справжнього лідера, сучасного, мудрого керівника, умілого організатора. Ви – талановитий педагог і визнаний учений, професіонал високого ґатунку. Ви завжди мислите масштабно, ведете за собою, надихаєте нас на нові справи й підкорення професійних висот.

Нехай Ваш шлях буде наповненим новими злетами й досягненнями, а людська шана буде подякою Вам за плідну працю, щирість, уміння творити добро.

Вдячні за Ваші справедливість, фахове й чуйне ставлення та грамотне керівництво! Безмежно раді нашій співпраці й бажаємо, щоб усі Ваші плани збулися, збереглося все хороше, а всі прагнення і сподівання втілилися в життя.

Опублікований: 12-08-2025
Читайте також:
Німецький експерт прочитав лекцію для викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася лекція за участю експерта з Німеччини, доктора природничих наук Martin Ehret. Темою цієї лекції була обрана проблема утворення гліцидилових ефірів та 3-монохлорпропандіолу у харчових продуктах. Більшу увагу експерт приділив питанню вмісту цих сполук у кондитерських виробах із в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Німецький експерт прочитав лекцію для викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 31 травня 2021

Продовжують популяризувати університет фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш 11 березня зустрілася зі студентами Хмельницького торгівельно-економічного коледжу. Під час зустрічі студенти були ознайомлені зі структурою університету, його багаторічною історією, умовами вступу до Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ за спеціал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують популяризувати університет фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 березня 2020

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знайомляться з готельним бізнесом

26 травня 2025 року першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми здобуття освіти розпочали навчальну практику з екскурсійного ознайомлення з готельною індустрією столиці, яка поєднує міжнародні стандарти сервісу та українські традиції гостинності. Протягом першого тижня практики здобувачі освіти разом зі своїми наставн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знайомляться з готельним бізнесом 02 червня 2025

Університет отримав доступ до журналів академічного видавництва Wiley

Наш університет увійшов до 50 наукових установ та університетів, яким з 1 лютого по 30 квітня 2020 року наданий тестовий доступ до журналів академічного видавництва Wiley (https://onlinelibrary.wiley.com/). John Wiley&Sons (Wiley) - публікує матеріали з усіх галузей знань. На сьогодні компанія володіє правами на понад 21 000 наукових книг (щор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет отримав доступ до журналів академічного видавництва Wiley 04 лютого 2020