Н У Х Т

Вітаємо з ювілеєм нашого ректора!

12 серпня 2025

Вітаємо з ювілеєм нашого ректора!

Вельмишановний Олександре Юхимовичу!

Прийміть щиросердечні вітання з нагоди Вашого ювілею від усього колективу навчально-наукового комплексу НУХТ!

Ваші професіоналізм, безмежна відданість справі, талант керівника, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей слугують розвитку й процвітанню нашого вишу.

Пройшовши у нашому університеті шлях від студента до ректора, Ви є прикладом справжнього лідера, сучасного, мудрого керівника, умілого організатора. Ви – талановитий педагог і визнаний учений, професіонал високого ґатунку. Ви завжди мислите масштабно, ведете за собою, надихаєте нас на нові справи й підкорення професійних висот.

Нехай Ваш шлях буде наповненим новими злетами й досягненнями, а людська шана буде подякою Вам за плідну працю, щирість, уміння творити добро.

Вдячні за Ваші справедливість, фахове й чуйне ставлення та грамотне керівництво! Безмежно раді нашій співпраці й бажаємо, щоб усі Ваші плани збулися, збереглося все хороше, а всі прагнення і сподівання втілилися в життя.

Опублікований: 12-08-2025
Читайте також:
Другокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на практиці у Республіці Болгарія

Кафедра готельно-ресторанної справи у цей непростий для нашої країни час продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії щодо організації закордонної практики здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня. Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» приступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на практиці у Республіці Болгарія 08 липня 2022

Профорієнтаційний візит асистента кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів

Асистент кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Оксана Онофрійчук відвідала Верхівнянську філію Житомирського агротехнічного коледжу, де зустрілася зі студентами 4-го курсу. Під час зустрічі студенти ознайомилися з історією нашого університету, його структурою, умовами вступу, спеціальностями, за якими вони можуть здобути осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний візит асистента кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів 28 січня 2020

Наші викладачі виступили спікерами на круглому столі у Вінниці

Професор кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Василь Пасічний і доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф. Доценка Ірина Корецька 6 жовтня виступили з доповідями на Всеукраїнському круглому столі «Ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі виступили спікерами на круглому столі у Вінниці 07 жовтня 2025

Сучасні тенденції розвитку освіти та науки аналізували фахівці кафедри фізики

За результатами Міжнародної науково-практичної конференції «ОСВІТА та НАУКА: пам’ятаючи про минуле, творимо майбутнє» завідувачка кафедри фізики Світлана Літвинчук і доцента Галина Шатковська отримали іменні сертифікати учасників. У роботі конференції брали участь понад 165 фахівців (зокрема, 48 докторів і 64 кандидати наук), державні службовці та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тенденції розвитку освіти та науки аналізували фахівці кафедри фізики 26 жовтня 2020