Н У Х Т

Навички з надання домедичної допомоги відпрацював колектив Сумського фахового коледжу НУХТ

04 грудня 2023

Навички з надання домедичної допомоги відпрацював колектив Сумського фахового коледжу НУХТ

Для викладачів і співробітників Сумського фахового коледжу НУХТ день став надзвичайно корисним і пізнавальним, завдяки проведеному практичному заняттю з домедичної допомоги. За ініціативи керівника-інструктора громадської організації «КУПИНА» Євгена Титаренка, всі учасники заняття отримали цінні навички та знання щодо надання допомоги в надзвичайних ситуаціях.

Експерт у галузі домедичної допомоги детально розглянув основні аспекти першої медичної допомоги, надавши важливі поради щодо дій у випадку надзвичайних ситуацій. Учасники отримали можливість відпрацювати практичні навички на місці та взаємодіяти під час симуляційних ситуацій.

Така ініціатива сприятиме підвищенню загального рівня безпеки в коледжі, а також стане важливим кроком у підготовці персоналу до непередбачуваних ситуацій. Захоплюючі та практичні тренування від Євгена Титаренка дозволять працівникам закладу бути готовими до будь-яких викликів і зберігати спокій та ефективність у найскладніших обставинах.

Опублікований: 04-12-2023
Читайте також:
У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ готуються до вступної кампанії

Нова вступна кампанія наближається, тому у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ всіляко намагаються рекламувати заклад і запрошують до себе потенційних вступників. Днями до коледжу завітали учні ПТО, які здобувають робітничу професію хлібопекаря і могли б продовжити навчання для здобуття фаху молодшого спеціаліста зі спеціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ готуються до вступної кампанії 19 березня 2018

Маркетингові тренди веганських брендів

Їсти м’ясо нормально. Їсти тварин дивно. Це слоган українського веганського бренду Еat me Аt. Маркетингові тренди у Vegan Food: новинка чи забута репресована частина української історії початку ХХ століття, що повернулась на наш ринок вже як західноєвропейський тренд? Просто модне віяння чи щось більше? Якими насправді є мотиви споживачів веганськи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові тренди веганських брендів 23 вересня 2024

Як учасники Еnglish speaking club злочинців шукали

Уже стало доброю традицією на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації проводити пізнавальні та наукові заходи за участю іноземних гостей. Нещодавно відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, як завжди за  участю спеціального гостя із Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. Зустріч була присвячена актуа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як учасники Еnglish speaking club злочинців шукали 29 травня 2019

Органічне агровиробництво у сфері уваги науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко взяла участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта» та за підтримки проекту «Німецько-українська співпраця ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Органічне агровиробництво у сфері уваги науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 листопада 2019