Н У Х Т

Круглий стіл зі стейкхолдерами відбувся на кафедрі фінансів

05 квітня 2021

Круглий стіл зі стейкхолдерами відбувся на кафедрі фінансів

На кафедрі фінансів відбувся круглий стіл зі стейкхолдерами з обговорення проєкту освітньо-професійних програм «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Зустріч проводилася в онлайн-режимі.

Робота круглого столу розпочалася зі звернення до учасників зустрічі гарантки освітньої програми першого (бакалаврського) рівня, доцентки Світлани Бойко та гарантки освітньої програми другого (магістерського) рівня, професорки Лади Шірінян, які висвітлили структуру оприлюднених на сайті НУХТ для публічного обговорення проєктів освітньо-професійних програм, особливості освітніх програм, цілі, освітні компоненти, які сприяють формуванню загальних і фахових компетентностей.

Гарантки повідомили, що кафедрою були враховані попередні рекомендації стейкхолдерів, випускників, викладачів і здобувачів освіти, зокрема: були замінені окремі дисципліни, удосконалені освітні компоненти, уточнені програмні результати навчання.

В обговоренні взяли участь керівниця напрямку трудових ресурсів АТ КБ «Приватбанк» Неля Гребініченко, начальник відділу продажу Дарницького управління ПрАТ СК «Уніка» Володимир Скрицький, менеджерка по роботі з бізнес-клієнтами АТ «Ідея Банк» Сєвда Керімова, фахівчиня з маркетингу та розвитку бізнесу ПРАТ «ЛАНТМАННЕН АКСА» Лілія Шумило, доцентка кафедри фінансів Інна Дем’яненко, здобувачі вищої освіти Світлана Дем’янчук, Анастасія Сідерова.

Стейкхолдери та здобувачі висловили пропозиції щодо внесення деяких коректив до освітньо-професійних програм, які будуть враховані їх гарантами.

Опублікований: 05-04-2021
Читайте також:
До Дня Соборності України та 105-ої річниці проголошення незалежності УНР

Український інститут національної пам’яті підготував інформаційні матеріали до Дня Соборності України та 105-ої річниці проголошення незалежності Української Народної Республіки, які люб’язно надає для ознайомлення. 

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Дня Соборності України та 105-ої річниці проголошення незалежності УНР 20 січня 2023

Підписано меморандум про співпрацю з Коледжем Сент Лоуренс (Канада)

Колектив університету безупинно продовжує розвивати міжнародну співпрацю. Черговим кроком до розширення кола зарубіжних партнерів стало підписання меморандуму про співпрацю зі St. Lawrence College. Ініціаторами стали завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний і доцентка кафедри Оксана Топчій. St. Lawrence College (SLC)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підписано меморандум про співпрацю з Коледжем Сент Лоуренс (Канада) 17 січня 2024

Успішний захист звітів за результатами переддипломної практики магістрантів

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся успішний захист звітів за результатами переддипломної практики здобувачами другого курсу освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. Переддипломна практика тривала з 3 жовтня по 21 грудня 2022 року на провідних готельних п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист звітів за результатами переддипломної практики магістрантів 05 січня 2023

Особливості дистанційного опанування студентами лабораторних робіт на прикладі дисципліни «Біологія клітин»

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології у період карантину підготували надзвичайно цікаві  та пізнавальні дистанційні лабораторні та практичні роботи на базі платформи MOODLE. Із безлічі яскравих дисциплін біотехнологів варто виділити особливо вражаючі для студентів лабораторні роботи з першої, надважливої профільної дисципліни, з якої і п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості дистанційного опанування студентами лабораторних робіт на прикладі дисципліни «Біологія клітин» 14 травня 2020