Н У Х Т

«Goodvalley» запрошує на практику студентів НУХТ

17 february 2020

«Goodvalley» запрошує на практику студентів НУХТ

Колектив випускової кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів активно розширює базу підприємств-партнерів, невпинно залучаючи до співпраці провідні компанії не лише України, але й близького та дальнього зарубіжжя. У січні 2020 року фахівці кафедри, професор Василь Пасічний і доцент Олег Галенко побували у польському відділенні групи компаній «Goodvalley», і не минуло й місяця як фахівці компанії відвідали наш університет.

До складу делегації компанії увійшли керівник HR-відділу Magdalena Kozlowska, відповідальна за легалізацію співробітників у Польщі Monika Kotkowicz, головний технолог Tomasz Doniek і відповідальний за практичну підготовку та стажування в Польщі на м’ясокомбінаті Piotr Drazek. Також до колег приєдналися ейчари «Goodvalley Україна» Іванна Чмелик і Оксана Міллер. Свій візит польські колеги спланували так, щоб потрапити на захист магістерських кваліфікаційних робіт, щоб самим пересвідчитися у високому рівні випускників кафедри, адже у їх планах залучення наших студентів і випускників до проходження практики та працевлаштування у компанії. Крім того, ейчари «Goodvalley» скористалися нагодою й прочитали гостьову лекцію для студентів і викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів.

Нагадаємо, що «Goodvalley» – потужна датська компанія, що має відділення у кількох країнах, зокрема, у Польщі – найбільше. З 2004 року відкрилося і українське відділення, проте, поки що у його складі немає м’ясопереробних підприємств.

Польське відділення компанії забезпечує повний цикл – від вирощування кормів і худоби до перероблення м’яса. Асортимент продукції – надзвичайно широкий і вражає різноманітністю, а також гарантує бездоганний смак і високу якість. Продукція «Goodvalley» – це корми без ГМО, м’ясо без антибіотиків і виробництво з нульовим відсотком СО2.

Присутні дізналися про історію заснування групи компаній, філософію і місію діяльності, структуру, умови роботи, корпоративні цінності, умови проходження практики. Наразі компанія проводить відбори серед претендентів, що бажають пройти практику на підприємствах «Goodvalley», оскільки охочих дуже багато. Дуже приємно, що по результатах захистів кваліфікаційних робіт, троє наших магістрів, за словами польських гостей, такий відбір уже пройшли.

У компанії дуже відповідально ставляться до організації практик студентів, її фахівці прагнуть дати практикантам можливість пізнати усі процеси зсередини, детально їх вивчити й опанувати. Тож можемо порадіти за студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів й по-доброму позаздрити, що їм випала можливість здобувати практичні фахові навички та стажуватися на такому потужному інноваційному підприємстві.

Published on: 17-02-2020
Read also:
The German internship is over

Students of the engineering-technical institute - Olga Romanyuk, Evgenia Babenko, Darya Husakova and Viktoriya Karpenko come back from a German internship and ready to share new experiences and positive emotions. Together with a group of German students, they studied and completed internships at the Berlin University of Applied Sciences and the Pap...

READ YOURSELF

The German internship is over 27 february 2024

Лауреатом премії Київського міського голови стала четвертокурсниця кафедри технології молока і молочних продуктів [ожидает перевода]

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів не тільки проявляють себе в навчальному процесі, а також є лідерами та переможцями у хакатонах, наукових гуртках, конкурсах як університетських, так і міжнародних. Цього разу студентка 4 курсу групи МО-4-2 Валерія Скуйбіда стала лауреатом премії Київського міського голови за особливі досягнен...

READ YOURSELF

Лауреатом премії Київського міського голови стала четвертокурсниця кафедри технології молока і молочних продуктів [ожидает перевода] 25 june 2019

Ярмарок Вакансій «NUFT Carer Chance 2023» завершив роботу

23 березня завершив роботу Ярмарок Вакансій «NUFT Carer Chance 2023», організований відділом працевлаштування випускників Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Ярмарок проводився у форматі онлайн-трансляцій на платформах Zoom, MS Teams, Google Meet і зібрав 17 компаній-учасниць: ПрАТ «Лантманнен Акса», ІП «Кок...

READ YOURSELF

Ярмарок Вакансій «NUFT Carer Chance 2023» завершив роботу 23 march 2023

Рідне, українське слово є, було і буде!

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін провели низку заходів до відзначення Дня української писемності та мови. Свято встановлене Указом № 1241/97 Президента України Леоніда Кучми, у якому зазначено: «Установити в Україні День української писемності та мови, який відзначати щорічно 9 листопада в день вшанування пам’яті Преподобного Нестора-Літопи...

READ YOURSELF

Рідне, українське слово є, було і буде! 10 november 2022