Н У Х Т

«Goodvalley» запрошує на практику студентів НУХТ

17 february 2020

«Goodvalley» запрошує на практику студентів НУХТ

Колектив випускової кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів активно розширює базу підприємств-партнерів, невпинно залучаючи до співпраці провідні компанії не лише України, але й близького та дальнього зарубіжжя. У січні 2020 року фахівці кафедри, професор Василь Пасічний і доцент Олег Галенко побували у польському відділенні групи компаній «Goodvalley», і не минуло й місяця як фахівці компанії відвідали наш університет.

До складу делегації компанії увійшли керівник HR-відділу Magdalena Kozlowska, відповідальна за легалізацію співробітників у Польщі Monika Kotkowicz, головний технолог Tomasz Doniek і відповідальний за практичну підготовку та стажування в Польщі на м’ясокомбінаті Piotr Drazek. Також до колег приєдналися ейчари «Goodvalley Україна» Іванна Чмелик і Оксана Міллер. Свій візит польські колеги спланували так, щоб потрапити на захист магістерських кваліфікаційних робіт, щоб самим пересвідчитися у високому рівні випускників кафедри, адже у їх планах залучення наших студентів і випускників до проходження практики та працевлаштування у компанії. Крім того, ейчари «Goodvalley» скористалися нагодою й прочитали гостьову лекцію для студентів і викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів.

Нагадаємо, що «Goodvalley» – потужна датська компанія, що має відділення у кількох країнах, зокрема, у Польщі – найбільше. З 2004 року відкрилося і українське відділення, проте, поки що у його складі немає м’ясопереробних підприємств.

Польське відділення компанії забезпечує повний цикл – від вирощування кормів і худоби до перероблення м’яса. Асортимент продукції – надзвичайно широкий і вражає різноманітністю, а також гарантує бездоганний смак і високу якість. Продукція «Goodvalley» – це корми без ГМО, м’ясо без антибіотиків і виробництво з нульовим відсотком СО2.

Присутні дізналися про історію заснування групи компаній, філософію і місію діяльності, структуру, умови роботи, корпоративні цінності, умови проходження практики. Наразі компанія проводить відбори серед претендентів, що бажають пройти практику на підприємствах «Goodvalley», оскільки охочих дуже багато. Дуже приємно, що по результатах захистів кваліфікаційних робіт, троє наших магістрів, за словами польських гостей, такий відбір уже пройшли.

У компанії дуже відповідально ставляться до організації практик студентів, її фахівці прагнуть дати практикантам можливість пізнати усі процеси зсередини, детально їх вивчити й опанувати. Тож можемо порадіти за студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів й по-доброму позаздрити, що їм випала можливість здобувати практичні фахові навички та стажуватися на такому потужному інноваційному підприємстві.

Published on: 17-02-2020
Read also:
Наш стартап представлятиме Україну на University Startup World Cup!

Український фонд стартапів оголосив учасника від України на University Startup World Cup, який відбудеться у вересні цього року в столиці Данії. І першою командою, яка представлятиме Україну на конкурсі, буде стартап Solar Optic, автори якого – наша випускниця Марія Аліпатова і завідувач кафедри технологічного обладнання і комп’ютерних технологій п...

READ YOURSELF

Наш стартап представлятиме Україну на University Startup World Cup! 26 june 2023

Обговорення поточного виконання планів навчання майбутніх докторів філософії на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

У процесі моніторингу виконання індивідуальних планів для оцінювання якості навчання здобувачів освітнього ступеня «Доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-науковою програмою «Харчові технології» на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів проведений науковий семінар, на якому аспіранти кафедри першого і другого ро...

READ YOURSELF

Обговорення поточного виконання планів навчання майбутніх докторів філософії на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 15 march 2023