Н У Х Т

Наш здобувач – срібний призер відкритого чемпіонату Київської області зі спортивного орієнтування

02 may 2023

Наш здобувач – срібний призер відкритого чемпіонату Київської області зі спортивного орієнтування

В місті Ірпені та у селищі Коцюбинське відбувся відкритий чемпіонат Київської області зі спортивного орієнтування, на який приїхали 220 спортсменів із восьми регіонів України.

Змагання були присвячені пам'яті тренера-викладача Ірпінської ДЮСШ, майстра спорту України Олександра Шеремета, якого 25-го березня 2022 року розстріляли у власному будинку російські окупанти.

Олександр Шеремет доклав багато зусиль для розвитку українського спортивного орієнтування. Він був першим у Ірпені майстром спорту України зі спортивного орієнтування, першим корінним ірпінчанином, хто почав працювати тренером зі спортивного орієнтування, був тренером збірної команди школярів України зі спортивного орієнтування. Вічна Пам'ять Тренеру!

Організаторами змагань виступили: Управління молоді та спорту Київської обласної військової держадміністрації, Ірпінська міська рада, Коцюбинська селищна рада, Київський обласний відокремлений підрозділ федерації спортивного орієнтування України. Учасники змагань конкурували на швидкість у бігах на двох дистанціях: спринт (2,5 кілометри) у місті Ірпінь та на середній дистанції (4,2 кілометри) у селищі Коцюбинське.

Спортсмени були представлені у вікових категоріях Ч/Ж 12-65 років. Здобувач групи БТ-1-1 факультету біотехнології та екологічного контролю Максим Клименко посів друге місце на спринтерській дистанції та друге місце на середній дистанції.

Усім, хто загинув за незалежність нашої країни, Вічна Пам'ять!

Published on: 02-05-2023
Read also:
Науковиця Жешувського університету (Польща) поділилася результатами своїх досліджень з нашими магістрантами

Завдяки міжнародному співробітництву з Жешувським університетом (Польща) на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція доцентки Грети Адамчик для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології орга...

READ YOURSELF

Науковиця Жешувського університету (Польща) поділилася результатами своїх досліджень з нашими магістрантами 12 december 2022

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – учасниця освітнього літнього онлайн-кемпу з розвитку soft skills

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи, доцентка Тетяна Іщенко у рамках всеукраїнського проєкту «Uni-Biz Bridge Camp» з 1 по 14 липня брала участь в освітньому літньому онлайн-кемпі з розвитку soft skills для викладачів «Uni-Biz Bridge Camp». Учасники онлайн-заходу дізналися про нові підходи до викладання та комунікації зі студентами, проф...

READ YOURSELF

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – учасниця освітнього літнього онлайн-кемпу з розвитку soft skills 25 july 2022

Вектор на удосконалення освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – визначено

24 січня 2025 року в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося розширене засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». Засідання, на якому поряд із членами робочої групи були присутні завідувачі кафедр інституту...

READ YOURSELF

Вектор на удосконалення освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – визначено 24 january 2025

Менеджери персоналу ‒ учасники Всеукраїнського студентського круглого столу з HR-менеджменту

Здобувачі-менеджери персоналу, третьокурсниця бакалаврату Альбіна Горобець (група МП3-8) і першокурсник магістратури Максим Пилипенко (група МП-1-8М) виступили з доповідями на ІІ Всеукраїнському студентському круглому столі з HR-менеджменту «Командна робота і цифрові технології в умовах глобальних змін». Модератором заходу була кафедра менеджменту ...

READ YOURSELF

Менеджери персоналу ‒ учасники Всеукраїнського студентського круглого столу з HR-менеджменту 14 may 2024