Н У Х Т

Наш здобувач – срібний призер відкритого чемпіонату Київської області зі спортивного орієнтування

02 may 2023

Наш здобувач – срібний призер відкритого чемпіонату Київської області зі спортивного орієнтування

В місті Ірпені та у селищі Коцюбинське відбувся відкритий чемпіонат Київської області зі спортивного орієнтування, на який приїхали 220 спортсменів із восьми регіонів України.

Змагання були присвячені пам'яті тренера-викладача Ірпінської ДЮСШ, майстра спорту України Олександра Шеремета, якого 25-го березня 2022 року розстріляли у власному будинку російські окупанти.

Олександр Шеремет доклав багато зусиль для розвитку українського спортивного орієнтування. Він був першим у Ірпені майстром спорту України зі спортивного орієнтування, першим корінним ірпінчанином, хто почав працювати тренером зі спортивного орієнтування, був тренером збірної команди школярів України зі спортивного орієнтування. Вічна Пам'ять Тренеру!

Організаторами змагань виступили: Управління молоді та спорту Київської обласної військової держадміністрації, Ірпінська міська рада, Коцюбинська селищна рада, Київський обласний відокремлений підрозділ федерації спортивного орієнтування України. Учасники змагань конкурували на швидкість у бігах на двох дистанціях: спринт (2,5 кілометри) у місті Ірпінь та на середній дистанції (4,2 кілометри) у селищі Коцюбинське.

Спортсмени були представлені у вікових категоріях Ч/Ж 12-65 років. Здобувач групи БТ-1-1 факультету біотехнології та екологічного контролю Максим Клименко посів друге місце на спринтерській дистанції та друге місце на середній дистанції.

Усім, хто загинув за незалежність нашої країни, Вічна Пам'ять!

Published on: 02-05-2023
Read also:
Сучасні тенденції в харчуванні з точки зору оздоровчих продуктів і аюрведи обговорили наші науковці

За ініціативи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 листопада 2019 року відбувся науково-практичний круглий стіл із багатозначною тематикою «Сучасні тенденції в харчуванні». Завідувач кафедри – доктор технічних наук Олександра Нєміріч виявила неабиякі творчий підхід і чудові організаторські здібності, аби надати цій події важлив...

READ YOURSELF

Сучасні тенденції в харчуванні з точки зору оздоровчих продуктів і аюрведи обговорили наші науковці 27 november 2019

Здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують брати участь у закордонних наукових інтернет-заходах

28 травня відбулася студентська наукова конференція «Хімічні технології», яку проводив Рутенський Університет «Ангел-Кънчев» (м. Разград, Болгарія). Магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної  продукції Дарина Юрченко (керівник – доцент кафедри Ірина Корецька, науковий консультант – фахівець Національного ботанічного саду ім. М.М. Г...

READ YOURSELF

Здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують брати участь у закордонних наукових інтернет-заходах 29 may 2020

Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю освоюють «маршрути» Києва

У нашому університеті навчаються студенти не тільки з Києва, а і з інших населених пунктів. А наша столиця дуже гарна й мальовнича, особливо в чудову пору – осінь, яка наразі у самому розпалі. Тож, студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю запропонувала всім охочим черговий челендж, який показав всю красу Києва. Маршрути б...

READ YOURSELF

Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю освоюють «маршрути» Києва 18 october 2023