Н У Х Т

Сімейними рецептами великодньої випічки поділилися здобувачі й викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

06 травня 2021

Сімейними рецептами великодньої випічки поділилися здобувачі й викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Напередодні Великодня кожна господиня випікає святкові паски за рецептами, традиційними та унікальними у кожній родині. На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів наставниці академічних груп запропонували поділитися  рецептами та фотографіями виробів, які здобувачі груп готували вдома. До заходу долучилися викладачі кафедри та здобувачі 1-3 курсів, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології».

На фото представлені вироби, виготовлені за різними рецептурами та способами приготування – дріжджові паски на опарі і сирні, що мають неповторний смак, крафіни з додаванням маку та родзинок, класичний панеттоне. Існує безліч рецептів пасок і способів їх прикрашання, кожна господиня зберігає свій рецепт у секреті та передає своїм дітям традиції. Деякі здобувачі відзначили, що випікали паски за старовинними рецептами.

І здобувачі, і викладачі проявили художні здібності та фантазію, оздоблюючи великодню випічку (використовували білкову й шоколадну глазур, кольорову посипку, квіти з мастики, макаруни, білкові меренги, цукати, горіхи, сухофрукти, сухоцвіти тощо).

Організатори вдячні всім учасникам за надані фото.

 

Опублікований: 06-05-2021
Читайте також:
Ректор підписав накази про зарахування вступників до бакалаврату на навчання за державним замовленням

9 серпня в університеті відбувся черговий важливий етап цьогорічної вступної кампанії – зарахування вступників на освітній ступінь «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти на навчання за державним замовленням. В урочистій обстановці, за присутності фахівців Приймальної комісії університету і відбіркових комісій навчально-наукових інс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ректор підписав накази про зарахування вступників до бакалаврату на навчання за державним замовленням 10 серпня 2021

Нові умови потребують нових рішень

Завдяки сучасним технологіям у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості нашого університету відбулася атестація педагогічних працівників за результатами 2019-2020 навчального року. Атестаційною комісією була розроблена відповідна процедура здійснення атестації. Зокрема, напередодні у мережі Viber створена група «Атестація 2020», де мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові умови потребують нових рішень 23 квітня 2020

З новими можливостями співпраці з університетами Франції знайомилася доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу

Про нові можливості співпраці з університетами Франції, які відкрилися внаслідок початку нового етапу Програми ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр. дізналася доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Примак. На зустрічі, організованій на найвищому рівні державною агенцією Campus France за участі послів Франції в країнах Східного Партнерст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З новими можливостями співпраці з університетами Франції знайомилася доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу 05 травня 2021