Н У Х Т

Нетворкінг-зустріч здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з шеф-кондитером

11 жовтня 2022

Нетворкінг-зустріч здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з шеф-кондитером

У рамках навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбулася нетворкінг-зустріч студентів ІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з фахівцем-практиком, шеф-кондитером Артемом Кокотуном.

На шляху до омріяної професії Артем пройшов більше 40 майстер-класів і воркшопів у найкрутіших фахівців кондитерського мистецтва, серед яких шоколатьє і амбасадорка Cacao Barry Євгенія Петренко; шеф-кондитер і шоколатьє, резидент DGF International Culinary School Олександр Бражевський, кращі професіонали школи кондитерського мистецтва Torteria School.

На зустрічі Артем розповів, як кондитерське мистецтво стало для нього покликанням, хобі і роботою за фахом, про перший професійний досвід і кар’єрне зростання, hard- і soft скіли шеф-кондитера, про творчість, тренди та виклики професії, сучасні тенденції у кондитерській справі.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний лекторці дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», доцентці кафедри Оксані Кирпіченковій за організацію професійно-орієнтованої зустрічі здобувачів освіти і фахівця-практика.

Викладачі висловлюють подяку Артему Кокотуну за цікаву і надихаючу нетворкінг-зустріч із майбутніми фахівцями з готельно-ресторанної справи, за те, що поділився досвідом і надав практичні поради для успішного працевлаштування і реалізації у професії!

Опублікований: 11-10-2022
Читайте також:
Студенти та викладачі Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого – серед організаторів і суддів національного фіналу «Worldskills Ukraine 2020»

6-8 жовтня за підтримки Міністерства освіти і науки України в місті Дніпро на території університету «Дніпровська політехніка» відбувся національний фінал Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2020».  Його головна мета – сприяти популяризації сучасних професій. Одна із таких професій – «Мехатроніка». Спонсором змаг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти та викладачі Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого – серед організаторів і суддів національного фіналу «Worldskills Ukraine 2020» 08 жовтня 2020

Усі нюанси належної виробничої практики та багато іншого на лекції від випускниці кафедри біотехнології і мікробіології

«Того, про що не написано – не існує», про цей головний девіз GMP розповіла здобувачам 4 курсу випускниця кафедри біотехнології і мікробіології, а нині – менеджерка (з навчання та розвитку персоналу) служби навчання та розвитку АТ «Київмедпрепарат» Катерина Покойовець. Катерина розповіла про історію створення компанії «Артеріум», про партнерів кор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі нюанси належної виробничої практики та багато іншого на лекції від випускниці кафедри біотехнології і мікробіології 29 жовтня 2021

Динамічно й інтерактивно: як у НУХТ майбутніх вступників зустрічали

11 травня наш університет знову зустрічав гостей – майбутніх вступників та їх батьків на традиційному Дні відкритих дверей. Організацією заходу займалися Центр моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету і студентська рада НУХТ, тож на школярів і випускників коледжів чекала цікава й насичена програма. Увесь спектр своїх ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Динамічно й інтерактивно: як у НУХТ майбутніх вступників зустрічали 11 травня 2019

Цікаво і компетентно про туризм для майбутніх вступників

Упродовж цілого дня 29 січня 2021 р. на онлайн-гостини кафедри туристичного та готельного бізнесу завітали учні 10 та 11 класів середньої загальноосвітньої школи № 221 м. Києва, Кучаківської ЗОШ l-lll ступенів імені гетьмана Івана Сулими, середньої загальноосвітньої школи № 13 м. Коростеня. Разом із майбутніми вступниками міркували, що таке туризм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаво і компетентно про туризм для майбутніх вступників 01 лютого 2021