Н У Х Т

Партнерство заради успіху

24 грудня 2024

Партнерство заради успіху

19 грудня 2024 року представники кафедри екології та екоменеджменту, доцент В’ячеслав Харченко і випускник-магістр В’ячеслав Касатов взяли участь у Круглому столі зі стейкхолдерами «Партнерство заради успіху», що відбувся у ВСП «Київський фаховий коледж міського господарства Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського».

Нині В’ячеслав Касатов, зважаючи на особисті якості та знання й отриману цього року на нашій кафедрі кваліфікацію, обіймає посаду інженера І категорії із техногенно-екологічної безпеки Київської філії концерну радіомовлення, телебачення і зв’язку.

Наші стейкхолдери висловили свої побажання щодо вдосконалення освітніх програм коледжу за спеціальностями 183 «Технології захисту навколишнього середовища» і 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка». А також висловили переконання у подальшій плідній співпраці та запросили викладачів і студентів знову відвідати НУХТ, доєднатися до різноманітних активностей кафедри (у тому числі – в рамках модулів Жана Моне), а випускників – продовжити свою освіту за освітньо-професійною програмою «Екологія та екоменеджмент».

Колектив коледжу подякував представникам кафедри екології та екоменеджменту за готовність до подальшого партнерства і за ті івенти, в яких викладачі й студенти вже брали участь. Зокрема – у заходах Екологічних студій, у конкурсах яких старшокурсники коледжу посіли призові місця, адже вони мають завдяки педагогам коледжу такий високий рівень знань і вмінь. Нагадаємо, у номінації «Найкраще екологічне відео» переможцями стали Марина Мельниченко, Максим Пшінка й Андрій Філіппов, у екологічному конкурсі «Ліхеноіндикація» третє місце посіла Марина Мельниченко, а у екологічній вікторині І місце здобула студентка 1 курсу Аліна Косенко, ІІ місце – студентка 2 курсу Марина Мельниченко, ІІІ місце – студентка 1 курсу Есма Арнаутова.

Наприкінці цієї зустрічі дирекція коледжу висловила побажання підписати меморандум про співпрацю між нашими закладами.

Опублікований: 24-12-2024
Читайте також:
Удосконалив свої навички у перевірці робіт здобувачів освіти на плагіат викладач кафедри готельно-ресторанної справи

22 квітня 2021 року відповідальний від кафедри готельно-ресторанної справи за перевірку робіт здобувачів вищої освіти на плагіат, асистент Артем Ущаповський відвідав практичний вебінар «Аналізуємо звіт про перевірку на плагіат» від компанії «Unicheck Україна» за участі та підтримки проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» – A...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалив свої навички у перевірці робіт здобувачів освіти на плагіат викладач кафедри готельно-ресторанної справи 23 квітня 2021

Відтепер дипломи бакалаврів-біотехнологів стануть ще крутішими!

Одним із розділів дипломних проектів здобувачів  освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 162 «Біотехнологія та  біоінженерія» є розділ «Схема біосинтезу цільового продукту». На основі теоретичних знань і практичних навичок, одержаних під час вивчення дисципліни «Біохімічні основи мікробного синтезу», з використанням електронної бази KEGG (K...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відтепер дипломи бакалаврів-біотехнологів стануть ще крутішими! 04 жовтня 2019

Із побажаннями втілення грандіозних ідей і проектів попрощалися з випускниками у Кам’янець-Подільському коледжі НУХТ

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальностей «Облік і оподаткування», «Економіка», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Обслуговування програмних систем і комплексів», «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок», «Виробництво хліба, кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із побажаннями втілення грандіозних ідей і проектів попрощалися з випускниками у Кам’янець-Подільському коледжі НУХТ 01 липня 2019

Триває плідна співпраця Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ із фахівцями SES (Німеччина)

До Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ приїхав старший експерт SES (Senior Experen Servise) з Німечини Gunter Pomp. Він поділився зі студентами спеціальності «Виробництво харчової продукції» секретами приготування страв німецької та європейської кухонь, зокрема котлет із твердим сиром, котлет зі соленими огірка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває плідна співпраця Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ із фахівцями SES (Німеччина) 16 жовтня 2019