Триває профорієнтаційний марафон кафедри експертизи харчових продуктів.
6 квітня доцентка кафедри Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч із випускниками 181 спеціальності «Харчові технології» Волинського фахового коледжу НУХТ.
Майбутні абітурієнти дізналися про підготовку фахівців за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», яка зосереджена на питаннях організації виробництва високоякісної та безпечної харчової продукції.
Випускники коледжу ознайомились із вимогами до вступу в цьому році та перспективами навчання за скороченим терміном на цій освітній програмі.
Наприкінці зустрічі викладачка запросила здобувачів відвідати День відкритих дверей університету, який відбудеться 8 квітня в офлайн і онлайн режимах та долучатися до груп кафедри в соціальних мережах.