Н У Х Т

Інновації, що формують стале майбутнє

14 вересня 2020

Інновації, що формують стале майбутнє

Формування екологічного світогляду – надважливе завдання, яке ставлять перед собою усі викладачі кафедри біотехнології і мікробіології, адже саме він є запорукою сталого розвитку майбутнього суспільства. Збереження й розвиток людства в цілому стає можливим лише за умови комплексного розв’язання екологічних проблем, включаючи проблему накопичення відходів. Ось чому відвідати профільну виставку «Recycling and Waste Expo Ukraine» і долучитися до передового досвіду професіоналів галузі ресайклінгу та поводження з відходами вважала своїм професійним обов’язком доцент кафедри Вікторія Красінько, яка опікується екобіотехнологічним напрямком підготовки майбутніх фахівців і є лектором дисциплін «Природоохоронні біотехнології» та «Біоенергетика та охорона довкілля»

На виставці були представлені технологічні новинки та обладнання для перероблення, збору, сортування, утилізації твердих, небезпечних, органічних відходів, очищення повітря, води. Вдалося побачити й демонстрацію обладнання у дії.       

Отримана новітня інформація неодмінно стане у нагоді, а майбутні біотехнологи хоч і не особисто (що ускладнено через карантинні заходи), обов’язково будуть у тренді інновацій, які сприяють вирішенню екологічних проблем.

Опублікований: 14-09-2020
Читайте також:
Профорієнтація від учорашніх вступників

Здобувачі першого курсу освітньої програми «Технології харчування» активно долучаються до проведення профорієнтаційної діяльності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, адже, хто як не вчорашні вступники, які успішно пройшли всі етапи естафети «Вступ до НУХТ», максимально доступно та детально проінформують абітурієнтів сьогоднішн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від учорашніх вступників 26 жовтня 2021

Науковці НУХТ – на захистах дисертацій у Румунії

Насичена й плідна співпраця з румунськими університетами триває – наші науковці, творча молодь і студенти виконують спільні дослідження та обмінюються досвідом. Сфери співпраці розширюються – румунські колеги запрошують наших науковців до участі у спеціалізованих вчених радах із захисту дисертацій. Днями ступінь докторів філософії здобували аспіра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ – на захистах дисертацій у Румунії 21 жовтня 2022

Наукова співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з Національним ботанічним садом імені М.М. Гришка

Викладачі та співробітники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції провели виїзний науковий семінар «Нова фітосировина малопоширених пряноароматичних і харчових рослин для використання в інноваційних напоях і стравах» на території Національного ботанічного саду імені М.М. Гришка Національної академії наук України. Заступник директор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з Національним ботанічним садом імені М.М. Гришка 10 червня 2024

Вебінар про емоційний інтелект в умовах війни відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

26 квітня 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідали вебінар «Емоційний інтелект в умовах війни: ресурси для дітей та вчителів». Авторка вебінару – Анна Антонова, психологиня-консультантка, сертифікована тренерка та менторка Unique School. Під час трансляції вебінару викладачі дізналися про: ази в розумінн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар про емоційний інтелект в умовах війни відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 28 квітня 2022