Н У Х Т

Інновації, що формують стале майбутнє

14 вересня 2020

Інновації, що формують стале майбутнє

Формування екологічного світогляду – надважливе завдання, яке ставлять перед собою усі викладачі кафедри біотехнології і мікробіології, адже саме він є запорукою сталого розвитку майбутнього суспільства. Збереження й розвиток людства в цілому стає можливим лише за умови комплексного розв’язання екологічних проблем, включаючи проблему накопичення відходів. Ось чому відвідати профільну виставку «Recycling and Waste Expo Ukraine» і долучитися до передового досвіду професіоналів галузі ресайклінгу та поводження з відходами вважала своїм професійним обов’язком доцент кафедри Вікторія Красінько, яка опікується екобіотехнологічним напрямком підготовки майбутніх фахівців і є лектором дисциплін «Природоохоронні біотехнології» та «Біоенергетика та охорона довкілля»

На виставці були представлені технологічні новинки та обладнання для перероблення, збору, сортування, утилізації твердих, небезпечних, органічних відходів, очищення повітря, води. Вдалося побачити й демонстрацію обладнання у дії.       

Отримана новітня інформація неодмінно стане у нагоді, а майбутні біотехнологи хоч і не особисто (що ускладнено через карантинні заходи), обов’язково будуть у тренді інновацій, які сприяють вирішенню екологічних проблем.

Опублікований: 14-09-2020
Читайте також:
Нові старти маркетологів на вільній індивідуальній траєкторії освіти

Кафедра маркетингу продовжує удосконалювати індивідуальну вільну траєкторію освіти своїх здобувачів. Група забезпечення освітньо-професійної програми «Маркетинг» розробила для майбутніх підкорювачів ринку перелік вибіркових дисциплін, які враховують досвід провідних європейських вишів, надають міцні hard skills і розвивають soft skills. Незабаром з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові старти маркетологів на вільній індивідуальній траєкторії освіти 22 квітня 2024

Мандруємо світами разом із Online Еnglish speaking club

Здобувачі освіти Навчально-наукового інституту економіки і управління разом з гостем зі США Stuart Snuggs і викладачкою кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталією Божок провели чергове засідання онлайн Еnglish speaking club, яке було присвячене темам «The spirit of adventure» і «Work and Travel». На початку зустрічі студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандруємо світами разом із Online Еnglish speaking club 18 травня 2023

Бакалаври ознайомлюються з інструментами підвищення прибутковості ресторанного бізнесу

21 листопада 2023 р. здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із гарантом програми, професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним взяли учать у вебінарі «Як вивести свій ресторан на вищий рівень прибутковості: секрети від ресторатора Дмитра Борисова», присвяченому методам у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври ознайомлюються з інструментами підвищення прибутковості ресторанного бізнесу 22 листопада 2023

Гостьові лекції від практиків тривають

30 січня 2024 р. в рамках лекційних занять із дисциплін «Інженерні мережі та устаткування підприємств харчових виробництв» і «Складське господарство харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «магістр», що навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових виробництв», відбувся онлайн-лекторій від технічного директора компанії кліма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьові лекції від практиків тривають 31 січня 2024