Н У Х Т

На позитиві «Вступ до харчових технологій» опановують першокурсники з викладачами кафедри технології цукру і підготовки води

01 жовтня 2019

На позитиві «Вступ до харчових технологій» опановують першокурсники з викладачами кафедри технології цукру і підготовки води

Як почати навчальний рік на позитиві? Цікаво, пізнавально та практично? Легко! Увірватися з першого курсу на виробничі процеси з дисципліною «Вступ до харчових технологій: практичні, теоретичні аспекти»! Під час лабораторних занять студенти першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій груп ТІ-1-1–ТІ-1-6 та ХЕ-1-7, ХЕ-1-8 разом із доцентами кафедри технології цукру і підготовки води Валентиною Остапенко, Світланою Шульгою, Інною Карпович та Іриною Крапивницькою відвідали ТОВ «Росяна», де познайомилися з технологією виробництва питної води.

«Росяна» – надсучасний завод в Україні з виробництва та доставки артезіанської природної фасованої питної води. Сучасні, інноваційні процеси водопідготовки, розливу води та ретельний лабораторний контроль забезпечують високу якість води й дозволяють доставити до споживача воду, зберігаючи усю її користь і збалансований мінеральний склад.

Також під час лабораторних занять на базі кафедри технології цукру і підготовки води студенти мали змогу пройти віртуальну екскурсію по заводах із виробництва цукру та виробництва фасованих, бутильованих вод. А в лабораторії водопідготовки виконали практичну роботу з очищення забрудненої води до стану ідеальної питної.

Виїзні лабораторні заняття безпосередньо на виробництві дають змогу студентам не тільки ознайомитись із практичною частиною тих чи інших харчових підприємств, але й вірно визначитись із вибором майбутнього напрямку навчання.

Опублікований: 01-10-2019
Читайте також:
Про актуальні travel-лайфхаки дізналися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

16 липня в рамках проєкту #futurenow від Kyiv Smart City відбувся вебінар «Туризм після пандемії: як коронавірус змінить подорожі», до участі у якому долучилися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу. Від експертів учасники заходу дізналися про реальний стан туризму в Україні і в світі та отримали корисну інформацію, як спланувати по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про актуальні travel-лайфхаки дізналися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 17 липня 2020

Аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів успішно захистила дисертаційну роботу

31 жовтня 2018 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи старшого викладача кафедри технології молока і молочних продуктів Уляни Кузьмик  (науковий керівник – доцент, кандидат технічних наук Наталія Ющенко). Дисертаційна робота Ульяни Кузьмик присвячена удосконаленню технології паст кисломолочних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів успішно захистила дисертаційну роботу 01 листопада 2018

Завершується реєстрація на спеціальну сесію ЄВІ

Завтра, 5 серпня, о 18:00 завершується реєстрація вступників до магістратури для проходження спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту з іноземних мов. Український центр оцінювання якості освіти повідомив, що станом на 4 серпня екзаменаційні листки створені для 15 700 осіб, оплатили послугу майже 4 тисячі учасників. Нагадуємо, що ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується реєстрація на спеціальну сесію ЄВІ 04 серпня 2021

Наші науковці на науково-технічній конференції цукровиків

У м. Ірпінь відбулася науково-технічна конференція «Практичні аспекти цукробурякового виробництва. Сезон 2020/21рр.», у межах якої цукровики України обмінювалися досвідом і налагоджували нові партнерські зав’язки. До роботи конференції долучилися понад 100 фахівців, науковців, які працюють у цукровій галузі, керівників і технічних керівників, голо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші науковці на науково-технічній конференції цукровиків 20 травня 2021