Н У Х Т

Підготовку фахівців з автоматизації та комп`ютерно-інтегрованих технологій в закладах фахової передвищої освіти обговорили на Internet-конференції

16 березня 2021

Підготовку фахівців з автоматизації та комп`ютерно-інтегрованих технологій в закладах фахової передвищої освіти обговорили на Internet-конференції

У Сумському фаховому коледжі НУХТ відбулася ІІ Всеукраїнська науково-технічна Internet-конференція «Підготовка фахівців з автоматизації та комп`ютерно-інтегрованих технологій в закладах фахової передвищої освіти».

Участь у конференції взяли викладачі та студенти закладів фахової передвищої освіти, які готують спеціалістів у галузі автоматизації: ВСП «Маріупольський фаховий коледж Державного вищого навчального закладу «Приазовський державний технічний університет», ВСП «Слов`янський фаховий коледж Національного авіаційного університету», ВСП «Вінницький фаховий коледж Національного університету харчових технологій», Відокремлений структурний підрозділ «Гірничо-електромеханічний фаховий коледж Криворізького національного університету», ВСП «Ніжинський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування Украйни», ВСП «Васильківський фаховий коледж Національного авіаційного університету», ВСП «Сєвєродонецький політехнічний фаховий коледж СНУ ім. В. Даля», ВСП «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій», Фаховий коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури ОНАХТ.

Учасники конференції підготували доповіді за напрямами: підготовка фахівців з автоматизації та комп`ютерно-інтегрованих технологій у закладах ФПО; автоматизація процесів керування технологічними процесами та комплексами; застосування автоматичних приладів на виробництві й у побуті; інформаційні системи керування у виробництві та освіті.

Під час онлайн-конференції учасники поділилися своїми напрацюваннями та досвідом.

Усі автори отримали сертифікати учасника і збірник тез конференції.

Викладачі циклової комісії автоматизації та комп`ютерно-інтегрованих технологій Сумського фахового коледжу НУХТ вдячні усім учасникам за виявлений інтерес і сподіваються на подальшу співпрацю.

Опублікований: 16-03-2021
Читайте також:
Передові світові інновації на одному з кращих підприємств України вивчали студенти разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів

Здобувачі групи ТІ-2-8 Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Наталією Поповою відвідали Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine». Компанія «Carlsberg Ukraine» – лідер ринку пива в країні, приклад найуспішнішого підприємства, один із найкращих роботодавців. Київський пив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Передові світові інновації на одному з кращих підприємств України вивчали студенти разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів 13 листопада 2019

Автономні AI-Агенти: від теорії до революції в бізнесі, науці та освіті: інформальна освіта в дії

Бакалаври-біотехнологи разом із викладачами кафедри біотехнології і мікробіології в рамках інформальної освіти долучилися до онлайн-семінару від міжнародної освітньої ініціативи Ukrainian Global Faculty. Спікером заходу виступив засновник і CEO інноваційних компаній Learn To Earn Global та AI Sync Global, визнаний експерт у сфері штучного інтелект...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Автономні AI-Агенти: від теорії до революції в бізнесі, науці та освіті: інформальна освіта в дії 21 травня 2025

Менеджери повинні бути ефективними!

На кафедрі економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління нашого університету плідно працює науковий гурток «Ефективний менеджер» (науковий керівник – професор Ігор Галиця). На засіданнях гуртка розглядаються найактуальніші проблеми. Зокрема, була проведена інтелектуально-конкурентна гра на основі наукової роз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджери повинні бути ефективними! 21 лютого 2024

Вітаємо учасників секції «Біотехнології та біоінженерія»

9 квітня 2025 р. відбулося засідання секції «Біотехнології та біоінженерія» 91 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У роботі секції взяли участь 38 науковців, серед яких викладачі і здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології – уч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо учасників секції «Біотехнології та біоінженерія» 11 квітня 2025