Завідувач Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Валентина Кудіна та асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Ірина Соколовська згідно з договором про співпрацю побували у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 307 із поглибленим вивченням природничих наук Деснянського району міста Києва, де поспілкувалися з учнями 9-10 х класів.
Спочатку Валентина Кудіна розповіла про роль цукрової галузі у започаткуванні нашого вишу. Зокрема, школярі з подивом дізналися про причетність Дмитра Менделєєва до створення Смілянських технічних класів цукроварів у 1884 р., з яких розпочинається історія нашого університету. Далі асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Ірина Соколовська підготувала для учнів майстер-клас по виготовленню тістечка «Картопля». Спочатку фахівець детально розповіла про необхідні інгредієнти, їх компонування й технологію виготовлення, а далі продемонструвала покроково увесь процес.
Школярам були представлені не тільки оновлені рекламні матеріали про університет, але й продемонстровані інформаційні ролики про навчання, життя та дозвілля студентів.
Наприкінці завідувач Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Валентина Кудіна запросила школярів відвідати наш навчальний заклад.