Н У Х Т

Команда STARS 131 підтвердила статус лідера

21 листопада 2023

Команда STARS 131 підтвердила статус лідера

Щороку наші здобувачі освіти беруть участь у хакатоні «Ігри заводів» від UGEN, і щороку команди університету виборюють у ньому перемоги. Не став виключенням і цей рік. Серед переможців ще одна команда НУХТ – здобувачі спеціальності 131 Прикладна механіка, освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» посіли перше командне місце в онлайн-хакатоні «Ігри Заводів 6.0».

Ігри Заводів 6.0 – це майже тиждень занурення у супер цікаві та неочікувані кейси, спілкування із топ-компаніями України: Kernel, Імперіал Тобакко Продакшн Україна, БТУ-Центр, Хлібпром, BAT Україна й інтерактивний  нетворкінг із сотнями однодумців.

Це був насичений тиждень  плідної роботи команди STARS 131 у складі Тараса Бутика (капітан команди), Івана Д’яченкя, Дмитра Скули, Олександра Чепеля та Євгена Кирильчука. Захід Ugen, як і завжди, представив чітко сформований план роботи для вирішення кейсів для учасників: щоденні вебінари від компаній на актуальні теми й неочікувані теми для майбутніх інженерів, перевірка навичок soft skills, спілкування з представниками компаній та доступ до всіх матеріалів проєкту.

Підготовка кейсів від промислових компаній ґрунтовно обговорювалася під час роботи здобувачів у гуртку «Адаптроніка та інноваційна пневмоавтоматика», керівницею якого є професорка Людмила Кривопляс-Володіна.

Окремо здобуті перемоги – треті місця за розв’язання кейсів компаній Kernel і БТУ-Центр надали наснаги у крокуванні команди STARS 131 до позиції лідера у командному заліку!

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки висловлює вдячність UGEN за практичний досвід у формуванні майбутньої кар'єри фахівців інженерно-технічного спрямування. Адже завдяки ініціативі UGEN здобувачі освітніх ступенів бакалавра і магістра мають можливість розвивати свої софт-навички й розпочати кар’єру інженера.

Вітаємо наших переможців – команду STARS 131! Бажаємо нових звершень!

Опублікований: 21-11-2023
Читайте також:
Сьогодні – досліджуємо, завтра – впровадимо!

Незважаючи ні на які обставини, науковий гурток на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів продовжує працювати. Під керівництвом професорки Вікторії Дорохович молоді науковці ведуть дослідження, впровадження результатів яких стане у пригоді кондитерській галузі. На засіданні гуртка, що відбулося на початку червня, опрацювали мет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сьогодні – досліджуємо, завтра – впровадимо! 01 липня 2022

Online-захисти кваліфікаційних робіт здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології розпочато!

11 червня 2020 року у вже звичному для багатьох online-режимі розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» на отримання освітнього ступеня «бакалавр». У перший день довгоочікуване «Вітаємо! Ви – БАКАЛАВР!» почули 13 щасливчиків. Традиційно засідання Екзаменаційної комісії почалося з напутнь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Online-захисти кваліфікаційних робіт здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології розпочато! 15 червня 2020

Ярмаркування до Міжнародного дня студентів

13 листопада в актовій залі Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ в рамках тижня циклової комісії спеціальності «Харчові технології» відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному дню студентів. За традицією в цей святковий день у коледжі вшановують кращих студентів. Директор коледжу Анатолій Палаш нагородив грамотами і подяками пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ярмаркування до Міжнародного дня студентів 14 листопада 2019

Властивості інноваційних безалкогольних ферментованих напоїв досліджує професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталій Прибильський узяв участь у роботі науково-практичної конференції «Здоров’я, харчування, довголіття», організованої Національною академією медичних наук України, ДУ «Інститут геронтології імені Д. Ф. Чеботарьова НАМН України», Науковим медичним товариством геронтологів і геріатр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Властивості інноваційних безалкогольних ферментованих напоїв досліджує професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 31 травня 2021