Н У Х Т

Команда STARS 131 підтвердила статус лідера

21 листопада 2023

Команда STARS 131 підтвердила статус лідера

Щороку наші здобувачі освіти беруть участь у хакатоні «Ігри заводів» від UGEN, і щороку команди університету виборюють у ньому перемоги. Не став виключенням і цей рік. Серед переможців ще одна команда НУХТ – здобувачі спеціальності 131 Прикладна механіка, освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» посіли перше командне місце в онлайн-хакатоні «Ігри Заводів 6.0».

Ігри Заводів 6.0 – це майже тиждень занурення у супер цікаві та неочікувані кейси, спілкування із топ-компаніями України: Kernel, Імперіал Тобакко Продакшн Україна, БТУ-Центр, Хлібпром, BAT Україна й інтерактивний  нетворкінг із сотнями однодумців.

Це був насичений тиждень  плідної роботи команди STARS 131 у складі Тараса Бутика (капітан команди), Івана Д’яченкя, Дмитра Скули, Олександра Чепеля та Євгена Кирильчука. Захід Ugen, як і завжди, представив чітко сформований план роботи для вирішення кейсів для учасників: щоденні вебінари від компаній на актуальні теми й неочікувані теми для майбутніх інженерів, перевірка навичок soft skills, спілкування з представниками компаній та доступ до всіх матеріалів проєкту.

Підготовка кейсів від промислових компаній ґрунтовно обговорювалася під час роботи здобувачів у гуртку «Адаптроніка та інноваційна пневмоавтоматика», керівницею якого є професорка Людмила Кривопляс-Володіна.

Окремо здобуті перемоги – треті місця за розв’язання кейсів компаній Kernel і БТУ-Центр надали наснаги у крокуванні команди STARS 131 до позиції лідера у командному заліку!

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки висловлює вдячність UGEN за практичний досвід у формуванні майбутньої кар'єри фахівців інженерно-технічного спрямування. Адже завдяки ініціативі UGEN здобувачі освітніх ступенів бакалавра і магістра мають можливість розвивати свої софт-навички й розпочати кар’єру інженера.

Вітаємо наших переможців – команду STARS 131! Бажаємо нових звершень!

Опублікований: 21-11-2023
Читайте також:
Подвійне свято аспірантів Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ

10 червня 2021 року на засіданнях разових спеціалізованих вчених рад ДФ 26.058.005 і  ДФ 26.058.006 аспіранти Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ Дмитро Гармаш і Дмитро Шведюк успішно захистили дисертаційні роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD). Дмитро Гармаш презентував свої дослідження за темою «Удосконалення тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подвійне свято аспірантів Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ 11 червня 2021

Маркетинг оперативний на зв’язку

Жодна подія, що стосується саморозвитку, підприємництва, піару, а найголовніше – маркетингу, не проходить без студентів НУХТ.  14 листопада майбутні маркетологи відвідали фестиваль для малого бізнесу Get Business Festival 2018, який вкотре зачарував своєю масштабністю та цікавістю. Проходив івент на НСК «Олімпійський» за участі більше 3000 підприє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетинг оперативний на зв’язку 16 листопада 2018

Звуки Чорнобиля…

Доцентка Людмила Приблуда в рамках заходів, які кафедра гуманітарних дисциплін проводить у режимі онлайн до вшанування 35-х роковин від дня Чорнобильської катастрофи, провела креативний захід «Звуки Чорнобиля» для здобувачів освіти різних факультетів та інститутів. Здобувачі мали змогу подивитися кліпи українських виконавців, зняті в Чорнобильські...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звуки Чорнобиля… 29 квітня 2021

Викладачі кафедри маркетингу співпрацюють з ГО «Об’єднання маркетологів України»

Викладачки кафедри маркетингу Світлана Розумей, Наталія Скригун, Ірина Бойко, Лариса Капінус, Світлана Ткачук, Катерина Семененко, Ольга Лелека, Ірина Ніколаєнко, Лілія Минко отримали посвідчення членів Громадської організації «Об’єднання маркетологів України», що охоплює 14 територіальних осередків зі всієї країни, представників закладів вищої осв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри маркетингу співпрацюють з ГО «Об’єднання маркетологів України» 09 вересня 2022