Н У Х Т

Відкрий портал у науку!

13 листопада 2024

Відкрий портал у науку!

Здобувачі-бакалаври кафедри мехатроніки та пакувальної техніки спеціальності 131 «Прикладна механіка» дізнавалися про можливості світу науки та відкрили для себе інтерактивний простір «Відкрий портал у науку 2.0» разом із кураторкою Катериною Грінінг.

Здобувачі відвідали експозицію «Проєкт «Фантазія» в рамках інтерактивного простору, що демонструє, як наукові ідеї дітей реалізувалися у вигляді інтерактивних експонатів. Її в Україну передав Бергенський центр науки «VilVite», що у Норвегії, за підтримки американського фонду Simons Foundation та у співпраці з Малою академією наук України.

Це не просто майданчик для експериментів, а простір, де стикаються сміливість і технології, де ідеї набувають матеріальної форми. Це місце для тих, хто готовий будувати нові реальності, для тих, хто не боїться ставити запитання, що інші залишають без відповіді, і хто здатний створювати майбутнє, поки інші ще його тільки передбачають.

Опублікований: 13-11-2024
Читайте також:
Вебінари від міжнародних компаній відвідують наші викладачі

6 жовтня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції,  професори Наталія Ющенко та Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька, Людмила Мамченко, Олена Павлюченко та Людмила Дейниченко взяли участь у вебінарі «Аналітика харчових процесів у хлібопекарській промисловості» від індійської філії швейцарської компанії BUCHI Labortechnik AG...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінари від міжнародних компаній відвідують наші викладачі 06 жовтня 2022

Експерти-третьокурсники оцінили «Сосновський Продукт»

У межах вибіркової дисципліни «Експертиза технологічних процесів» здобувачі груп ХЕ-3-10 та ХЕ-3-11 разом із асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анною Логіновою та лекторкою дисципліни, доценткою Оксаною Вашекою відвідали ТОВ «Сосновський Продукт». Виїзне лабораторне заняття-екскурсію провела директорка підприємства, головна технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти-третьокурсники оцінили «Сосновський Продукт» 24 квітня 2025

Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

У м. Тернопіль відбувся Кулінарний Кубок Західної України, участь в якому брали понад 50 учасників з усієї країни. Наш університет представляв студент 1-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності «Харчові технології» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Олег Пригродський. Змагалися учасники у чотирьох номінаціях: «С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 21 червня 2019

23-й із 200: оприлюднений чотирнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2021»

Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» оприлюднив чотирнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2021». При його складанні експерти враховували сучасні тенденції розвитку вищої освіти в Україні і світі, яка зазнає глибинних змін, у тому числі в результаті впливу пандемії COVID-2019. Рейтингування університетів Ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

23-й із 200: оприлюднений чотирнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2021» 31 травня 2021