1 квітня 2025 р. відбувся майстер-клас для магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа», організований гаранткою і лекторкою навчальної дисципліни «Інновації в ресторанному бізнесі» Тетяною Сильчук.
Guest chef – Олександр Дударенко, шеф-кухар ресторану GLIBIVKA FAMILY PARK, член Асоціації Шеф-кухарів України, випускник Basque Culinary Center (м. Сан-Себастьян в регіоні Басків, Іспанія).
На магістрантів очікував захоплюючий майстер-клас з приготування картопляних крокетів із жульєном з лісових грибів і м’ясом курчати.
Освітній івент відбувся у теплій та дружній атмосфері, де кожний учасник мав можливість не лише спостерігати за технологічним процесом, а й активно долучитися до приготування страви. Магістранти отримали унікальну можливість перейняти досвід від топового шеф-кухаря, дізнатися про кулінарні тренди та особливості роботи в ресторанному бізнесі.
Особливе захоплення викликали авторські техніки, які продемонстрував Олександр Дударенко, а також його інноваційний підхід до приготування традиційних страв. Учасники майстер-класу не лише здобули цінні знання, а й отримали неймовірне натхнення для власного професійного розвитку.
До прямого ефіру майстер-класу на сторінці в Instagram на запрошення завідувачки кафедри Лариси Шаран підключилися здобувачі відокремлених структурних підрозділів нашого університету – Київського фахового коледжу ресторанного господарства, Волинського фахового коледжу, Полтавського фахового коледжу, Сумського фахового коледжу.
Завдяки таким імплементованим у освітній процес майстер-класам від фахівців-практиків наші здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» мають можливість глибше зануритися у світ ресторанних інновацій і гастроекспериментів, отримати безцінний практичний досвід для успішної професійної реалізації і кар’єрного зростання.