Н У Х Т

Стартували захисти дипломних проектів на кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

11 червня 2018

Стартували захисти дипломних проектів на кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Пройшли чотири роки навчання. Позаду багато складених екзаменів, як навчальних, так і життєвих. Позаду лекції, лабораторні заняття, виробнича практика, наукові конференції. Залишилося лише підтвердити набуті знання перед державною екзаменаційною комісією…

У Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого почалися захисти дипломів. На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв представлена традиційно широка тематика проектів. Серед них – модернізація та реконструкція обладнання хлібопекарського та бродильного виробництв, устаткування м’ясопереробної та молокопереробної промисловості. Майбутні фахівці фармацевтичної галузі також підготували свої наукові та технічні рішення.

Державна екзаменаційна комісія детально розглядає кожний проект, задає питання, які дозволяють студенту найкраще відкрити закладені в нього ідеї та технічні рішення. Одночасно комісія розуміє хвилювання дипломантів – для багатьох із них це перший у житті публічний виступ, тому підтримує та заохочує доповідачів.

І ось оголошення оцінок: голова екзаменаційної комісії, завідувач кафедри Олександр Гавва поздоровляє бакалаврів із завершенням першого етапу отримання вищої освіти та нагадує, що попереду на них чекає магістратура. Саме вона завершує здобуття  вищої технічної освіти.

Захисти тривають…  

Опублікований: 11-06-2018
Читайте також:
На кафедрі готельно-ресторанної справи успішно склали атестаційний екзамен здобувачі освіти бакалаврського рівня заочної форми

15 лютого 2024 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся атестаційний екзамен для здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». Очолила екзаменаційну комісію завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи, доц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи успішно склали атестаційний екзамен здобувачі освіти бакалаврського рівня заочної форми 16 лютого 2024

Науково-технічна конференція за напрямками 24-ї секції Наукової ради МОН України відбулася в університеті

6-7 листопада 2018 року в університеті, відповідно до тематичних напрямків секції №24 «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України, працювала Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна конференція за напрямками 24-ї секції Наукової ради МОН України відбулася в університеті 08 листопада 2018

Освітній рівень – магістр з готельно-ресторанної справи!

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників – 34 магістрів з готельно-ресторанної справи! Атестація здобувачів магістерського рівня денної та заочної форм здобуття освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» відбулася у формі публічного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній рівень – магістр з готельно-ресторанної справи! 06 березня 2024

Нові горизонти академічної мобільності відкрили для себе студенти Навчально-наукового інституту економіки і  управління

28 лютого до університету завітали координатор Campus France Ukraine (Національна агенція зі студентської мобільності) Ольга Хворостянко і фахівець міжнародного відділу EDHEC BUSINESS SCHOOL Дарія Лещенко. За сприяння відділу працевлаштування випускників НУХТ вони зустрілися зі студентами та викладачами Навчально-наукового інституту економіки і  уп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти академічної мобільності відкрили для себе студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління 28 лютого 2018