Н У Х Т

Casers ініціювала проект, де за заявкою викладачів вишів створюються кейси для використання у навчальному процесі

06 лютого 2018

Casers ініціювала проект, де за заявкою викладачів вишів створюються кейси для використання у навчальному процесі

Українська спільнота Casers пропонує викладачам вишів взяти участь у проекті СASERS for Universities, де представники бізнесу чи влади створять для них бізнес-кейс і передадуть для реалізації. Проект зацікавить викладачів, які шукають цікавий контент для викладання своєї дисципліни або хочуть додати інтерактиву в заняття.

Основними темами кейсів є менеджмент, фінанси, маркетинг, IT, юриспруденція, технології та агропромисловість. Крім того, будуть розглянуті й інші напрями, запропоновані викладачами.

Освітяни мають заповнити анкету на сайті Casers, де вони зазначать назву предмету, який викладають, а також кількість студентів, з якими працюють. Подати заявку можна до 14 лютого.

Після розгляду анкети організатори знаходять виконавця завдання у галузі бізнесу чи влади. У змісті кейсу досвідчені управлінці або бізнес-фахівці запропонують більше шляхів для вивчення спеціальності, а також зорієнтують у практичних навичках.

Погоджуючись на участь у проекті, викладач:

- включає кейс до своєї навчальної програми (можливо, замість реферату/курсової чи іншої самостійної роботи);

- розглядає кейс зі студентами на практичних та/чи семінарських заняттях;

- студентів із найкращими рішеннями допускає до фіналу кейсу (зустріч із представниками компанії-кейсодавця).

Нагадаємо, що Casers - це українська кейс-спільнота, яка виграла конкурс ІТ-проектів EGAP Challenge за напрямом “Освіта”. Наразі компанія ініціювала проект СASERS for Universities, де за заявкою викладачів ВНЗ створюються і застосовуються кейси для роботи зі студентами. Така методика допоможе зробити навчання цікавим, сучасним, а також орієнтованим на розвиток освітніх практик. Метою проекту є поглиблення співпраці між бізнесом і вишами.

Опублікований: 06-02-2018
Читайте також:
Подорож магістрів світовими технологіями хлібобулочних виробів – Середня Азія та Закавказзя

Не зважаючи на дистанційне навчання, протягом цього семестру здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», вивчаючи дисципліну «Світові технології борошняних і кондитерських виробів», разом із доцентами Оленою Білик та Юлією Бондаренко здійснили тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож магістрів світовими технологіями хлібобулочних виробів – Середня Азія та Закавказзя 10 червня 2020

Підсумки року, що минає, підвели фахівці науково-технічної бібліотеки

14 грудня 2019 року відбулися загальні збори колективу науково-технічної бібліотеки університету. Директор Наталія Левченко розпочала роботу з оголошення порядку денного та окреслила загальні питання діяльності бібліотеки у 2019 році. Завідувачі відділів представили ґрунтовні доповіді-презентації «Підсумки роботи відділів бібліотеки у 2019 році. З...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки року, що минає, підвели фахівці науково-технічної бібліотеки 16 грудня 2019

Магістранти опановують інноваційні методи досліджень із запрошеною фахівчинею

На запрошення викладачок кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Білик та Юлії Бондаренко лабораторне заняття з дисципліни «Науково-дослідницький практикум» для магістрантів освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів» провела постд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти опановують інноваційні методи досліджень із запрошеною фахівчинею 14 березня 2025

Переддипломна практика магістрантів на АТ «Фармак»: якість продукції починається з ретельного вибору постачальника

Осінь – завжди хвилююча пора для магістрантів, адже попереду на них чекає чимало нових челенджів, нових знань і відкриттів. Перший рік навчання розпочинався із надважливого етапу – вибору тематики майбутнього магістерського проєкту та кропіткого написання обґрунтування роботи. Тепер, коли магістрантами опановані фундаментальні дисципліни курсу, опр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переддипломна практика магістрантів на АТ «Фармак»: якість продукції починається з ретельного вибору постачальника 29 вересня 2021