Н У Х Т

Casers ініціювала проект, де за заявкою викладачів вишів створюються кейси для використання у навчальному процесі

06 лютого 2018

Casers ініціювала проект, де за заявкою викладачів вишів створюються кейси для використання у навчальному процесі

Українська спільнота Casers пропонує викладачам вишів взяти участь у проекті СASERS for Universities, де представники бізнесу чи влади створять для них бізнес-кейс і передадуть для реалізації. Проект зацікавить викладачів, які шукають цікавий контент для викладання своєї дисципліни або хочуть додати інтерактиву в заняття.

Основними темами кейсів є менеджмент, фінанси, маркетинг, IT, юриспруденція, технології та агропромисловість. Крім того, будуть розглянуті й інші напрями, запропоновані викладачами.

Освітяни мають заповнити анкету на сайті Casers, де вони зазначать назву предмету, який викладають, а також кількість студентів, з якими працюють. Подати заявку можна до 14 лютого.

Після розгляду анкети організатори знаходять виконавця завдання у галузі бізнесу чи влади. У змісті кейсу досвідчені управлінці або бізнес-фахівці запропонують більше шляхів для вивчення спеціальності, а також зорієнтують у практичних навичках.

Погоджуючись на участь у проекті, викладач:

- включає кейс до своєї навчальної програми (можливо, замість реферату/курсової чи іншої самостійної роботи);

- розглядає кейс зі студентами на практичних та/чи семінарських заняттях;

- студентів із найкращими рішеннями допускає до фіналу кейсу (зустріч із представниками компанії-кейсодавця).

Нагадаємо, що Casers - це українська кейс-спільнота, яка виграла конкурс ІТ-проектів EGAP Challenge за напрямом “Освіта”. Наразі компанія ініціювала проект СASERS for Universities, де за заявкою викладачів ВНЗ створюються і застосовуються кейси для роботи зі студентами. Така методика допоможе зробити навчання цікавим, сучасним, а також орієнтованим на розвиток освітніх практик. Метою проекту є поглиблення співпраці між бізнесом і вишами.

Опублікований: 06-02-2018
Читайте також:
Сезон літніх дегустацій стартував: фахівці університету оцінюють на відповідність зразки промислової продукції

3 червня завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц і професорка кафедри Марина Білько взяли участь у черговому засіданні дегустаційної комісії наукового центру «Український інститут вина». Дегустаційна комісія затвердила вина столові сухі червоні «Каберне-Совіньйон Фрумушика-Нова» від ТОВ «ВКФ «Бородіно-А» Фруму...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сезон літніх дегустацій стартував: фахівці університету оцінюють на відповідність зразки промислової продукції 04 червня 2021

На Сквирському комбінаті хлібопродуктів розпочали проходження практики магістранти освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

Відповідно до графіку навчального процесу здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» розпочали проходження професійної практики. Під керівництвом доцента Наталії Фалендиш чотири здобувачі проходитимуть практику на Сквирському комбінаті хлібопродуктів. Начальник від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На Сквирському комбінаті хлібопродуктів розпочали проходження практики магістранти освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» 03 вересня 2020

НУХТівці на Саміті перших леді та джентльменів

23 липня за ініціативи дружини Президента України Олени Зеленської відбувся другий Саміт перших леді та джентльменів, присвячений питанням повоєнної відбудови країни. Захід проходив під назвою «Україна та світ: майбутнє, яке ми (від)будуємо разом». Навчально-науковий комплекс нашого університету на Саміті представляла заступниця директора відокрем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТівці на Саміті перших леді та джентльменів 25 липня 2022

Практику неформальної освіти реалізували здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

В освітній діяльності нашого університету поєднуються засади формальної, неформальної та iнформальної освіти. Формальна освіта нашими студентами здобувається за освітніми програмами відповідно до освітніх ступенів, галузей знань, спеціальностей i передбачає досягнення ними визначених стандартами освіти результатів навчання відповідного рівня освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практику неформальної освіти реалізували здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» 30 грудня 2022