Н У Х Т

Франкомовний захід київським школярам від студентів і кафедри іноземних мов професійного спрямування

20 квітня 2019

Франкомовний захід київським школярам від студентів і кафедри іноземних мов професійного спрямування

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування отримав запрошення 3-А класу школи І-ІІІ ступенів №27 Шевченківського району м. Києва щодо проведення спільного заходу в рамках Року Французької Весни. Було прийняте рішення скористатися цим запрошенням, враховуючи той факт, що наразі всі навчальні заклади України святкують Французьку Весну, та провести одночасно і франкомовний захід, і профорієнтаційну роботу.

Тож викладачі кафедри разом зі студентами провели ці заходи. Поки учні 3-А класу знайомилися з Францією, учні 9-10 класів школи заочно знайомилися з НУХТ.

Студентки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Аліна Рябко і Ярина Зацаринна та студент Навчально-наукового інституту економіки і управління Антон Бех разом із викладачем французької мови, доцентом Світланою Мусійчук ознайомили молодших школярів цієї школи з чудовою країною – Францією та її мелодійною співучою мовою. Вони провели інтерактивний урок з «Розумниками», учнями 3-А класу. Діти знайомилися зі способами вітання у французькій мові, з алфавітом, навчилися рахувати до 10, дізналися про зародження зв’язків між Францією і Україною (починаючи від Ярослава Мудрого), а також послухали «Заповіт» французькою мовою у виконанні Антона Беха.

Велике задоволення та надзвичайну активність учні виявили, відповідаючи на запитання вікторини.

А на завершення розучили з дітьми руханку з пісенькою французькою мовою. Танцювали всі – учні, студенти і викладачі.

Захід відбувся весело, цікаво, а, головне, пізнавально.

Керівництво школи виклало інформацію про цей захід на своїй сторінці у Facebook: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=811024652609404&id=447105299001343&__tn__=%2As%2As-R

Приємно робити добрі справи та мати гарних друзів!

Опублікований: 20-04-2019
Читайте також:
Фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці і відділу охорони праці та техніки безпеки НУХТ вітають з Днем охорони праці

28 квітня Україна разом із усім світом відзначає День охорони праці. Цього року Міжнародною організацією праці визначений девіз Дня охорони праці – «Зупинимо пандемію: безпека здоров’я на роботі може врятувати життя». Завдання роботодавця – створити безпечні умови праці на робочих місцях. Атака нового коронавірусу – випробування не лише людського ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці і відділу охорони праці та техніки безпеки НУХТ вітають з Днем охорони праці 28 квітня 2020

Триває міжнародне наукове стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося проміжне звітування асистентки Світлани Ковальчук, яка проходить стажування в Токійському університеті в Японії. Світлана Ковальчук розповіла про особливості проходження стажування в Токійському університеті, а також про матеріально-технічну базу кафедри прикладної хімії, де безпосередньо відбуваєть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває міжнародне наукове стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи 14 лютого 2024

На реальних прикладах із досвіду своєї роботи у галузі побудувала лекційне заняття викладачка кафедри туристичного та готельного бізнесу

6 квітня 2021 року в онлайн-форматі відбулася відкрита лекція «Підбір постачальників послуг» старшої викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Уляни Ситайло з дисципліни «Івент-менеджмент» для здобувачів 3 курсу спеціальності 242 «Туризм». Основні питання розглянуті під час лекції – роль кадрового забезпечення в івент-індустрії, особли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На реальних прикладах із досвіду своєї роботи у галузі побудувала лекційне заняття викладачка кафедри туристичного та готельного бізнесу 07 квітня 2021

Віртуальний тур Музеєм мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків здійснили наші здобувачі

Здобувачі групи ТХ-3-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставницею академічної групи, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко побували на онлайн-екскурсії до Музею мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків. Відео створене в рамках програми «Музеї. Як це працює», що виходила на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальний тур Музеєм мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків здійснили наші здобувачі 23 листопада 2020