28 листопада 2023 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи здобувачки освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» Марії Грицевіч.
До засідання долучилися директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч, доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Тетяна Осьмак, доцентка кафедри технології цукру і підготовки води Оксана Деменюк, доцентка кафедри технології зберігання і переробки зерна Олена Супрун-Крестова, викладачі та аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів.
Здобувачка освітньо-наукового ступеня представила роботу на тему «Удосконалення технології низькобілкового печива», виконану під керівництвом професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторії Дорохович. Рецензували роботу професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова та доцентка цієї ж кафедри Олена Кохан. Рецензентки дали позитивні відгуки на представлену роботу, висловили свої зауваження та побажання. Враховуючи наукову новизну й практичну цінність представленого дослідження, рецензентки рекомендували роботу до захисту у спеціалізованій вченій раді, а усі присутні одноголосно підтримали таке рішення.
Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських бажає Марії Грицевіч успішного захисту!