Н У Х Т

Із можливостями food sharing ознайомилися здобувачі-екологи

10 травня 2024

Із можливостями food sharing ознайомилися здобувачі-екологи

8 травня 2024 року професорка Міжнародного інституту промислової екологічної економіки Лундського університету (Швеція), докторка Юлія Войтенко Палган прочитала гостьову лекцію «Економіка спільної участі у харчовому секторі у містах: аналіз викликів, ризиків, витрат та інвестицій» здобувачам бакалаврату освітньо-професійної програми «Екологія та екоменеджмент» та магістрантам освітньо-професійної програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит».

Слухачі ознайомилися з можливостями food sharing – колективними діями у рамках продовольчої системи, функціонуванням банків продуктів та онлайн-платформ перерозподілу надлишків їжі, успішними кейсами великих європейських міст у цій сфері.

Гостьова лекція відбулася за підтримки проєктів Жана Моне програми Еразмус+ «Ефективний менеджмент відходів у ЄС – кращий вибір для України» (101127175 – JM REW – ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH) та «Стратегія відновлюваної енергетики ЄС як дороговказ для України» (101085755 – JM RE – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH).

Щиро вдячні докторці Юлії Войтенко Палган за цікаву лекцію та активну багаторічну співпрацю з кафедрою екології та екоменеджменту.

Опублікований: 10-05-2024
Читайте також:
День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Сьогодні на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції у онлайн-форматі відбувся День гостинності кафедри, на який завітали старшокурсники Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ і старшокласники Васильківського професійного ліцею. Здобувачі освіти та викладачі обох закладів освіти скористались нагодою поставити запи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 13 грудня 2024

На гостину до своїх випускників

Колектив кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства і виноробства підтримує тісні зв’язки зі своїми випускниками. Днями відбулося виїзне засідання кафедри на підприємстві з виробництва комбучі «Spraga Ukraine», де більшість працівників – випускники нашого університету і, зокрема кафедри. Директор по виробництву Євген Хромець провів змі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На гостину до своїх випускників 19 жовтня 2023

Майстер-клас від міжнародних інструкторів з йоги

Наприкінці навчального року практичне заняття з дисципліни «Оздоровче харчування» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» відбулося у форматі майстер-класу на тему «Управління стресом на основі релаксації та медитації». Спікери заходу – міжнародні сер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від міжнародних інструкторів з йоги 13 червня 2024

Перші результати успішної реалізації проєкту з національної кредитної мобільності для здобувачів освітньої програми «Харчові технології та інженерія»

З метою реалізації права здобувача вищої освіти на індивідуальну освітню траєкторію в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ надається можливість скористатися освітніми пропозиціями вітчизняних закладах вищої освіти (ЗВО). Здобувачі мають право протягом окремого семестру здобувати освіту або вивчати із застосуванням дистанційних те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші результати успішної реалізації проєкту з національної кредитної мобільності для здобувачів освітньої програми «Харчові технології та інженерія» 15 квітня 2024