Н У Х Т

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 2020-2021 н.р.

22 березня 2021

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 2020-2021 н.р.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р. наш університет призначений базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» у 2020/2021 навчальному році.

Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 48 робіт із 23 закладів вищої освіти.

З 15 лютого по 18 березня тривав перший етап ІІ туру – рецензування студентських наукових робіт членами Галузевої конкурсної комісії. Кожну роботу рецензували два незалежних рецензенти. Наукові роботи не подавалися на рецензування до закладів вищої освіти, в яких навчаються їх автори.

За результатами рецензування сформований рейтинговий список наукових робіт. Конкурсні роботи оцінювалися в інтервалі від 12 до 100 балів (середній бал за результатами двох рецензій). Одна робота була знята з участі в конкурсі через академічну недоброчесність.

ІІ етап ІІ туру – захист робіт на підсумковій науково-практичній конференції – відбудеться 8 квітня у режимі відеоконференції з використанням сервісу Zoom.

Для участі у ІІ етапі ІІ туру Конкурсу запрошуються автори наукових робіт, які були оцінені рецензентами у 71 і вище балів. Це автори 30 студентських робіт.

Запрошені учасники повинні підготувати доповідь за поданою на Конкурс роботою та її презентацію у програмі PowerPoint. На першому слайді презентації вказується лише шифр роботи і її назва. Назва закладу вищої освіти та відомості про наукового керівника не наводяться. Регламент доповіді – не більше 5 хв. 

Програма ІІ етапу ІІ туру Конкурсу (8 квітня 2021 р.):

9.00-10.00– відкриття підсумкової науково-практичної конференції Конкурсу. Посилання на відеоконференцію:
https://us02web.zoom.us/j/81893601558?pwd=MEgyUGR4M0M1UTJVQkZSUDNuQ1crUT09
Ідентифікатор конференції: 818 9360 1558
Код доступу: 2021

10.00-13.00 – проведення підсумкової науково-практичної конференції для захисту робіт в режимі відеоконференцій на секційних засіданнях:
1.Секція «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія» – посилання на відеоконференцію:
https://us02web.zoom.us/j/85966225310?pwd=TkptTllIcnBVM1VwVDJONmU1SGc2dz09
Ідентифікатор конференції: 859 6622 5310
Код доступу: 2021
2.Секція «Промислова та екологічна біотехнологія» – посилання на відеоконференцію:
https://zoom.us/j/98560423389?pwd=cnppdnEwMFdrcWNNbk5wVUtrcm5TUT09
Ідентифікатор конференції: 985 6042 3389
Код доступу: 2021
3.Секція «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія» – посилання на відеоконференцію:
https://us02web.zoom.us/j/83257255184?pwd=M2Zod2VYQkYzVFdLMjFXa1JTeG9nQT09
Ідентифікатор конференції: 832 5725 5184
Код доступу: 2021

13.00-14.00 – обідня перерва;

14.00-15.00 – робота Галузевої комісії Конкурсу. Підведення підсумків науково-практичної конференції (посилання на відеоконференцію отримують лише члени Галузевої конкурсної комісії);

16.00 – оголошення переможців Конкурсу та закриття конференції. Посилання на відеоконференцію:
https://us02web.zoom.us/j/84150040190?pwd=REZsSXFzSklmZzY4SSszZVRyb0hzZz09
Ідентифікатор конференції: 841 5004 0190
Код доступу: 2021

Рейтинговий список робіт, рецензії на конкурсні роботи, перелік робіт і повний текст наукових робіт запрошених авторів розміщені тут.

До зустрічі на підсумковій науково-практичній конференції Конкурсу!

Опублікований: 22-03-2021
Читайте також:
Випускники не забувають альма матер і сприяють поповненню матеріально-технічної бази

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ – сучасний освітній заклад, який тримає курс на європейську інтеграцію. Загальновідомо, що підготовка висококваліфікованих фахівців залежить від якісної практичної підготовки, новітнього сучасного обладнання спецлабораторій. І дуже приємно, що випускники коледжу співпрацюють із викладачами циклових коміс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники не забувають альма матер і сприяють поповненню матеріально-технічної бази 19 лютого 2020

Виробництво популярних ферментованих напоїв у закладах ресторанного господарства вивчають слухачі сертифікатної програми

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» під керівництвом доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Ольги Дульки приготували в лабораторних умовах ферментовані напої. Вони ознайомились із технологічними особливостями виробництва традиційного українського напою – хлібного квасу та популярного напою – комбуча. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробництво популярних ферментованих напоїв у закладах ресторанного господарства вивчають слухачі сертифікатної програми 17 жовтня 2023

Студенти навчально-наукового комплексу університету проходять практику у Болгарії

Практичне навчання – невід’ємна частина підготовки високопрофесійного фахівця. Тому колектив навчально-наукового комплексу нашого університету приділяє значну увагу організації проходження нашими студентами практик на провідних підприємствах України й зарубіжжя. Адміністрація й викладачі невпинно працюють над розширенням таких партнерських зв’язків...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти навчально-наукового комплексу університету проходять практику у Болгарії 06 липня 2018

Сучасні навчальні технології впроваджують викладачки кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачки кафедри готельно-ресторанної справи, лекторки дисциплін Ольга Пушка і Олена Шидловській постійно прагнуть до удосконалення освітнього процесу і поруч з традиційними формами занять впроваджують сучасні навчальні технології. Тож у рамках вивчення дисциплін «Барна справа та організація роботи сомел’є» і «Ресторанна справа» відбулися виїзні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні навчальні технології впроваджують викладачки кафедри готельно-ресторанної справи 17 вересня 2021