Н У Х Т

Впевненими кроками до ступеня PhD

07 березня 2025

Впевненими кроками до ступеня PhD

6 березня 2025 року здобувачка освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» третього року навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», асистентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Божко провела науковий семінар на тему «Розроблення критеріїв ідентифікації кондитерських виробів з використанням порошку керобу та методів виявлення їх фальсифікації». На семінарі були присутні викладачі кафедри та аспірант першого року навчання.

Доповідачка представила результати проведених досліджень на цьому етапі та зазначила необхідність проведення подальших досліджень для більш широкого розкриття теми дисертації.

Викладачі кафедри цікавилися певними аспектами зроблених досліджень і надали аспірантці слушні поради для покращення отриманих результатів.

Бажаємо Анастасії успіхів у подальшій праці над дисертаційним дослідженням.

Опублікований: 07-03-2025
Читайте також:
Корисні солодощі навчилися готувати наші здобувачі на майстер-класі від успішної випускниці

У рамках лабораторного заняття здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції освітнього ступеня «Бакалавр», освітньої програми «Технології харчування»  з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбувся майстер-клас «healthy sweets» випускниці кафедри Жанни Коробченко за участю викладачок, доценток Наталії Ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні солодощі навчилися готувати наші здобувачі на майстер-класі від успішної випускниці 10 вересня 2021

Профілактичний захід із кібербезпеки у Вінницькому коледжі НУХТ

Ми живемо в епоху інформаційного суспільства, коли інформаційні технології та телекомунікаційні системи охоплюють усі сфери життєдіяльності  людини. Як наслідок,  за останні роки значно побільшало випадків кіберзлочинів і хакерських атак. Студенти відділення автоматизації та комп’ютерних технологій Вінницького коледжу нашого університету, як ніхто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профілактичний захід із кібербезпеки у Вінницькому коледжі НУХТ 30 травня 2019

Наші винахідники – у числі кращих!

Попри повномасштабну війну наші науковці й винахідники продовжують працювати, тішити нас новими розробками та винаходами й закріплювати авторські права на них. Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта», використовуючи інформацію з відкритих джерел, склав рейтинг винахідницької діяльності закладів вищої освіти України за шість місяців поточного року....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші винахідники – у числі кращих! 22 серпня 2024

Випускний онлайн

У Відокремленому структурному підрозділі «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулася урочиста подія – перший випуск груп 2021 року. Зважаючи на карантинні обмеження, урочистості відбувалися у онлайн-форматі. Своїх вихованців тепло привітали директор коледжу Ігор Корчук, завідувачки відділень – харчових техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускний онлайн 10 лютого 2021