Н У Х Т

Думка стейкхолдерів і здобувачів – важлива складова локального моніторингу освітньо-професійних програм

31 січня 2023

Думка стейкхолдерів і здобувачів – важлива складова локального моніторингу освітньо-професійних програм

З метою проведення локального моніторингу освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» другого (магістерського) рівня вищої освіти, відбулася зустріч гарантки програми, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Білик з учасниками робочої групи, здобувачами вищої освіти та випускниками.

Олена Білик надала ґрунтовну інформацію про групу забезпечення освітньої програми та чотири основні напрями наукових досліджень викладачів випускової кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Постійні заходи з підвищення кваліфікації викладачів кафедри на провідних підприємствах галузі, участь у семінарах і наукових конференціях, стажування за кордоном, безумовно, стають запорукою високого рівня підготовки фахівців для сучасних потреб ринку праці. У представленій презентації було проаналізовано зміст обов’язкових і вибіркових освітніх компонент.

Свої пропозиції щодо удосконалення змісту освітньої програми висловили генеральний директор об’єднання «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, директор ТОВ «РОДАЛС» Вадим Погребняк, керівниця технологічного відділу ДП «Зееландія» Наталія Савчук, головна технологиня ПрАТ «Укроптбакалія» Таїсія Колеснікова.

Безумовно, важливими були думки випускників, які навчалися за цією освітньо-професійною програмою та працюють за фахом на виробництві.

На завершення зустрічі, підсумовуючи висловлені побажання також виступив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса.

Зважаючи на висловлені побажання, було прийняте рішення щодо удосконалення змісту освітніх компонент. Гарантка освітньої програми, доцентка Олена Білик подякувала всім учасникам обговорення, побажала успіхів у професійній діяльності та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю задля забезпечення високого рівня підготовки майбутніх фахівців. 

Опублікований: 31-01-2023
Читайте також:
Здобувачі освіти підкорюють «Гарбузовий маєток 2023-2024»!

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» взяли активну участь у конкурсі рецептів «Гарбузовий маєток» за результатами 2023-2024 навчального року, що відбувся за підтримки Асоціації рестораторів та готельєрів м. Дніпра та її директорки Олени Булах: Анатолій Кравченко з рецептом «Гарбузові рафаелки» (керівниця – доцентка, к.т.н. Ольга Ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти підкорюють «Гарбузовий маєток 2023-2024»! 31 жовтня 2024

На конференції у Польщі представили результати своїх досліджень науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь в International Conference AgroFood, яка відбулася 19 листопада 2020 р. в University of Rzeszow (Польща) та організована в рамках проєкту «Regional Initiative of Excellence project» під патронажем Ржешівського університету. Під час конференції були представлені резул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На конференції у Польщі представили результати своїх досліджень науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 листопада 2020

Актуальний курс від психологині університету

У сьогоднішніх реаліях багато людей відчувають кризові психологічні стани, тому дуже важливо розуміти що з нами відбувається та що можна зробити для покращення самопочуття. Зараз як ніколи актуальними є знання у галузі кризової психологічної допомоги, які можна отримати на курсі «Кризова психологічна допомога», розробленому психологинею Центру псих...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальний курс від психологині університету 14 квітня 2022

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику

У кращих підприємствах гостинності успішно пройшли виробничу практику здобувачі освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» третього курсу та другого курсу з терміном навчання три роки денної форми здобуття освіти. Серед баз практик – вітчизняні та міжнародні готельні підприємства Києва: ТОВ «Гранд менеджмент»; Т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику 27 червня 2025