Н У Х Т

«Бронзовий ковпак»: нове досягнення першокурсника на фаховому конкурсі

24 січня 2025

«Бронзовий ковпак»: нове досягнення першокурсника на фаховому конкурсі

Першокурсник освітньої програми «Технології харчування» Богдан Грищенко (група ХЧ-1-1) взяв участь у конкурсі «Гастрономічні традиції Україні: Батл Борщ-2024». Журі конкурсу, до складу якого увійшли голова ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро» Олена Булах, шеф-кухар Іван Козир (м. Дніпро), шеф-кухарка Асоціації рестораторів і готельєрів м. Дніпро, членкиня Асоціації шеф-кухарів України Тетяна Крутенко та шеф-кухар Юрій Сіменько, високо оцінили представлену роботу. 

Богдан презентував технологію приготування «Сімейного борщу» – страви, що базується на унікальних сімейних традиціях приготування бульйону. Завдяки майстерності й увазі до деталей наш здобувач освіти виборов третє місце та отримав «Бронзовий ковпак»!

Щиро вітаємо Богдана Грищенка із заслуженою нагородою й бажаємо перемог у майбутніх конкурсах! 

Опублікований: 24-01-2025
Читайте також:
МОН запустило опитування представників бізнесу щодо пріоритетів у наукових дослідженнях

Які інноваційні розробки цікаві великим компаніям, якими мають бути  пріоритети та фінансування наукової сфери? Міністерство освіти і науки запустило опитування для представників бізнесу, – повідомляє прес-служба відомства. До проєкту також долучилися Міністерство цифрової трансформації та Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН запустило опитування представників бізнесу щодо пріоритетів у наукових дослідженнях 14 січня 2020

Сформована команда, що представлятиме НУХТ у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. Своє бажання позмагатися за можливість увійти до команди НУХТ, яка представлятиме наш університет у ІІ турі олімпіади, виявили студенти 3 та 4 курсів. Після проведення обов’язкового етапу шифрування, учасники приступили до виконання завда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сформована команда, що представлятиме НУХТ у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 27 лютого 2020

У глобальних трендах технологій виробництва продуктів для краси та персонального догляду розібрались магістранти

Про штучний інтелект у інноваційних технологіях виробництва продуктів для краси та персонального догляду і не тільки дізналися магістранти освітніх програм «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» і «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та кос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У глобальних трендах технологій виробництва продуктів для краси та персонального догляду розібрались магістранти 25 жовтня 2024