Н У Х Т

«Бронзовий ковпак»: нове досягнення першокурсника на фаховому конкурсі

24 січня 2025

«Бронзовий ковпак»: нове досягнення першокурсника на фаховому конкурсі

Першокурсник освітньої програми «Технології харчування» Богдан Грищенко (група ХЧ-1-1) взяв участь у конкурсі «Гастрономічні традиції Україні: Батл Борщ-2024». Журі конкурсу, до складу якого увійшли голова ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро» Олена Булах, шеф-кухар Іван Козир (м. Дніпро), шеф-кухарка Асоціації рестораторів і готельєрів м. Дніпро, членкиня Асоціації шеф-кухарів України Тетяна Крутенко та шеф-кухар Юрій Сіменько, високо оцінили представлену роботу. 

Богдан презентував технологію приготування «Сімейного борщу» – страви, що базується на унікальних сімейних традиціях приготування бульйону. Завдяки майстерності й увазі до деталей наш здобувач освіти виборов третє місце та отримав «Бронзовий ковпак»!

Щиро вітаємо Богдана Грищенка із заслуженою нагородою й бажаємо перемог у майбутніх конкурсах! 

Опублікований: 24-01-2025
Читайте також:
Цікаво про робототехнічні комплекси харчових виробництв

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулося відкрите лекційне заняття асистента, PhD Валентина Туфекчі для магістрантів спеціальність 131 «Прикладна механіка». Тема «Приводи роботів. Класифікація приводів» викликала жвавий інтерес, адже саме правильний вибір приводу визначає точність, швидкодію та надійність сучасного робота. Викладач ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаво про робототехнічні комплекси харчових виробництв 04 червня 2025

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи

Про процеси первинного та вторинного забруднення сировини на етапах виробництва, заходи з контролю рівнів цього забруднення, урахування умов і термінів зберігання сировини та продукції на етапах її виробництва, забезпечення мікробіологічних показників безпечності сировини та готової продукції студенти-біотехнологи 4 курсу дізнаються з дисципліни «М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи 11 жовтня 2021

Здобувачі й викладачі кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів в гостях у «Ch. Hansen Україна»

У сучасному світі харчова промисловість постійно розвивається, працюючи над створенням продуктів, які були б не тільки смачні, але й безпечні та корисні для споживачів. При досягненні цієї мети наукові дослідження та інновації є невід'ємною частиною процесу розроблення нових харчових продуктів. Компанія «Ch. Hansen Україна» – це транснаціональна б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі й викладачі кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів в гостях у «Ch. Hansen Україна» 02 жовтня 2023

Результатами захисту підтвердили свій високий рівень магістранти кафедри економіки і права

Успішно завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» денної та заочної форм навчання. Приємним фактом стали відвідування онлайн-устрічей із метою заслуховування результатів досліджень, крім екзаменаційної комісії, представника...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Результатами захисту підтвердили свій високий рівень магістранти кафедри економіки і права 23 лютого 2023